ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

kızlar bende hayıtı bıraktım bu ay doğru düzgün regli olmadım hala ara ara lekelenmeler oluyor doktorada gitmedim ne olduğunuda anlamış değilim :26::26::26: soğan kürüne de başlayamadım çünkü regli olmadı ne zaman başlayacağımı bilemedim :44:

bulutefe geçmiş olsun canım

kızlar bende hayıtı bıraktım bu ay doğru düzgün regli olmadım hala ara ara lekelenmeler oluyor doktorada gitmedim ne olduğunuda anlamış değilim :26::26::26: soğan kürüne de başlayamadım çünkü regli olmadı ne zaman başlayacağımı bilemedim :44:

bulutefe geçmiş olsun canım

senin durumunun hayıtla ilgili olduğunu düşünmüyorum cancazım başka bir şey yoktur inşallah ben ce en kısa zaman da bir doktora git....

tabiki cglynnur,mesajlar geç gelebilir eşim geç geliyor ondan yemeğini falan veriyorum otur kalk anlıcağın? bu siteye bayılıyorum

evet canım ben de seviyorum burayı :kkk: moral oluyor bizlere iyi geliyor...
sorduğun şeyi ben söyleyeyim bat yani beklenen regl tarihin onu yaz senide eklesin listeye...

20 sinde regli tarihim ama döngüm bazen değişiyor bazen 3 veya 4 gün öne atar biraz karışıyor yani:(

İYİ akşsamlar kızlarrr nasılsınız bakım ben kürü sadece bır hafta yedım 34mm oldu 20 gun yesem 50 60 olurdu herhade :1: beklenen adetım dün gelmedı büyük ıhtımalle gece olurum olmam lazım hastahaneye gıdecem ayın 3de randevum war adetın3. gunu gel dedı oldum oldum olamadım randevu ıptal ama hamıle degılım emınım test yapmadım ama:ssz:

iyiyim canım aynı devam sen neler yaptın varmı bişeyler :34::34::34:

Bende bu ay aşılama olacam kısmetse tabi

İğnelerimi oluyorum şimdi günde bir defa iğne fobim var beimn

Gel gelelim iğneleri ben yapıyorum karnıma :))

Acımıyor ama fobbi işte carşambaya kontrol var bakalım hayırlısı

Sen tedaviye başlamadın daha değilmi

kızlar bugün tavsiye üzerine bir kadına gittik kasık düşüklüğü olan gebe kalamıyormuş ya bende bakıttım kasık düşüklüğü var dedi kaldırdı bakalım hayırlısı ...:26::26::26:

bende bu ay aşılama olacam kısmetse tabi

iğnelerimi oluyorum şimdi günde bir defa iğne fobim var beimn

gel gelelim iğneleri ben yapıyorum karnıma :))

acımıyor ama fobbi işte carşambaya kontrol var bakalım hayırlısı

sen tedaviye başlamadın daha değilmi

yeni tedavin hayırlı olsun canım. Inşallah güzel sonuçlar alırsın. Dualarım seninle canım.

Bende bu ay aşılama olacam kısmetse tabi

İğnelerimi oluyorum şimdi günde bir defa iğne fobim var beimn

Gel gelelim iğneleri ben yapıyorum karnıma :))

Acımıyor ama fobbi işte carşambaya kontrol var bakalım hayırlısı

Sen tedaviye başlamadın daha değilmi

canım ya ne güzel başlamış bir yerinden tutmuşsunuz en azından tedavin hayırlı olsun İnşallah güzel gelişmeleri yazarsın çok merak ederim ben şimdi :34::34: Rabbim yardımcın olsun bu yolda :16::16::16::16:

İYİ akşsamlar kızlarrr nasılsınız bakım ben kürü sadece bır hafta yedım 34mm oldu 20 gun yesem 50 60 olurdu herhade :1: beklenen adetım dün gelmedı büyük ıhtımalle gece olurum olmam lazım hastahaneye gıdecem ayın 3de randevum war adetın3. gunu gel dedı oldum oldum olamadım randevu ıptal ama hamıle degılım emınım test yapmadım ama:ssz:

hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz :40::40:

kızlar bugün tavsiye üzerine bir kadına gittik kasık düşüklüğü olan gebe kalamıyormuş ya bende bakıttım kasık düşüklüğü var dedi kaldırdı bakalım hayırlısı ...:26::26::26:

aaa:53::53: bunu da ilk defa duydum. Şifa olur İnşallah.. benimde küçükken sürekli karnım ağrıyordu akdeniz ateşi teşhisini koymuşlardı hiçbir ilaç çare olmamıştı sonunda bu sabinin göbeği düşmüştür belki dediler köyde bi kadına götürdü annem göbeğimi ttuttu bişiyler yaptı geçmişti (göbeği düşmek derler bizim oralarda senin bu yaptırdığın sanırım aynı şey) acaba benimde yeniden düşmüş olabilirmi :9::9: yeniden tuttursam bari ama benim karnım ağrımıyor ki :26::26:

aaa:53::53: bunu da ilk defa duydum. Şifa olur İnşallah.. benimde küçükken sürekli karnım ağrıyordu akdeniz ateşi teşhisini koymuşlardı hiçbir ilaç çare olmamıştı sonunda bu sabinin göbeği düşmüştür belki dediler köyde bi kadına götürdü annem göbeğimi ttuttu bişiyler yaptı geçmişti (göbeği düşmek derler bizim oralarda senin bu yaptırdığın sanırım aynı şey) acaba benimde yeniden düşmüş olabilirmi :9::9: yeniden tuttursam bari ama benim karnım ağrımıyor ki :26::26:

canım kasık düşüklüğü ile göbek düşmek farklı şeyler ama iki durumda hamile kalmayı engelliyor muş.....

Back
X