ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

sakin ol bende bi dönem öyleydim çok fazla takmıştım ama insan zamanla düşünmemeyide öğreniyormuş bu yüzden ben elimden geleni yapıp akışına bıraktım artık eşimin kafasını didik didik yemiyorum :9::9: hoş oda ilgisizdi ama.

biz seninle aynı düşünüyoruz şuanda canım benim biz elimizden geleni yapalım takdir ALLAH tan.....:16::16::16:

merhaba bende warımmmm bu ay çörekotu+tarcın+bal ı denemıstım klomenle kullanınca asırı büyüdüler 34 mm oldu bı yumurtam :)) o yuzden bu ay klmensız kullanmak ıstıyorum daha adet olmadım ama tahmını bat 30 kasım ilk defa boyle bı topıkle karsılastım cok guzel bence ıy dusunmussun kürlerı cok faydalı buluyorum sahsen

hoş geldin aramıza topikimiz uğurlu gelirde inşallah tez zaman da bebişine kavuşursun....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok canım bir şey olmaz ne badireler atlattık biz ALLAHın izniyle....buda gelir buda geçer....yıkılmadık ayaktayız.....:52::52::52:

biz seninle aynı düşünüyoruz şuanda canım benim biz elimizden geleni yapalım takdir ALLAH tan.....:16::16::16:

öyle canım hayırlısı bakalım hani diyorlarya düşünmemek gerekiyor diye ben şuan gerçekten onu yaşıyorum... Rabbim şifamızı versin cümlesiyle....

meraba kızlar ya bende nodül var ve hormonlrımı etkiliyor bende dereotu yiyorum düzenli yemesemde hergün alıyorum inşallah faydası olur (olacağına inanıyorum) ayrıca yine soğan suyu da kullanacağım benide eklermisin

Son düzenleme:
meraba kızlar ya bende nodül var ve hormonlrımı etkiliyor bende dereotu yiyorum düzenli yemesemde hergün alıyorum inşallah faydası olur (olacağına inanıyorum) ayrıca yine soğan suyu da kullanacağım benide eklermisin

şifa olur İnşallah... tabiki bat'ı söyle canım birde uygulamalarını hemen ekleyeyim

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3::3::3::3:
kürler nasıl gidiyor hadi herkes neler kullanıyor bir yazsın da topik bir canlansın......:7::7::7::7::7:

canım reg olmadım hala bılmıyomkı belımın nıye agrıdgını canım hayıtı bırakmamın sebebı benım bazı olaylar vardıya hanı oyuzden hoca korunmam ıcın bazı bıtkı suları hazırladı onları ıcmek zorunda kaldım hayıtla bbırlıkte yan etkı olmasın dıye bıraktım ben adet olunca baslıycam gene

canım reg olmadım hala bılmıyomkı belımın nıye agrıdgını canım hayıtı bırakmamın sebebı benım bazı olaylar vardıya hanı oyuzden hoca korunmam ıcın bazı bıtkı suları hazırladı onları ıcmek zorunda kaldım hayıtla bbırlıkte yan etkı olmasın dıye bıraktım ben adet olunca baslıycam gene

bebiş falan mı var yoksa canım benim inşallah öyledir aminnnn:21::16:normalde düzenliydi değil mi senin regl döngün...

bebiş falan mı var yoksa canım benim inşallah öyledir aminnnn:21::16:normalde düzenliydi değil mi senin regl döngün...
evet canım duzenlı ama test yaptım en son dun gene tek cızgı cıktı dıyorum olsa cıkardı ama bılmıyorum bıraz daha beklıyım olmazsa kan testı yaptıram umutlanmakta ıstemıyorum aslında ama bılmıyomkı akıntım var beyaz kokusuz sumuksu bı akıntı allah hepımıze nasıp etsın ınsallah

evet canım duzenlı ama test yaptım en son dun gene tek cızgı cıktı dıyorum olsa cıkardı ama bılmıyorum bıraz daha beklıyım olmazsa kan testı yaptıram umutlanmakta ıstemıyorum aslında ama bılmıyomkı akıntım var beyaz kokusuz sumuksu bı akıntı allah hepımıze nasıp etsın ınsallah

hayırlısıyla bebişin seninledir inşallah canım benim rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....:21::21::21:

hayırlısıyla bebişin seninledir inşallah canım benim rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....:21::21::21:
amınnn cok sagol canımın ıcı rabbım hepımıze anne olmayı nasıp etsın evlat hasretıyle yakmasın ıcımız sınamsın hıc bırımızı ınsallah amınnnnnn:16::16::16::16:

umutcum aşağıdan bakma öyle gel sohbet edelim ....:9::9::9:

Back
X