ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Evet 2. Hamilelik ama arada 16 yıl var...10 ay istedim olmadı doktor imkansız dedi hatta...ama folikasit içtim...gerçekten olmayacağını düşündüm...ayaklarımı kaldırdım...lütfen folikasiti için ve başka konulara yönelin film izleyin paneelere filan gidin ya da küçük biryerdeyseniz ...insanlarla görüşün sürekli...neşeli olun...

ne güzel Rabbim hayırlısıyla kucağınazada almayı nasip etsin... teşekkürler

kızlar dün bi yakınımla konuştum.bana çorek otu yağı iç gebe kalmayı kolaylaştırıyormus dedi.aklıma yattı deneyelim bakalım.zaten çörek otu için ölumden baska her derde deva denmiyor mu! paylaşmak istedim sizle de.:1:

bizde burda bi arkadaşla cglynnur la bal+çörekotu+ tarçın üçlüsünü bitirdik inşallah faydası olur :16:

ALLAHA sukurler olsun cok cok ıyıyım canım ama kurlere baslayamadım eve gecınce baslıcam ınsallah

Allah iyilik versin her daim iyi ol canım benim kürleride ihmal etme ben soğan kürüne başladığımda annemin yanında kalmıştım hastanede inan hastane mutfagında bile aşcı ya hazırlatmıştım soğan suyumu:1: :9::9::9::9:

kürler de olmasa ne yaparız bilmem:1: bu ay adetten sonra bende soğan kürünü denemek istiyorum.ayrıca ihlas tesbihi çekiyorum allahım kabul eder inşallah. :49:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr.............:3::3::3::3::3::3::3:
kimsecikler yok mu ya....gelin azcık sohbet edelim...
nerelerdesiniz topik çok sessiz kaldı :4::4::4::4::4:

kızlarrrr :52::52::3::3::3: boş durmak yok forumda kürlerimizi uygulayalım ve bizde başkalarına umut olalım eşlerimizide unutmayalım onlar içinde alternatif kürleri ihmal etmeyelim :34::34::34::34:

Merhaba kızlar ben de birkaç cümle yazmak istedim.
Benim eşim evlenmeden önce test yaptırmış ve çocuğunun olma ihtimali %5 çıkmış bunu bana evlenmeden önce söyledi.ama onu çok sevdiğim için sorun olmayacağını söyledim..zira bende de evlenmeden önce biri 5 diğeri de 6 cm büyüklüğünde yumurtalık kistleri vardı.doğum kontrol hapları kullandım...
Evlendik...ama hiç korunmuyoruz çünkü bende tedaviyle ancak çocuğumuz olur düşüncesi vardı...rahatız yani:) 2,5 ay sonra hamile kaldım.İnanamadım!
Kızlar demek istediğim bazen çok kafaya takmamak gerekiyor vakti ve zamanı geldiyse ne yaparsanız yapın o bebek gelecek...hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum Rabbimden..

Merhaba kızlar ben de birkaç cümle yazmak istedim.
Benim eşim evlenmeden önce test yaptırmış ve çocuğunun olma ihtimali %5 çıkmış bunu bana evlenmeden önce söyledi.ama onu çok sevdiğim için sorun olmayacağını söyledim..zira bende de evlenmeden önce biri 5 diğeri de 6 cm büyüklüğünde yumurtalık kistleri vardı.doğum kontrol hapları kullandım...
Evlendik...ama hiç korunmuyoruz çünkü bende tedaviyle ancak çocuğumuz olur düşüncesi vardı...rahatız yani:) 2,5 ay sonra hamile kaldım.İnanamadım!
Kızlar demek istediğim bazen çok kafaya takmamak gerekiyor vakti ve zamanı geldiyse ne yaparsanız yapın o bebek gelecek...hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum Rabbimden..

Merhaba Rabbim hayırlı evlatlar etsin sağlıkla neşeyle gelsin. evet aslında haklısın nasipse her türlü o bebiş gelir :))

Back
X