ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Merabalar kızlar benımde 3 yıldır olmuyor hersey kısmet tabıkı ama ıste bazen neden neden dıe sorularda sormuyoruz degıl yanı ne yapayım bılmıyorum benım HSG 9,6 cıktı doktor bana dıyo yuksek belkı bundan olmuyordur onun dışında hersey normal LH 5,4 cıktı sızce ne yapmalıyım doktordan doktora fark var tabı bu yuzden buraya yazıyorum bu konuları doktorlarınız acıklıyo zaten sızce ne yapmalıyım yada hangı kür? Cvplarınızı beklıyorum canlarrr

merhaba hoşgeldin bence eşinde bi sorun yoksa LH hormonunda süper düşük yani mesela benim 18. halbuki 10 un altında olması gerekiyor bence bal+tarçın+çörekotu yapabilirsin veya bal+polen+arısütü ayrıca arslan pençeli ciivan perçemi ve hayıtın karışık çayı var onu içebilirsin şifa olur İnşallah vakit kaybetme kürlerle destekle biz burada bütün kızlar toplandık ve kürler yapıyoruz listemizde var ççok yakında listemiz bebşlerle dolacak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:

olur canım neden olmasın biliyorsun bu topikte umutsuzluğa yer yok umutluyuz, mutluyuz....:16::16::16::16::16::16:

deme ocle canımın ıcı bunlar hep ımtıhan ben ınanıyorumkı olcak anne olcaksınız bebıslerınızı alcaksızınız kucaklaranıza nolursunuz uzulmeyın demesı kolay dıyceksınız ama ınanın sıtres enbas engel gebelıge hormonları bıle bozuyor sıtres oyuzden uzulmek yok sıtres yok hepımız anne olcaz bebıslerımızı alcaz kucaklarımıza ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah içim seviçnle doldu kızlar çok tatlısınız çok seviyorum sizi :16::16::16: ah gerçektede olsanızda şöyle bir kucaklasam bebişlerinizi öpsem koklasam :emir_bebek::16::16::16: ben çok severim kiin olursa olsun evlenmeden öncedende böyleydim bebişlere dayanamıyorum :9::9:

ecrinq de kayboldu nerelere gitti acaba :26:

Son düzenleme:
İnşallah içim seviçnle doldu kızlar çok tatlısınız çok seviyorum sizi :16::16::16: ah gerçektede olsanızda şöyle bir kucaklasam bebişlerinizi öpsem koklasam :emir_bebek::16::16::16: ben çok severim kiin olursa olsun evlenmeden öncedende böyleydim bebişlere dayanamıyorum :9::9:

ınancımızı yıtırmek yok motuve olalım ınsallah bızde anne olcaz bende bekarkende boyleydım hep hayalımdı anne olmak bebeyımın olması ınsallah bıgun hayallerımız gercek olcak ınsallah amınnn

geçmiş olsun bence herşeyi araştırın eğer net aşılama diyorlarsa yaptırın zira defalarca aşılama da yoruyor insanı boşa giden hayallerde cabası ayrıntılı yazarsan nacizane yorum yaparız canım:34:

devlette başladım işlemlere hsg,hormon yapıldı rahimde perde varmış aldırdm.eşimde hareket problemi var ben bi an önce olsun istiyorum
:50:

devlette başladım işlemlere hsg,hormon yapıldı rahimde perde varmış aldırdm.eşimde hareket problemi var ben bi an önce olsun istiyorum
:50:

geçmiş olsun hiç umutsuz olma... öncelikle elleri kolları sıvazla elinden geleni yap hem kendine hem eşine sen elinden geleni yap ama tedavinide yarım bırakma... eşin için en ucuz yöntem sebze ağırlıklı beslensin ve vitamin alsın zinco bunlardan biri istersen bi araştır... eğer vitamin içerse keçiboynuzu kürünü yapma şahsen ben çekiniyorum etkileşim olur faydası olmaz diye ama sabahları harnup pekmezi yiyebilir ayrıca fındık ceviz çekirdek bol yesin çok fazla kilosu varsada versin bizde işe yaradı bu yöntem

incir ve çakşir suyu içiriyorum dün çok ağladım her adetim yıkım oluyo

tamam işte süper çakşır kökünü yiyen keçilerin hep ikizleri olurmuş :)) sizinde çifter çifter olur inşallah önceden bende öyleydim ama artık dinlemiyorum kendimi sadece acabamı diyorum burada arkadaşlarla konuşuyoruz ilaç gibi geliyor vallahi hepsi iyiki varlar canlarım benim :16::16::16::16::16:

inşallah canım ya olmazsa adapazarına gidip özelde yaptıraym diyorum am devlette basladm kararszm

inşallah canım ya olmazsa adapazarına gidip özelde yaptıraym diyorum am devlette basladm kararszm

daha teşhis testler kontroller aşamasındaysanız bence özele gitme 5 yıllık tecrübemle dikkate alırsan eğer boşuna gidersiniz ayrıca aşılamadada özel çok yanlış bir tercih kesinlikle tutmuyor defalarca deniyorlar aşılamayı.... çünkü para daha cazip geliyor onlara direk para gözüyle bakıyorlar size.. :20::20::20:devlette 2 aşılama sonrasında tüpe geçiyorlar ama hastane tespitide çok öneemli tabi....

canım ben de hiç dayanamam bebişlere sıkıştırıveresim geliyor:9::9::9::9:
evet ecrinq kayboldu nerelerde ki...

canım ben de hiç dayanamam bebişlere sıkıştırıveresim geliyor:9::9::9::9:
evet ecrinq kayboldu nerelerde ki...

pek tatlıdır onlar pek dili dini ırkı ne olursa olsun hepsi masum hepsi günahsız ve hepsi mis kokulu :16::16::16::16:

elbet gelir bekliyoruz bakelim ecrinq gelince ses verrrrrrr :52::52:

Son düzenleme:
Back
X