ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

aaa:53::53: bunu da ilk defa duydum. Şifa olur İnşallah.. benimde küçükken sürekli karnım ağrıyordu akdeniz ateşi teşhisini koymuşlardı hiçbir ilaç çare olmamıştı sonunda bu sabinin göbeği düşmüştür belki dediler köyde bi kadına götürdü annem göbeğimi ttuttu bişiyler yaptı geçmişti (göbeği düşmek derler bizim oralarda senin bu yaptırdığın sanırım aynı şey) acaba benimde yeniden düşmüş olabilirmi :9::9: yeniden tuttursam bari ama benim karnım ağrımıyor ki :26::26:

kasık düşüklüğü varsa sen bunu hissedemiyorsun ağrı falan yapmıyor yani bu işten anlayan biliyor......kasık düşüklüğü olanda sperm yumurtaya ulaşamıyormuş engelliyormuş bu durum cancazım....

hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz :40::40:

merhaba kızlarrr bugun dr a gıttım ılacsız dewam edecekmısım klomensız yumurtam oluyo mu dıye bakacakmıs kürlereee baslıyorum ıncır kürü ıle corek otunu yapcam :D bıraz oncede adet oldum tahmını bat 3 ocak dıye degısmıs bulunmaktatır :D

canım ya ne güzel başlamış bir yerinden tutmuşsunuz en azından tedavin hayırlı olsun İnşallah güzel gelişmeleri yazarsın çok merak ederim ben şimdi :34::34: Rabbim yardımcın olsun bu yolda :16::16::16::16:

Tşk ederim canm inşallah yardıcımız olsun rabbim veririm tabi haberleri bu ay tuttu tuttu tutmadı artık yaza kalır bu tedaviler

merhaba kızlarrr bugun dr a gıttım ılacsız dewam edecekmısım klomensız yumurtam oluyo mu dıye bakacakmıs kürlereee baslıyorum ıncır kürü ıle corek otunu yapcam :D bıraz oncede adet oldum tahmını bat 3 ocak dıye degısmıs bulunmaktatır :D

yumoşlar öyle büyüyorsa elbet geriside yuvarlanarak gelir :9:(İnşallah)

yumoşlar öyle büyüyorsa elbet geriside yuvarlanarak gelir :9:(İnşallah)

inşallahhh canım benım topık cok sessız yahu bakıyom bakıyom ılerlemıyo kızlar bısey sorcam ben ıncr kürü felan warya ıcemıyorum elımde degıl hemen kusuyorum ıceceklerle sorunum war :31: gunde 2 tane kuru ıncır yesem olur mu ki ıcemıyom denedım olmuyo :ssz:

topik annemiz başımızda durmayınca herkes bir yere dağıldı:9::9: bir görünüyorsun bir kayboluyorsun nerelerdesin şekerim sen:44::44:

dumaduma nerelerdesin cancazımmm huu huuu sohbetini özledim :29::29::29:

inşallahhh canım benım topık cok sessız yahu bakıyom bakıyom ılerlemıyo kızlar bısey sorcam ben ıncr kürü felan warya ıcemıyorum elımde degıl hemen kusuyorum ıceceklerle sorunum war :31: gunde 2 tane kuru ıncır yesem olur mu ki ıcemıyom denedım olmuyo :ssz:

geldim canım benim geldim buradayım ben aslında giriyorum :45::45::45: sizden ses çıkmayınca kendi kendimemi konuşayım kız özledim vallahi zile basıyorum:3::3::3::3::3: :52::52::52: aaa herkes gelsin akşam buluşalım kk da topiğimizde tamam mı akşama kadar bakarım yinede ay bulutefe de ecrinq de uçtu sizler topiğin müdavinlerisiniz rica ediyorum dönün :3::3::3::16:

bu arada migrenim nüksetti biberiye çayı içiyorum halen lekem gelmeye devam ediyor düzen ne zaman tutarsa ozaman yeniden bal+çörekotu+ tarçın üçlüsüne ve soğan kürüme başlayacağım tamam mı :)

Son düzenleme:
canım sende eğer niyetin ciddiyse durumu baştan itibaren açıkla ona göre kürlerine başlatalım senide mecburen içeceksin hepimiz öyleyiz içemeyiz dedik ama hepsinide yapıyoruz hadi bakalım bebeişleriniz olsun olmayanlarada umut olsun :16::16::16:

canım sende eğer niyetin ciddiyse durumu baştan itibaren açıkla ona göre kürlerine başlatalım senide mecburen içeceksin hepimiz öyleyiz içemeyiz dedik ama hepsinide yapıyoruz hadi bakalım bebeişleriniz olsun olmayanlarada umut olsun :16::16::16:

slm kızlarrrrrrr hayatım durum bıldıgın gıbı ıste gecen ay klomenle asırı buyudugu ıcın bu ay klomensız dewam edecem ovulasyon testlerım hazır corekotu+bal+tarcın yıyorum ekstra ıkı tanede kuru ıncır yemeye basladım ah bı ıcebılsem ıkı kere ıctım ıkısındede malesef kustum :( burnumu tutp ıcıyorum yo yudum yudum alıyorum yok bırden ıcmeye calısıyorum yıne yok ıncırı yesem fayda etmezz mı kı:14:

slm kızlarrrrrrr hayatım durum bıldıgın gıbı ıste gecen ay klomenle asırı buyudugu ıcın bu ay klomensız dewam edecem ovulasyon testlerım hazır corekotu+bal+tarcın yıyorum ekstra ıkı tanede kuru ıncır yemeye basladım ah bı ıcebılsem ıkı kere ıctım ıkısındede malesef kustum :( burnumu tutp ıcıyorum yo yudum yudum alıyorum yok bırden ıcmeye calısıyorum yıne yok ıncırı yesem fayda etmezz mı kı:14:

canım bunları söylemiştin açıklamadan kastım neden bebiş olmuyor kaç senedir olmuyor vs biz bunları bilmiyoruzki bilmedende bişey öneremiyoruz :40:

Kızlar merabalar hekese hayırlı akşamlar bende bu topıge devam etmek ıstıyorum bende gecen ay incir-havuc kuru yaptım olmadı bu ay klomen kullanıyorum reglımın 17 de progestan kullanacagım hayırlısuyla ama yanına hangı kuru yapsam bılemedım bende hıc bı problem yok eşimde de demekkı kısmet cunku 3 yıl az degıl yanııı :43: :43: :43:

Kızlar merabalar hekese hayırlı akşamlar bende bu topıge devam etmek ıstıyorum bende gecen ay incir-havuc kuru yaptım olmadı bu ay klomen kullanıyorum reglımın 17 de progestan kullanacagım hayırlısuyla ama yanına hangı kuru yapsam bılemedım bende hıc bı problem yok eşimde de demekkı kısmet cunku 3 yıl az degıl yanııı :43: :43: :43:

Rabbim gönlüne göre versin canım tabiki gelişmeleri sürekli yazarsan seviniriz bebiş olunca rehber oluruz başkalrına İnşallah (amin).. sen ihmal etme ilaçlarını 3yıl 5yıl 10 yıl canım neler var stres yapma elinden gelenide yapmaya çalış başka şeylerle ilgilenmeye çalış...

Rabbim gönlüne göre versin canım tabiki gelişmeleri sürekli yazarsan seviniriz bebiş olunca rehber oluruz başkalrına İnşallah (amin).. sen ihmal etme ilaçlarını 3yıl 5yıl 10 yıl canım neler var stres yapma elinden gelenide yapmaya çalış başka şeylerle ilgilenmeye çalış...

Yapamıyorum kı başka seyle ugrasıp kafamdan atamıyorım en fazzla 1 saat dusunmemısımdır ondan saonraaaaaaası bunalım

canım bunları söylemiştin açıklamadan kastım neden bebiş olmuyor kaç senedir olmuyor vs biz bunları bilmiyoruzki bilmedende bişey öneremiyoruz :40:

sebepszı ınferlıte dıyorlar acıklananayan durummus spermler normal yumurtalıgım adetlerım hormon tahlılerım normal sebebını bulamıyorlar 2.5 yıl oldu sadece ılk ay korunduk ondan sonrası malesef hıc hamıle kalamadım

sebepszı ınferlıte dıyorlar acıklananayan durummus spermler normal yumurtalıgım adetlerım hormon tahlılerım normal sebebını bulamıyorlar 2.5 yıl oldu sadece ılk ay korunduk ondan sonrası malesef hıc hamıle kalamadım

Ay tatlım benım gıbıısn banada hıc bıseyınız yok dıyorlar normal olur ılaca gerek yok dedıler 3 yıl gectı olmadı bu ay cok sukur kı klomen + progestan başladım hayırlısı bundan umutluyum cogu kadın bunula kalmıs
Pekı sana herhangı bı ılac verıdlermı yadaherhangı kür denedın mı

Back
X