ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

ay bizde şöyle uğraşmadan bi ay hamile olduğumuzu öğrenseydik ne güzel olurdu...:16::16::31::31:

evet canım ben öylesine hiç haberi yokken hamile kalanlara öyle özeniyorumki 1 hafta önce 1 sene önce evlenen bir akrabanın bebeği oldu eşimin teyzesinin oğlu hemde arkadaşı eşim ''vay be mehmet de baba oldu dedi'' o an içim sızladı anlatılmaz bişey ona belli etmedim ama gizli gizli yaşlar süzüldü :5:

evet canım ben öylesine hiç haberi yokken hamile kalanlara öyle özeniyorumki 1 hafta önce 1 sene önce evlenen bir akrabanın bebeği oldu eşimin teyzesinin oğlu hemde arkadaşı eşim ''vay be mehmet de baba oldu dedi'' o an içim sızladı anlatılmaz bişey ona belli etmedim ama gizli gizli yaşlar süzüldü :5:

hiç sorma eşim çocukları sevdikçe öyle üzülüyorum ki ona bu duyguyu tattıramadığım için biliyorum herşey Allahtan verecek olan rabbim bizler aciz kullarız ama insanız dayanılmıyor bazen..rabbim bol bol sabrımızı versin..:21::21::21:

hiç sorma eşim çocukları sevdikçe öyle üzülüyorum ki ona bu duyguyu tattıramadığım için biliyorum herşey Allahtan verecek olan rabbim bizler aciz kullarız ama insanız dayanılmıyor bazen..rabbim bol bol sabrımızı versin..:21::21::21:

Amiiiiinnnn.... eşim fazla belli etmiyor yiğenlerini seviyor ama ben deli oluyorumm bi bebek görsem çocuk görsem hemen ilgim ona kayıyor metroda otobuste ner olursa baka baka bi hal oluyorum yakınımda olursada seviyorum kendi bebeğimiz olunca ne yaparızki kucağımdan hiç bırakasım gelmez herhalde :16::16: Rabbim en yakın vakitte bizlerede tatdırsın İnşallah :21::16:

Amiiiiinnnn.... eşim fazla belli etmiyor yiğenlerini seviyor ama ben deli oluyorumm bi bebek görsem çocuk görsem hemen ilgim ona kayıyor metroda otobuste ner olursa baka baka bi hal oluyorum yakınımda olursada seviyorum kendi bebeğimiz olunca ne yaparızki kucağımdan hiç bırakasım gelmez herhalde :16::16: Rabbim en yakın vakitte bizlerede tatdırsın İnşallah :21::16:

ben de seninle aynı durumdayım canım bir çocuk gördüm içimin yağları eriyor çok zor...:53:

Merhaba arkadaşlar adım umut 1985 aranızda yeniyim,ama sizi 2 senedir takip ediyorum tanışmak şimdi kısmet oldu.Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var,bende 4 yıldır evliyim ve çocuğum olmuyor. yakında tüp bebek denicez inş tutar çünkü 2 senedir çok sıkılıyorum üzülüyorum ama kimseyle konuşamıyorum belli etmemeye çalışıyorum o yüzden beni aranıza alırsanız sevinirim

Merhaba arkadaslar,
1,5 sene önce kendiligimden hamile kaldim, malesef düsük oldu, ve ondan beri hamile kalamiyorum.
Sogansuyu kürü yaptim, cörekot+bal yaptim.
Miyom bulundu onu aldirdim.
Clomifen kulandim bir ay , tik yok.
Bu hafta,6 ay önce yaptirdigim kan degerlerini alip da bi bakayim dedim, gördügüm amh degerim 0,33.
daha ben cok ugrasirim.
Sanirim mecbur tüp bebek tek sansim, ama dogal yoldan hamile kalacagima inaniyorum, insallah da öyle olur.
Bu incir kürü deneyim diyorum, hangi gün baslanir bilmiyorum.

Su an sadece üzgünüm..........

Merhaba arkadaşlar adım umut 1985 aranızda yeniyim,ama sizi 2 senedir takip ediyorum tanışmak şimdi kısmet oldu.Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var,bende 4 yıldır evliyim ve çocuğum olmuyor. yakında tüp bebek denicez inş tutar çünkü 2 senedir çok sıkılıyorum üzülüyorum ama kimseyle konuşamıyorum belli etmemeye çalışıyorum o yüzden beni aranıza alırsanız sevinirim

Hoşgeldin aramıza umut85 geçmiş olsun

bizim topiğimizde umutsuzluğa yer yok... biz aramıza katılanlarla hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza aldığımız o müjdeyi birbirimize vermekle yanıp tutuşuyoruz...
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir... sorununuz ne idi acaba

Merhaba arkadaslar,
1,5 sene önce kendiligimden hamile kaldim, malesef düsük oldu, ve ondan beri hamile kalamiyorum.
Bu hafta,6 ay önce yaptirdigim kan degerlerini alip da bi bakayim dedim, gördügüm amh degerim 0,33.
daha ben cok ugrasirim.
Sanirim mecbur tüp bebek tek sansim, ama dogal yoldan hamile kalacagima inaniyorum, insallah da öyle olur.

Merhaba geçmiş olsun... bir daha nasip olur inşallah.. kürleri bırakma bende inanıyorum o kadar sorun olmasına rağmen belki Rabbim bi mucize verir diye umut ediyorum...
Canım incir kürü çok basite alınmamalı bende pko var ve ben hiç bişey yapmadan incie kürü yapmıştım hormonlarımı baya bi etkilemiş (olumsuz)

ama sende miyom aldırmışsın bence bir ay daha soğan kürü dene ondan sonra reglinin hemen 1. günü veya regliden 1. gün önce incir kürüne başla yoksa faydalı olmuyor ben denedim de :17:

eğer kürlerle devam edeceksen aramıza hoşgeldin :3:

Hoşgeldin aramıza umut85 geçmiş olsun

bizim topiğimizde umutsuzluğa yer yok... biz aramıza katılanlarla hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza aldığımız o müjdeyi birbirimize vermekle yanıp tutuşuyoruz...
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir... sorununuz ne idi acaba

tşk ederim,benim sorunum tüpler tıkalı dendi ve rahimde bozukluk var dediler 5 ay önce laparaskopi ve histereskopi ameliyatı oldum. tüpümün tekini aldılar ve direk tüp bebek dediler bütün evrakları tamamladım şimdi sonucumun konseyden çıkmasını bekliyorum
.inşallah hepimiz en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz.

tşk ederim arkadaşım hoşbulduk. benim sorunum tüplerim tıkalıydı 5 ay önce lapaskopi ve histereskopi ameliyatı oldum tüpümün tekini açtılar ama birini aldılar tek tüplüyüm doktor direk tüp bebek dedi bütün evraklarımız tamam şimdi konseyden cevap bekliyoruz inşallah hepimiz beklememizin karşılığını evlatlarımızla alırız hayırlısıyla

Merhaba arkadaslar,
daha ben cok ugrasirim.

hoşgeldin canım aramıza.amh değeri 0,2 yle hamile kalan gördüm.üzülme camım Allah ol desin yeterki.benimde amh 0,7 ve ilk öğrenince çok ağlamıştım.kürlere devam et.ibrahim saraçoğlunun sayfasından bakabilirsin incir kürüne.bende başlayacağım.
sende hoşgeldin canım.üzüntü paylaştıkça azalıyor.birbirimize umut olacağız destek olacağız inşallah.
ben kaçırdım regli bitimini bugün biteli 4 gün oldu o nedenle yapmayacağım gelecek ay uygulamayı düşünüyorum çünkü benim regli 21 günde bir oluyor birde benim 6 veya 7 gün sürüyor regli 21 gündebir olunca reglinin 5. gününde yapmak gerekiyormuş testi pozitif çıkarsa ne olacak şaştım kaldım :44::17:

canım 21 günde bir regl oluyorsan 9-10-11-12-gün yumurtlama zamanın.çünkü 21 i 2 ye bölmen gerekiyor.bende 23 günde bir oluyorum.sen regl bitiminde çalışmalara başla 1 hafta devam.:1:

tşk ederim,benim sorunum tüpler tıkalı dendi ve rahimde bozukluk var dediler 5 ay önce laparaskopi ve histereskopi ameliyatı oldum. tüpümün tekini aldılar ve direk tüp bebek dediler bütün evrakları tamamladım şimdi sonucumun konseyden çıkmasını bekliyorum
.inşallah hepimiz en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz.

geçmiş olsun tedavilerin inşallah sonuç verir hepimizin yarası aynı İnşallah hep birlikte mücadele edip bebeklerimize kavuşuruz :16:

Son düzenleme:
canım 21 günde bir regl oluyorsan 9-10-11-12-gün yumurtlama zamanın.çünkü 21 i 2 ye bölmen gerekiyor.bende 23 günde bir oluyorum.sen regl bitiminde çalışmalara başla 1 hafta devam.:1:

tmm canım süper hesaplamışsın ikiye bölmeyi bilmiyordum ben :1: bende regli bitiminde düşünüyordum :54:

:19::19::19:ama sadece yardımcı olmaya çalışıyordum:26:

dalga geçtiğimimi düşündün :45: aptal doktor bile söylememişti senin dediğini ve gerçekten bilmiyordum habire düşünüp duruyordum 21 gün olunca nasıl hesaplarım diye hatta ovulasyon testi bile 5.gün yapılmaya başlanıyo ve pozitif çıkarsa ne yaparım diye kara kara düşünüyordum :44:

dalga geçtiğimimi düşündün :45: aptal doktor bile söylememişti senin dediğini ve gerçekten bilmiyordum habire düşünüp duruyordum 21 gün olunca nasıl hesaplarım diye hatta ovulasyon testi bile 5.gün yapılmaya başlanıyo ve pozitif çıkarsa ne yaparım diye kara kara düşünüyordum :44:

evet canım benim biran öyle düşündüm.nasıl demezler anlamıyorum.bana çok yumurta takibi yapıldı önceden.bazı kadınlarda anlıyor yumurta çatladığını.ben bazen anlıyorum.hafif ağrı oluyor birde su gibi akıntı.hatta adet bitiminden hemen sonra her sabah yataktan kalkmadan dereceyle vücut ısını ölçersen çatlamanın olduğu gün en yüksek derecede oluyor.tek isteğim faydalı olmak sizden müjde almak canım:49:

evet canım benim biran öyle düşündüm.nasıl demezler anlamıyorum.bana çok yumurta takibi yapıldı önceden.bazı kadınlarda anlıyor yumurta çatladığını.ben bazen anlıyorum.hafif ağrı oluyor birde su gibi akıntı.hatta adet bitiminden hemen sonra her sabah yataktan kalkmadan dereceyle vücut ısını ölçersen çatlamanın olduğu gün en yüksek derecede oluyor.tek isteğim faydalı olmak sizden müjde almak canım:49:

hayırlısı olsun artık İnşallah:17:

Evet 2. Hamilelik ama arada 16 yıl var...10 ay istedim olmadı doktor imkansız dedi hatta...ama folikasit içtim...gerçekten olmayacağını düşündüm...ayaklarımı kaldırdım...lütfen folikasiti için ve başka konulara yönelin film izleyin paneelere filan gidin ya da küçük biryerdeyseniz ...insanlarla görüşün sürekli...neşeli olun...

Back
X