yok ileriye gitmedik sevşme maksatlı(
Nasıl güvenebiliyorsunuz anlamıyorum doğrusu..
Sonra da terk etti falan diye ağlaşıyorsunuz..
Biraz ileri görüşlü olun be canım.. Erkeğin gözünde değerinizi düşürmeyin..
Ahlak boyutunu zaten söylemiyorum bile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ileriye gitmedik sevşme maksatlı(
Nasıl güvenebiliyorsunuz anlamıyorum doğrusu..
Sonra da terk etti falan diye ağlaşıyorsunuz..
Biraz ileri görüşlü olun be canım.. Erkeğin gözünde değerinizi düşürmeyin..
Ahlak boyutunu zaten söylemiyorum bile.
güvenmiştim işte ileri gitmiceni biliyodum güvenmicekmisin anlamama sebep oldu benim ilkti bu yüzden biraz fazla kapılmışım üniversite yıllarında yasadım öle bişey buraya gelince istedi ama ben olmaz dedm pişman oldum ama gec oldu o günaha girdim zamanında
Neyse canım olan olmuş tövbe ettiysen ve birdaha yapmazsan elbette Allah affeder.
Erkeklere bu denli ödün verilmeini sevmiyorum erkeklerden soğudum sanırım.
eet canım cok pişman oldum tövbe ettim onunda aklına gelmez inş istemiyorum gelsin o zaman yaptım bi cahillik kapanmayı cok istiyodum okul bitince kapandım dahada yapmadım öle bişey istedginde hep yapamm günah diyebildim
Canım kapalı olduğun halde yaptın sandım ondan çok şaşırmıştım..
Herkes günah işler tatlım önemli olan tövbe edip birdaha o günaha dönmemek..
İnşallah rabbim karşımıza hayrlı insanlar çıkarır.Bak ben artık gerçekten takmıyorum kafama.
Sen de takma onu, eğer geleceği varsa gelir.Tamam 6 yıl çıkmışsınız ama evlenip 10 yıl sonra boşananlar var.
Aynı yastığı aynı evi paylaşanlar var..Bence olmamasında bir hikmet vardır![]()
kizlar,,,
yeni biri var!![]()
ya daha bisi yok ama, olabilir ben oklersem, ne yapmaliyim, ne dogru bilmiyorum, biliyorum bi iliskiden cikar cikmaz baskasina baslanmamasi daha mantikli, zaman gerek, o yuzden kafam biraz karisik hem belki digeri geri gelir? ne diyosunuz bu konuya?
bana dogru duzgun bi sebep demedi, o problemler var dedi duzeltsek falan, ben dedim yok bidaha yapamicaksin bunu bana (cunku bi sene once yine ayrilmistik biz) sonra o gunden beri tik yok, ama eminim zaten ayriliga gidicekti, bizim ilerisini cok parlak gormuyomus ya beyefendi, sanirim benim karakterim agir geldi ve kaldiramadi, cunku ben biraz dominant kacarim, dedigim dedik falan, ayy bu daha olgun daha cok hayat deneyimi var ve enteresan bi kisilikte, daha yeni ayrildik ya bilemiyorum :S