ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Canim benim bu defa ikinci biliyosun ve cok umitlenmistim acaba olurmu dedim ama benim yarin regli gunum ve bugun yine bir lekelenme var ve beni cok üzüyor :KK43:
Canım biliyorsun regl belirtileri ile hamilelik belirtileri benzermis kötü düşünme demesi kolay biliyorum ama... herseyin hayırlısı...

Sakin olmaya çalış biliyorsun hersey olacağına varıyor... ne kadar takarsan tak... inşallah melegin seninledir kuzum....
Insallah canim insallah Rabbim bu Cumalar hurmetine en kisa zamanda hepimize nasip etsin.. gercekten evlat Rabbimin verdigi anlatilmaz bi mucize anlatilmaz en guzel hediye imis..

Canlarr dr beklemeden 10.gun tahlil yaptırdı pozitif ama ayakta duramiyorum acaip saplanmalar oluyor kasigimda
icimde tuhaf bi his var benim ilki kimyasal olunca bu defada korkuyorum sevinemedim Rabbim devamini da nasip eder insallah birde oyle bi bogazim agriyorki agzimin ici falan yara olmus sizliyor:KK1:

Son düzenleme:
Canlarr dr beklemeden 10.gun tahlil yaptırdı pozitif ama ayakta duramiyorum acaip saplanmalar oluyor kasigimda
icimde tuhaf bi his var benim ilki kimyasal olunca bu defada korkuyorum sevinemedim Rabbim devamini da nasip eder insallah birde oyle bi bogazim agriyorki agzimin ici falan yara olmus sizliyor:KK1:
ççok sevindim canım Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..dğer iyise aklına götü bişey getirme..canım iyi düşüncez iyi olucak..

ççok sevindim canım Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..dğer iyise aklına götü bişey getirme..canım iyi düşüncez iyi olucak..
Saolasin canim Insallah iyi olur.
değere iyi dedi doktor ben tabi dr a da soyledim bu defa pek swvinemedim ilkinde hayal kirikligina ugradim dedim kizdi doktor oyle dusunme dedi ilkinde cok fazla hormon ilac oldugu icin kimyasal olabiliuormis doktor cok umutlu bakalim nasip Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli zamanda hayirli evlatlarimiz olsun inş. .

:KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: maşallah supanallah cok sevındım canım gozun aydın saglıcakla al bebısını kucagına amınn ecmainnnnn sagılıcakla devam etsın hamılelıgın 9 ay ınsallah cok saglıklı olsun bebısın valla cok sevındım canım

:KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: maşallah supanallah cok sevındım canım gozun aydın saglıcakla al bebısını kucagına amınn ecmainnnnn sagılıcakla devam etsın hamılelıgın 9 ay ınsallah cok saglıklı olsun bebısın valla cok sevındım canım
Saolasin canim Hoppa insallah devam eder darisi tum isteyenlerin basina Hoppaaminn..

Son düzenleme:
Canim hayirli olsun maşallah subhanallah vela havle vela kuvvete illa billah Allah tamamina erdirsin bebegine ve sana saglik sihhatler olsun Inşallah

Canim hayirli olsun maşallah subhanallah vela havle vela kuvvete illa billah Allah tamamina erdirsin bebegine ve sana saglik sihhatler olsun Inşallah
Canim benim cok saol dualarin icin Allah razi olsun Rabbim en kisa zamanda sizlerinde sevincli haberlerini bana almayi nasil etsin nolur dikkat edin folik asit icmeye devam edin ben 2.5 aydir gunde 3 defa folic plus iciyorum doktor folbiol vermisti ama ben kendi kendime degistirdim daha faydali diye ilaclarin hormon etkisini kolay atlatayim diyede bol su ictim insallah devaminida nasip eder Rabbim..

"minikduma, post: 38177313, member: 494023"]Canlarr dr beklemeden 10.gun tahlil yaptırdı pozitif ama ayakta duramiyorum acaip saplanmalar oluyor kasigimda
icimde tuhaf bi his var benim ilki kimyasal olunca bu defada korkuyorum sevinemedim Rabbim devamini da nasip eder insallah birde oyle bi bogazim agriyorki agzimin ici falan yara olmus sizliyor:KK1:[/QUOTE]
Hayirli olsun kuzum Rabbim tamamına erdirsin. .... çok sevindim. ...

"minikduma, post: 38177313, member: 494023"]Canlarr dr beklemeden 10.gun tahlil yaptırdı pozitif ama ayakta duramiyorum acaip saplanmalar oluyor kasigimda
Hayirli olsun kuzum Rabbim tamamına erdirsin. .... çok sevindim. ...[/QUOTE]
Amin canim Allah razi olsun Rabbim hep birlikte yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

Adet gunum geldi adet olduğumu düşünmüştüm tam olarak olmadım bu işte bir tuhaflik var dedim idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkti dunde kan tahlili yaptirdim kandada çıktı bende anlamadım mucize galiba yarın tekrarlancak bakalım hayırlısı. ...

Adet gunum geldi adet olduğumu düşünmüştüm tam olarak olmadım bu işte bir tuhaflik var dedim idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkti dunde kan tahlili yaptirdim kandada çıktı bende anlamadım mucize galiba yarın tekrarlancak bakalım hayırlısı. ...
Canim benim ya varya tuylerim diken diken oldu bin sukur Rabbime hadi guzel haberler ver bize ve bol bol dua insallah..:KK36: demekki gec tutunmus :KK68:

canım yazını görünce çok şaşırdım ve sevndm rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah...

Back
X