adım adım hayata tutunma anları :)

afable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
225
0
46
Sakarya
kızlar bundan sonra yasadıklarımı burda toplamaya karar verdim :) yan yana binalardayız dedim ya bugün ben bizim pasaja girerken karşılaştık gördü bi duraksadı göz göze geldik içim sızladı durmadan yürüdüm oh olsun sana dilerim bişeyleri yanlş yapıyommu diye düşünürsün gerci bu körlükle nasıl düşünürsün bilmem

Konunun başlığını beğendim.Sen en azından görüyorsun seni unutması bu durumda zor bence.Bakışların hep bişeyler anlatıcak..

Son düzenleme:
benim sana tavsiyem mümkün olduğunca görmemeye çalış.
sakın sakın konuşma. bu sende herşeyi başa alır. tüm acılarını baştan yaşarsın.

benim sana tavsiyem mümkün olduğunca görmemeye çalış.
sakın sakın konuşma. bu sende herşeyi başa alır. tüm acılarını baştan yaşarsın.

yok konuşmayı düşünmüyorum zaten o pişman olup gelene kadar beni normal arkadas olarak görüyomuş ya beyfendi

kızlar hiç mi aklına gelmiyorum ya sanki onumu beklemiş benleykende pek mutlu hayatını yasıyo beni mahvetti kendi yasıyo nasıl bi insanmısın ya

Konunun başlığını beğendim.Sen en azından görüyorsun seni unutması bu durumda zor bence.Bakışların hep bişeyler anlatıcak..

zaten evde annesi cok üstüne gitmiş duyunca ağlamış yapma demiş fotograflarımızı vermiyomuş bunları ömrümün sonuna kadar saklıcam demiş abisiyle konuştm benden yana hayatınn en büyük hatasını yapıyo dedi o kız salktı benm kardeşimde salakmış dedi yapcak bişe yok beklicez dedi çok pişman olcak dedi herkeste öle diyo adam rahatca hayatını yasıyo ne var o kızda bilmem salak ya mutlu olamasın istemiyorm her mutlu olmadıgındada aklına ben gelim

kızlar toparlanıyorum sanki sinire dönüşüyomu hersey cok dua ediyorum allahım pişmanlıgını göstersin o zamn bana kalsın sözler

kızlar toparlanıyorum sanki sinire dönüşüyomu hersey cok dua ediyorum allahım pişmanlıgını göstersin o zamn bana kalsın sözler

Canım dua et asla bırakma.Rahatlarsın ve sıkıntını giderir.Kimsenin yaşadığı kolay değil, unutmak çok zor.Zamanla inşallah rabbime inanıyorum ki pişman olacaklar.Bize gelip ben pişmanım demeseler bile pişman olsunlar yeterkii:20:

Canım dua et asla bırakma.Rahatlarsın ve sıkıntını giderir.Kimsenin yaşadığı kolay değil, unutmak çok zor.Zamanla inşallah rabbime inanıyorum ki pişman olacaklar.Bize gelip ben pişmanım demeseler bile pişman olsunlar yeterkii:20:

olsun eet zaten ailesi falan cok yüklenmiş beni tanıyodu herkes dayısıyla konuştum salak diyo bulamıcak senn gibisini sen takmamaya calış dyo

O nasıl devam ediyosa sen de devam et hayatına canım üzülmemeye çalış anı yaşamaya bak:34:

öle yapıyorumda aklıma bişey takıldı ya biz herseyi yasamıstık beraber kalmştık bişelerde yasamıştk berbar kalınca bunları sölmesin kimselere ya n bilim içime kurt düştü

öle yapıyorumda aklıma bişey takıldı ya biz herseyi yasamıstık beraber kalmştık bişelerde yasamıştk berbar kalınca bunları sölmesin kimselere ya n bilim içime kurt düştü

Ne anlamda canım cinsel anlamda mı bişeyler yaşadınız anlamadım.Eğer sana değer veriyorsa söyleyeceğini sanmam pek:110:

inş. cnm en büyük hayali benle evlenmekti ya bugün onun d.günü :(

Geçen gün arkadaşım da anlattı başından geçen birşeyi.Çocuk onunla gezmiş tozmuş sevgisine inandırmış hediyeler yollamış evine, ama meğersem eski sevgilisini unutamamış kızı aldattı gibi birşey.. Artık gerçekten kime güveneceğimi şaşırdım canım.Evlenmek filan istiyolar ama sonra çok değişiyolar.

Geçen gün arkadaşım da anlattı başından geçen birşeyi.Çocuk onunla gezmiş tozmuş sevgisine inandırmış hediyeler yollamış evine, ama meğersem eski sevgilisini unutamamış kızı aldattı gibi birşey.. Artık gerçekten kime güveneceğimi şaşırdım canım.Evlenmek filan istiyolar ama sonra çok değişiyolar.

o faceden eklmeden önce bişey yoktu o gelmeseydide olmıcaktı facede konuşmuşlar abisi diyo o kız atıyodu msj diye kandrdı diyo kanmasaydı dedm bn niye yapmadım öle bişey sen diyo karakterlisin senin gibisinide bulamaıcak salk dyo

o faceden eklmeden önce bişey yoktu o gelmeseydide olmıcaktı facede konuşmuşlar abisi diyo o kız atıyodu msj diye kandrdı diyo kanmasaydı dedm bn niye yapmadım öle bişey sen diyo karakterlisin senin gibisinide bulamaıcak salk dyo

Evet bayağı bir karaktersizmiş.Bunca yıllık ilişkisine hiç mi saygısı yokmuş merak ettim doğrusu.. Diyecek bir şey de bulamıyorum ki canım.Sabırlı ol ve zamana bırak..:34:

Evet bayağı bir karaktersizmiş.Bunca yıllık ilişkisine hiç mi saygısı yokmuş merak ettim doğrusu.. Diyecek bir şey de bulamıyorum ki canım.Sabırlı ol ve zamana bırak..:34:

zamana bırakınca ona baglancak madem onda aklın var neden bana gelirsin neden hayallerimi yıkarsın iş yerlerimiz arasında bi bina var ve ben onu göremiyorum bile ahımı aldı hakkımda helal degil cekecek bi yerden

zamana bırakınca ona baglancak madem onda aklın var neden bana gelirsin neden hayallerimi yıkarsın iş yerlerimiz arasında bi bina var ve ben onu göremiyorum bile ahımı aldı hakkımda helal degil cekecek bi yerden

Madem böyle bir kerede gördüğü kıza gidebiliyo seni bırakabiliyo, ozaman bu insandan daha ne hayır gelir ki? İnşallah pişman olarak gelir ama gelse de artık pek birşey ifade eder mi bilemicem :19:

Back
X