ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

kafayı yemek üzereyim ya
:5:

ay canım sabırlı ol işlemler bir ayda bitiyor hemen anlatıvereyim regli 3.gün gidiyosun kan alıyorlar ultrason regli bitiminde HSG sonra hemen aşılamaya geçiyorlar bana yapacaklardı ben istemedim hayal kırıklığına uğrarım diye... az sabır ve bol umut tamam mı :16:

ay canım sabırlı ol işlemler bir ayda bitiyor hemen anlatıvereyim regli 3.gün gidiyosun kan alıyorlar ultrason regli bitiminde HSG sonra hemen aşılamaya geçiyorlar bana yapacaklardı ben istemedim hayal kırıklığına uğrarım diye... az sabır ve bol umut tamam mı :16:

tatlım yaptım onları adetin birinci günü gel dedi 1 ay beklemek zor.tüp bebeği devlet karsılamaz benm

kızlar ya kuru fasulyenin kepçesiyle sütü karıştırdm ne oluyo bana böyle
:9:

çok takıyosun bu kadar strs yaparsan normal yollardan da zor olur canım aşılama tüp bile çok stressten olmuyo biraz sakin sabır ve dua lütfennnn kaç yıllık evlisin şimdiye kadar neler yapıldı ?

1,5 yıl oldu iştehsg,hormon esimdn spem progesteron tahlili bu kadar

tamam daha başında sayılırsınız öyle hemen herşey oluversin istiyorsun ama nasipten öteye yol gitmiyor... 5 yılımı arkada bıraktım burada bi arkadaşımız var oda 11 yılını geride bırakmış yani herşeyin zamanı vakti saati var...

herzaman derim şimdide söylüyorum nasipse gelir Hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden (Mevlana) lafın gelişi tabiki.... üzülme biraz zamana bırak tedavidelirinizide aksatmayın.........

kızlar dogru soyluyor ınankı sıtres cok cok cok buyuk engel gebelıge doktorum bana kackere demıstı sakın sıtres yappma olmaz yoksa dedı hormonlatı bozuyor sıtres buda gbelıge engel oluyor bılıyorum cok zor sıtres yapmamak ama elımızden geldıgınce rahat olalım umudumuzu kaybetmeyelım uzulmeyelım sıtres yapmayalım gelsın bebısler ınsallah:16::16::16::16::16::

Rabbim önce size sonra bana nasip etsin

ay kuzum canım benim Rabbim senden razı olsun gönlüne göre versin içim bi tuhaf oldu yahu nasip bu hiç belli olmazki bakarsın hemen hamile kalıverirsin belki önce sen belki biz hiç farketmez Rabbimden hayırlı evlatlar istiyoruz hakkımızda hayırlı ise nasip etsin sadece bunu diliyorum hepimiz için :16::16::16::16:

[video=youtube;zmL12_CbBDc]http://www.youtube.com/watch?v=zmL12_CbBDc[/video]

kızlar izleyin havamız değişsin hahahaaha :1::1::1::1::9::9::9: çok şükür kaynanamdan memnunıum :)))))

Son düzenleme:
ay kuzum canım benim Rabbim senden razı olsun gönlüne göre versin içim bi tuhaf oldu yahu nasip bu hiç belli olmazki bakarsın hemen hamile kalıverirsin belki önce sen belki biz hiç farketmez Rabbimden hayırlı evlatlar istiyoruz hakkımızda hayırlı ise nasip etsin sadece bunu diliyorum hepimiz için :16::16::16::16:

rahimde perde için doğumhanede ameliyat oldum doğum yapanların haykırıslarına ağlamaya basladım çok zor annelik

[video=youtube;zmL12_CbBDc]http://www.youtube.com/watch?v=zmL12_CbBDc[/video]

kızlar izleyin havamız değişsin hahahaaha :1::1::1::1::9::9::9: çok şükür kaynanamdan memnunıum :)))))
Evet komik;kadın sinirden ne dediğini bilmiyor ama belliki kaynanası yüzünden kafayı yemiş bende çok çekiyorum dışardakiler ne iyi kadın ağzı var dili yok diyorlar birde bana sorsunlar şuan yaşadıklarım hep psikolojik bazen cinnet getiresim geliyor doktor stresten uzak dur diyor ben yutkunuyorum stres evde diyorm. çok ağlattı çok halada çektiriyor,:50: bana büyük söyleyenlerede ALLAHtan dileğim ne eksik ne fazla aynısını verir başlarına o zaman anlarlar çünkü kimse kimsenin evinin içini bilemez.:50:

Son düzenleme:
Evet komik;kadın sinirden ne dediğini bilmiyor ama belliki kaynanası yüzünden kafayı yemiş bende çok çekiyorum dışardakiler ne iyi kadın ağzı var dili yok diyorlar birde bana sorsunlar şuan yaşadıklarım hep psikolojik bazen cinnet getiresim geliyor doktor stresten uzak dur diyor ben yutkunuyorum stres evde diyorm. çok ağlattı çok halada çektiriyor,:50: bana büyük söyleyenlerede ALLAHtan dileğim ne eksik ne fazla aynısını verir başlarına o zaman anlarlar çünkü kimse kimsenin evinin içini bilemez.:50:

ayy pek dertliymissin güldüreyim derken kanayan yaranıza tuz bastım kusura bakmayın ayy Allahım bol sabır versin çektiren kaynananalarda var çok şükür benimki öyle değil

Back
X