canım sınavlara ağırlık veriyorum o nedenle pek giremiyorum ama bulutefe ecrinq diğer arkadaşlarda kaybolmuş nedense ya bırakmayın Allah aşkına şu topiğe bi bebek de biz ekleyelim :)
ecrinq ben de bilmiyorum ama bulutefe farklı topikler de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sınavlara ağırlık veriyorum o nedenle pek giremiyorum ama bulutefe ecrinq diğer arkadaşlarda kaybolmuş nedense ya bırakmayın Allah aşkına şu topiğe bi bebek de biz ekleyelim :)
Herkes için hayırlısı olsun inşaallah :)
canlarım dopınk bos dıye yazmıyodum bu arada bugun adet gunum ama olmadım test yaptım tek cızgı belkı kurtajdan dolayı duzenım bozulmustur olsa cıkardı hayırlısı olsun ıns cglynnur canım bugun kk pıro aldım
hayırlı olsun canım hani görünmüyor ama ne zaman görünecek.....
belki hamişsindir canım benim hemen çıkmayabilir...
tabi herşeyin hayırlısı.....
canım akşam ustu aldım nasıl yapıyo napılıyo nasıl bellı oluyo onu anlamadım valla nezaman degısır hıc bılmıyom:26::26::26: herseyın hayrlısı bılmıyomkı pek umudum yok aslında ama ınsallah hepımızın yuzu guler anne oluruz amınnnn
Bismillahirrahmanirrahim
Bebek bekleyenler bebek isteyenler bebeği olanlar sizleride bekliyoruz
uzun süren araştırmalarım sonunda şöyle kendime ve eşime uygulayacağım.... ki biz Kaan Aydosun hastasıyız...
Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle kendi kendimi ve eşimi tedavi etmeye başlıyorum.. Allahın izniyle
Takip ederseniz gelişmeleri hep birlikte göreceğiz
İlk olarak her gün aç karnına ben bal ağırlıklı polen ve arı sütü karışımından 1 tatlı kaşığı yemekle başlıyorum
15 gün Soğan Kürü uyguladım bitti
2.aydayım hayıt tohumuna başlıyorum hormonları düzenlemesi için
Eşim içinde yine burda forumda bir paylaşımdan gördüğüm takviyelerden aldım bunlarda şöyle:
Pharmatol (Vitamin ginseng ve çeşitli gerekli vitaminleri içeriyor) günde 1 aç karnına
Zinco çinkodur günde 1 aç karnına ( siz artı olarak sıvı L cartıne alabilirsiniz ben alamadım imkan olmadı )
Ayrıca eşime yeşil sebzelerden daha fazla yedirmeye çalışacağım kendisi hazır yemekleri pek severde
Biz 5 yıldır mücadele ediyoruz
eşimde sperm kalitesizliği düşüklüğü morfoloji %3
Bende Polikistik over çok şiddetli geçiriyorum aramıza katılırsanız yaptığım kürlerin faydası olacakmı olmayacakmı hep birlikte göreceğiz
bakalım hayırlısıyla başlayalım ben yaşadığım değişiklikleri ADIM ADIM burada yazacağım sizlerde destek olursanız çok sevinirim
Birlikte hamile kalırızda bebişlerimize kavuşuruz İnşallah....Desteğinizle daha bir neşeli olacağım olacağız hep birlikte İnşallah
Arkadaşlar Bir Listede Benden isim regli tarihi söylerseniz sizleride ekleyeyeyim bol bebişli topik olur İnşallah Bismillahirrahmanirrahim
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM : [/td]
[/tr]
[tr]
[td]dumaduma[/td]
[td]13 Kasım[/td]
[td]yukarıda izah ettiği alternatif çözümleri deniyor + 2. aya geçti 2.ayda bal+çörekotu+ tarçın üçlüsünü deneyecek reglinin 2.günü başlıyor ve hayıt suyuyla devam ediyor. Ovülasyon testleriyle takipte[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cglynnur[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]Bal, çörek otu, tarçın karışımını ve hayıt suyunu deniyor şifa olsun bal olsun![]()
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yavrucugum[/td]
[td]19 Ekim [/td]
[td]soğan kürüne başlayacak gelişmeler eklenecek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinq[/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]soğan kürüne birde + bal+polen+arısütü karışımına başladı (yaraaasınnn)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]28 Kasım [/td]
[td]hayıt tohumu çayına ve bal+çörekotu+tarçın kürüne başladı şifa olsun[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kuruincir[/td]
[td]5 Aralık[/td]
[td]buay incir-havuc kürü basladi,gecen ay sogan yapti...ovulasyon testi aldi pre-seed aldi[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
merhaba bende warımmmm bu ay çörekotu+tarcın+bal ı denemıstım klomenle kullanınca asırı büyüdüler 34 mm oldu bı yumurtam :)) o yuzden bu ay klmensız kullanmak ıstıyorum daha adet olmadım ama tahmını bat 30 kasım ilk defa boyle bı topıkle karsılastım cok guzel bence ıy dusunmussun kürlerı cok faydalı buluyorum sahsen
hoşgeldin hemen ekliyorum senide Rabbim gönlünün muradını versin oh yumoşlarda büyüyormuş Maşallah darısı bütün isteyenlere..
hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum senide Rabbim gönlünün muradını versin oh yumoşlarda büyüyormuş Maşallah darısı bütün isteyenlere.. (eklendi) hikayeni anlatırsan bizde aydınlanmış oluruz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yaaaa![]()
hosbulduk çok tşk ederım canım klomenle rahat büyüyo ama kürüde kullanınca asırı buyutmusum kıste döndüallahım herkesın kalbındekı muradını nasıp etsın ya o kadar zor kı belırsızlık acaba anne olacakmıyım bende demek anne olmayı sızler gıbı cok ıstıyorum ınsallah allah nasıp eder hepımıze cok begendım bu topıgı ya ılk defa kürlere olan bı lıste war
![]()
beğenmene sevindim canım İnşallah faydasını görürsünde bebişinide ekleriz daha yeni başladık sayılır kürlere zamanla bizde bbebekleri yuvarlıcaz![]()
biz buralardayız cancazımmmm asıl sen nerelerdesin özlettin kendini![]()
walla ben kürlere cok ınanıyorum arkadasımın 5 yıldan sonra bu kürle hamıle kaldıona heweslendımde basladım hatta hamıle kalınca yaptıgı kürün kalanını bana werdı gerek kalmadı bana dıye
inş. canım ya ben bebek konusunda asırı hassasım arada duruk yere aglama krızlerı gelıyo kafayı tırlattım azcık
![]()
ay canım bu aralar herşeyden koptum bilmiyorum değişik bi ruh hali net bişey yok bende çözemedim ama içimdeki bunalma çığ gibi büyüyor sanki inşallah depresyon vs olarak bana geri dönmez![]()