ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

[video=youtube;pd_MTe3koUQ]http://www.youtube.com/watch?v=pd_MTe3koUQ[/video]

kızlar hormonlarımızı dengede tutmak zorundayız bunun içinde hayıt suyuna devam

:)) bize Kaan Aydos dedi proxed plusu.. eşim bi kaç aydır proxedi almayı bıraktı bende zinco yu bide pharmatol diye bi ilacı ilave ettim baktım proxed plusun içeriğine l carnıtıne de var doğrusu bu ay bunuda almayı düşünüyorum :1: acaba bizdemi gece kullansak zinco yu
ama başından beri sabah aç karnına alıyor.. bu arada senide ekleyeyimmi listemize :9:

velhasıl inşallah fazla bekletmezler bizi bebişler :16::16:
:) canım ilaç malum biraz pahalı. zincoyu arştırdım zincosuz proxeed pek bi işe yaramıyormuş.
bunları kullanırken kür kullanmayın dedmiş dr belki ters etki yapar demiş.
fsh ı yüksekse diye bal polen arı sütü aldım ama nrmal çıktı ben kullanıyorum şimdi :)
zincoyu gece kullanınca sabaha kadar hiç bi yiyeceğe karışmadan vucuda yayılıyo sanırım daha çok etkisi oluyor.
bu arada bi krem varmış arkadaşlar faydasını görmüş ilğilenirseniz onu da tavsiye ederim.
hoşgeldin canım.biz bu kadınlardan korkulur.istedikten sonra herşeyi yapıyoruz.:1::1::1:
eeee napalım suça teşvik ettiriyorlar :)
güzellikle kullansalar ne var sanki :)
kızlar eşim sonucunu almış düşük çıkmış :17: tüp bebek yolu bizede göründü cuma gününe yeniden istemiş testi aşılamamı tüp bebekmi karar verecekmiş boşamı yapıyorum ben onca şeyi kendime ya çok umutluydum doğal yoldan olsun diye offf offffff artık sıkıldım bugüne kadar hiç umutsuz olmadım hiç ağlamamıştım ama artık göz yaşlarımı tutamıyorum :43: :43: :43: :43: :43: her kafadan bi ses çıkıyor Allahım nolur artık gönder bebeğimi :43: :43: :43: :43: :43:
canım kaç milyon çıktı sonucunuz.
fsh değeriniz ne kadr?

:) canım ilaç malum biraz pahalı. zincoyu arştırdım zincosuz proxeed pek bi işe yaramıyormuş.
bunları kullanırken kür kullanmayın dedmiş dr belki ters etki yapar demiş.
fsh ı yüksekse diye bal polen arı sütü aldım ama nrmal çıktı ben kullanıyorum şimdi :)
zincoyu gece kullanınca sabaha kadar hiç bi yiyeceğe karışmadan vucuda yayılıyo sanırım daha çok etkisi oluyor.
bu arada bi krem varmış arkadaşlar faydasını görmüş ilğilenirseniz onu da tavsiye ederim.

canım kaç milyon çıktı sonucunuz.
fsh değeriniz ne kadr?

canım milyonu söylemedi eşim özellikle sordum ama zoruna gidiyor galiba oda bıktı artık bunları vermekten gece gelecek işten ozaman bakarım yazarım sana bir ara 27 milyondu hareketlilik %65 proxedi kesti Kaan hoca bilmiyor ama 2 aydır içmiyor ben 20 gündür zinco ve pharmatolu içiriyorum kendim aldım çaresizlik n kadar kötü

zaten şuan çok kötüyüm :43::43::43:

kızlar çok kötüyüm ben ağlama krizleri sürekli nüksediyor ne oldu bana bilmiyorum son gittiğim nişandan sonra psikolojim alt üst oldu herkesin bizim çocuğumuzun olmamasını konuşması iyice yıprattı beni
çok sıkıldım bunaldım ağlayarak yazıyorum bunlarıda zaten :43::43::43::43::43: psikolojim diplerde bunaldım uzaklaşmak istiyorum herşeyden herkesten
durup durup ağlamak turuyor beni yoksa depresyondamıyım hiçbişey bilmiyorum :43::43::43::43::43::43: Allahım sabır ver :43:

canım milyonu söylemedi eşim özellikle sordum ama zoruna gidiyor galiba oda bıktı artık bunları vermekten gece gelecek işten ozaman bakarım yazarım sana bir ara 27 milyondu hareketlilik %65 proxedi kesti Kaan hoca bilmiyor ama 2 aydır içmiyor ben 20 gündür zinco ve pharmatolu içiriyorum kendim aldım çaresizlik n kadar kötü

zaten şuan çok kötüyüm :43::43::43:
canım bizimkide şuan 1 ml de 27 milyon oldu.
ileri hızlı hareketlimiz 7 milyon. aşılama şansımız bile yoktu. zaten normali 1 ml de 30 milyon. aslında o kadar da kötü değil

ileri hızlı hareketlimiz 7 milyon. aşılama şansımız bile yoktu. zaten normali 1 ml de 30 milyon. aslında o kadar da kötü değil

evet canım ama erkek infertilitesinde aşılama da başarılı olanı hiç duymadım diyebilirim Kaan hoca bile izim bu sonuçlarımıza göre sperm kaliteli tüp bebek yaptırabilirsiniz dedi aşılamanın a'sını bile ağzına almadı direk tüp bebek diyor ama biz herşeye rağmen doğal yolla olsun diye direniyoruz Allah var neler var bugün psikolojim çok kötü eşimle karar aldık yeterli miktara ulaştığımızda direk tüp bebeğe başvuracağız ama önümüzde aylar var diyebilirim o güne kadar ilaçlarla takviye kürlere devam edeceğiz bu araada sizin değerlerinizde güzel bence biz neler gördük çünkü hiç sperm görülmeyen durumu bile yaşadık ilk başlarda ama sonradan eşim ilaçları düzenli içmemesine günde bir paket sigaraya devam etmesine rağmen sonuç arttı Kaan hoca doğal yolla olabilir bekleyin istersenizde direk tüp bebeke başvurun dedi bu seferde bendeki pko tavan yaptı şimdi kendimi doğal yollarla tedavi etmekle uğrasıyorum :17:

Son düzenleme:
kızlar çok kötüyüm ben ağlama krizleri sürekli nüksediyor ne oldu bana bilmiyorum son gittiğim nişandan sonra psikolojim alt üst oldu herkesin bizim çocuğumuzun olmamasını konuşması iyice yıprattı beni
çok sıkıldım bunaldım ağlayarak yazıyorum bunlarıda zaten :43::43::43::43::43: psikolojim diplerde bunaldım uzaklaşmak istiyorum herşeyden herkesten
durup durup ağlamak turuyor beni yoksa depresyondamıyım hiçbişey bilmiyorum :43::43::43::43::43::43: Allahım sabır ver :43:

insanlar densiz densiz konuşur canım tıka kulaklarını.:47::47::47:sanki onlara neyse.sakın üzülme olacak inşallah.bizim bebişlerimiz en kıymetlisi olacak.çünkü bizi çok beklettiler.onlar bir hamileliğin nasıl mucize olduğunu bilmiyorlar.biz inşallah her dakikasını mutlulukla geçireceğiz.kendini koyverme.tüp yaptırırsın en son.niye canını sıkıyorsun.tıp hergün ilerliyor.yakın arkadaşımın eşinde azosperm var ama ümütsüz değil.Rab bim büyük çok büyük.ben inanıyorum.

insanlar densiz densiz konuşur canım tıka kulaklarını.:47::47::47:sanki onlara neyse.sakın üzülme olacak inşallah.bizim bebişlerimiz en kıymetlisi olacak.çünkü bizi çok beklettiler.onlar bir hamileliğin nasıl mucize olduğunu bilmiyorlar.biz inşallah her dakikasını mutlulukla geçireceğiz.kendini koyverme.tüp yaptırırsın en son.niye canını sıkıyorsun.tıp hergün ilerliyor.yakın arkadaşımın eşinde azosperm var ama ümütsüz değil.Rab bim büyük çok büyük.ben inanıyorum.

bende umutluyum canım Allahın izniyle sadece herşey üstüste geldi ve birikti sinirlerim çok yıprandı sabır yarabbi diyorum bu da bi hastalıkmış şifa gerekiyormuş Rabbim şifamızı versin en kısa zamanda nasıl bi duygudur acaba mucize gibi düşünüyorum

canım cevap kutun dolmuş özel mesaj gönderilmiyor sana sil bari :44:

Son düzenleme:
11 yıllık evliyim 9 yıldır uğraşıyorum.neler söylendi neler duydum.her işlemin ardından dünyam başıma yıkıldı.heran değişik duygular içindeyim.ev hanımıyım ve hergün bir bebeğim olsaydı onunla ilgilenirdim diyorum.bazende diyorum belkide olmayacak boşuna uğraşıyorsun diyorum.ama yürek istiyor.umutlarım filizleniyor.anne olmak benimde hakkım bende çocuğuma çok güzel annelik yaparım diyorum.çok kıymetli uykularımı bölerim herşeyimi veririm diyorum.3 sene önce ev aldık ben illaki önünde par olanı istedim.çocuğum parkta oynarken ben ona bakacaktım balkondan.şimdi çocuk cıvıltılarıyla doluyor.ama benim çocuğum yok içlerinde.evimde sessiz...:43::43::43::43:bak seni tesselli edeyim derken bende başladım.bastırdığım duygularım hortladı yine.

11 yıllık evliyim 9 yıldır uğraşıyorum.neler söylendi neler duydum.her işlemin ardından dünyam başıma yıkıldı.heran değişik duygular içindeyim.ev hanımıyım ve hergün bir bebeğim olsaydı onunla ilgilenirdim diyorum.bazende diyorum belkide olmayacak boşuna uğraşıyorsun diyorum.ama yürek istiyor.umutlarım filizleniyor.anne olmak benimde hakkım bende çocuğuma çok güzel annelik yaparım diyorum.çok kıymetli uykularımı bölerim herşeyimi veririm diyorum.3 sene önce ev aldık ben illaki önünde par olanı istedim.çocuğum parkta oynarken ben ona bakacaktım balkondan.şimdi çocuk cıvıltılarıyla doluyor.ama benim çocuğum yok içlerinde.evimde sessiz...:43::43::43::43:bak seni tesselli edeyim derken bende başladım.bastırdığım duygularım hortladı yine.

Canım lütfen üzülmeyin ALLAHIM çok büyük
Bu arada beniimde evim parka baakıyo ve seni okurken düşüncelerimizin aynı olduğun gördüm
Ama ümitsizlik yook
O densizlerr vaar ya Allah onları bildiği gibi yapsın
Benide çok üzdüler ama Allahım büyükkkk:16:
OL Deyince olur Allahın iznniyle olacak:16:

Canım lütfen üzülmeyin ALLAHIM çok büyük
Bu arada beniimde evim parka baakıyo ve seni okurken düşüncelerimizin aynı olduğun gördüm
Ama ümitsizlik yook
O densizlerr vaar ya Allah onları bildiği gibi yapsın
Benide çok üzdüler ama Allahım büyükkkk:16:
OL Deyince olur Allahın iznniyle olacak:16:

inşallah canım inşallah.Allah yüzümüzü güldürsün.o mis gibi cennet kokan bebişlerle doldursun kucaklarımızı.:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X