ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Evet komik;kadın sinirden ne dediğini bilmiyor ama belliki kaynanası yüzünden kafayı yemiş bende çok çekiyorum dışardakiler ne iyi kadın ağzı var dili yok diyorlar birde bana sorsunlar şuan yaşadıklarım hep psikolojik bazen cinnet getiresim geliyor doktor stresten uzak dur diyor ben yutkunuyorum stres evde diyorm. çok ağlattı çok halada çektiriyor,:50: bana büyük söyleyenlerede ALLAHtan dileğim ne eksik ne fazla aynısını verir başlarına o zaman anlarlar çünkü kimse kimsenin evinin içini bilemez.:50:

rabbim sabrını versin...
herkes kendi çektiği derdi bilir kimse bilemez anlayamaz...

Son düzenleme:
tamam işte süper çakşır kökünü yiyen keçilerin hep ikizleri olurmuş :)) sizinde çifter çifter olur inşallah önceden bende öyleydim ama artık dinlemiyorum kendimi sadece acabamı diyorum burada arkadaşlarla konuşuyoruz ilaç gibi geliyor vallahi hepsi iyiki varlar canlarım benim :16::16::16::16::16:

hoşgeldin canım amin İnşallah kaç yıllık evlisin

Benim bir tane allah a binlerce şükür 5 yaşında oğlum var.herkes annelik duygusunu tadar inşallah rabbim isteyen herkese versin. 1 yıldır kardeş için uğraşıyoruz olmuyor yapmadığım kür kalmadı yok bugün adet günüm bekliyorum.hayırlısı.bencillik belki benimki ama oğlum çok yalnızım bi kardeşim olsun karnında ne zaman kardeşim olcak deyince eriyorum nasip.

Bal çörekotu tarçın-bal polen-adaçayı yağı-soğan suyu-incir havuç-bu ay böğürtlen kökü eşime keçiboynuzu kürü bu gidişle mideden olcam

Benim bir tane allah a binlerce şükür 5 yaşında oğlum var.herkes annelik duygusunu tadar inşallah rabbim isteyen herkese versin. 1 yıldır kardeş için uğraşıyoruz olmuyor yapmadığım kür kalmadı yok bugün adet günüm bekliyorum.hayırlısı.bencillik belki benimki ama oğlum çok yalnızım bi kardeşim olsun karnında ne zaman kardeşim olcak deyince eriyorum nasip.

Bal çörekotu tarçın-bal polen-adaçayı yağı-soğan suyu-incir havuç-bu ay böğürtlen kökü eşime keçiboynuzu kürü bu gidişle mideden olcam

Rabbim. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin :-)

Canım seni tabiki çok iyi anlıyoruz ama bence haline şükretmelisin koklayacak bir yavrun var...ohhh miss gibi ne güzel bi duygudur kimbilir....inan burdaki arkadaşların hepsi ilk defa hamilelik ve annelik duygusunu tadabilmek için çırpınıyorlar şöyle bi konuşmalara göz gezdirirsen anlarsın zaten insanların bebiş için nasıl yanıp tutuştuğunu.... Öte yandan herşey nasip eşimin teyzesinin oğlunun br çocuğu var 8 yaşında ikinci olmaz dedi doktorlar ancak tüp bebek yaptırırsınız dediler ama 3-4 gün önce eşinin hamile olduğunu müjdelemiş yani herşey nasip kısmet bence yavrunun kıymetini Rabbimin elbet bir bildiği vardır... bence sorun neyse onu anlayın sonra biz burdan hep birlikte hangi kürleri ne zaman uygulayacağını tespit edelim hiç üzülme bence :40::40:

ayy pek dertliymissin güldüreyim derken kanayan yaranıza tuz bastım kusura bakmayın ayy Allahım bol sabır versin çektiren kaynananalarda var çok şükür benimki öyle değil
maşallah subhanallah diyim nazar değmesin,asıl siz kusura bakmayın ama napim işte yarası olan benim gibi gucunuyor,birden içimi döktüm az derdiniz varmış gibi
:44:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
artık her doktora gittigimde korkuyorum. su iki ay içinde once cikolata kisti ameliyatı oldum sonra sol tupum kapalı cıktı daha sonra goğsumde kist cıktı ve en son doktora gittigimde rahmimin kalp seklinde oldugunu oğrendim.yeni bir operasyon olacagım :(
napalım buna da sukur rabbim daha kotu dertler vermesin. bu arada en yakın arkadasım ve ablamda hamile..kimseye bişey anlatamıyorum..allahım hepizin yuzzunu guldursun insallah

Canım seni tabiki çok iyi anlıyoruz ama bence haline şükretmelisin koklayacak bir yavrun var...ohhh miss gibi ne güzel bi duygudur kimbilir....inan burdaki arkadaşların hepsi ilk defa hamilelik ve annelik duygusunu tadabilmek için çırpınıyorlar şöyle bi konuşmalara göz gezdirirsen anlarsın zaten insanların bebiş için nasıl yanıp tutuştuğunu.... Öte yandan herşey nasip eşimin teyzesinin oğlunun br çocuğu var 8 yaşında ikinci olmaz dedi doktorlar ancak tüp bebek yaptırırsınız dediler ama 3-4 gün önce eşinin hamile olduğunu müjdelemiş yani herşey nasip kısmet bence yavrunun kıymetini Rabbimin elbet bir bildiği vardır... bence sorun neyse onu anlayın sonra biz burdan hep birlikte hangi kürleri ne zaman uygulayacağını tespit edelim hiç üzülme bence :40::40:

Canım inan sizin için kendimden çok dua ediyorum.size yazarken bile utanıyorum bencillik benimki diyorum.herkes yaşasın anneliği babalığı.benim oğlum çok hassas tek torun. Çok yalnızım diyor.sorun çok başınızı ağrıtmıyım tik oluşmuş yalnızlıktan psikiyp pedagog geziyoruz bu yaşta.çocuğunun sorunları mahvediyor insanı.sizlerle yazışmak iyi geliyor hepiniz sağolun kusura bakmayın uzun. Ildu kendi dertlerimle yordum sizi

merhaba kızlar
artık her doktora gittigimde korkuyorum. su iki ay içinde once cikolata kisti ameliyatı oldum sonra sol tupum kapalı cıktı daha sonra goğsumde kist cıktı ve en son doktora gittigimde rahmimin kalp seklinde oldugunu oğrendim.yeni bir operasyon olacagım :(
napalım buna da sukur rabbim daha kotu dertler vermesin. bu arada en yakın arkadasım ve ablamda hamile..kimseye bişey anlatamıyorum..allahım hepizin yuzzunu guldursun insallah

Canım benim çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı bebeğin hayırlı zamanını bekliyordur.

aynen bende cok iyi biliyorum o igrenc duyguyu adetini gördugun an :((( ve caksir nedir onu ilk kez duydum Bilgi verirmisin??

hatay bölgesinde keçilerin tekelerin yediği ot onu yiyen erkeke hayvanların eşi ikiz doğuruyomuş ,onun suyu var aktarlarda onu kullanıyoruz etki için 5 litre dedi adam ilk litredeyz daha canım

merhaba kızlar

Allah önce sana sonra hepimize versn inş acil şifalar,ALlahın sevdiği kuluymuşsn ki seni bu denli hastalıkla sınıyo Rabbim yar ve yardımcın olsun

slm canlar..:3::3::3::3::3::3:
civan perçemi aslan pençesi kullanan var mı çok faydası varmış rahime.. kullanıcı yorumlarını okudum da kullananlar hayıt civan perçemi aslan pençesi üçünü çay gibi demleyip günde iki kere içmişler normal yoldan çocuğun olmaz denilenler bile hamile kalmış....

slm canlar..:3::3::3::3::3::3:
civan perçemi aslan pençesi kullanan var mı çok faydası varmış rahime.. kullanıcı yorumlarını okudum da kullananlar hayıt civan perçemi aslan pençesi üçünü çay gibi demleyip günde iki kere içmişler normal yoldan çocuğun olmaz denilenler bile hamile kalmış....

Selam canım aktar bana arslan pençesi civan perçemi hayıtın karışık çayını tavsiye etmişti ama ben ısrarla hayıt almıştım ya bir hafta sonra felan bir ay olacak birini tamamlamadan diğerine geçmesek yada öbür ikisinide eklesekmi acaba bende çok düşünmüştüm bunu :26::26::26::26::26:

canım bide bizim gibi pco lu olanlar mutlaka insülin direnci için ilaç kullanıyor ben hiç kullanmadım şimdiye kadar zaten adam akıllı bi doktorada rastlamadım kullansakmı acep :9::9:

kızlar preseed ile hamile kalanlar varmış ne düşünüyosunz
:34:

bende aldım bir kere kullandım rahatlatıcı bişey ama daha onu kullanmak için hazır olduğumu düşünmüyorum şu kürlerle 3 ayımı bi doldurayım sonra hormonlarıma baktırıp kullanacağım...

Selam canım aktar bana arslan pençesi civan perçemi hayıtın karışık çayını tavsiye etmişti ama ben ısrarla hayıt almıştım ya bir hafta sonra felan bir ay olacak birini tamamlamadan diğerine geçmesek yada öbür ikisinide eklesekmi acaba bende çok düşünmüştüm bunu :26::26::26::26::26:

canm bence hepsını karıstırma butun kurlerı bır arada yaparsak kas yapayımderken goz cıkarırız bunu dememın sebebı belkı kurlerden bırı bedenımıze yan etkı yapar ama bız hepsını kullanırsak hangısının yan etkı yaptıgını anlayamayız ama sen bılırsın yınde canımın ıcı:16:

canm bence hepsını karıstırma butun kurlerı bır arada yaparsak kas yapayımderken goz cıkarırız bunu dememın sebebı belkı kurlerden bırı bedenımıze yan etkı yapar ama bız hepsını kullanırsak hangısının yan etkı yaptıgını anlayamayız ama sen bılırsın yınde canımın ıcı:16:

evet canım bende öyle düşünüyorum hele şu hayıtı 3 ay bi kullanaym daha sonra alternatif şeyler düşünüyorum :34::34:

Back
X