• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım hedefe eskiyle

Kızlar! Son iki haftadır kilo vermedim fakat 1 senedir karnımın altında oluşan yarıklarda müthiş bir derecede azalma olmuş. Kilo vermedim ama bu da benim tesellim olsun artık. Yine de çok mutlu oldum :D

ben de bugün diyetisyene gidemedim maalesef tartılamadım da rahatsızlandım biraz pzt gününe aldım randevuyu tekrar
inşallah pzt biraz kilo vermiş olurum yoksa çok üzüleceğim

kızlar topiğimiz sürünüyor yine sona ermeden bırakacağız diye korkuyorum :KK43:
Üzülme ablacım kararlıyım kararlıyız. belki bir kaç ay belki bir sene sonra buraya before after resimlerimizi koyacağız. Hep o günü bekliyorum. Okulumu da bir şekilde düzene soktum gibi. Bundan sonra sabahları 30 dakika bisiklet gün içersinde dumbell, iki öğün yemek ara öğün olarak tarçınlı yoğurt ve 2 bardak yeşil çay şeklinde gideceğim.

Bugün ben de tartıldım. 92 kilo olmuşum. Yarım kilo az belki ama yine de motive ediyor. :D Artık tarçınlı yoğpurt ve yeşil çay içmeye de başladım.

Herkese iyi akşamlar hanımlarbende bu hafta 700 gr vermişim 80.4 oldum en azindan bayrama kadar 80 leri bitirmek istiyorum bayramda geri kilo alırım ama olsun napalım telafi ederiz artık

Kızlar bayramınız kutlu olsun. Yediklerimize dikkat edelim. Verdiklerimizin hepsini geri almak istemeyiz. :D :D

Iyi geceler arkadaslar nerdesiniz Bayram rehavetinden çıkılmadı galiba eskirokfor ark hiç uğramıyor sanırım artık neyse durumumu yazıyim tahmin ettigim gibi Bayram bana baya yaradı :ipin ucunu kacirdim 1.5 kilo adım yeniden bugün başladım diyete devam

Yeniden selam kızlar zor günler geçirdiğim için bayağıdır giremiyorum fakat 88 ile başladığım maceram şu an da 82.7 haftaya pzt 79u hedefliyorum ben geri geldim eğer buralardaysanız yazarsanız sevinirim

slm eskirokfor nerelerdin konuyu bıraktın sandık ya ayrıca çok guzel kilo vermişsin tebrikler nasıl verdin ben hala 82 yim

slm eskirokfor nerelerdin konuyu bıraktın sandık ya ayrıca çok guzel kilo vermişsin tebrikler nasıl verdin ben hala 82 yim
canım sorma ya ne internet ne bişey hiç bişey yapamadım size karşı da mahcubum ama döndüm :) diyetisyene gittin canım yarın listemi paylaşırım arada yürüyüş yaptım bolca yeşil çay içtim

şimdi bu iki gün serbest yine de yediklerimi abartmayacağım pzt yeniden başlıyorum ilk bu başlığı açtığımda 85 sanıyordum kendimi tartımız 3 kilo az gösteriyormuş 88 mişim önce çok moralim bozulmuştu ama sonra toparladım bu 6 kiloyu da 1.5 ayda verdim

79 olunca ilk burdan duyuracaktım aklıma geldi hemen döndüm haftaya yada sonraki haftaya inş bu haberi paylaşırız sizler ne durumdasınız özlemişim burayı:KK30:

Buradayım canım ablacım. :) Sen gelirsin diye konuyu gözlemliyordum hep. Çok güzel kilo vermişsin. Ben de 93,5 tan 91'e düştüm bugün. Ve bunu da sadece kendime bir kaç yiyeceği yasaklayarak yaptım. Darısı bizim başımıza. Ayrıca sınıftada bir zayıflama olayına girdik. Bütün kilolu kızlar sene sonuna incecik olmaya çalışıyoruz. Başımızdaki arkadaşımda 170 boyunda 50 kilo. :D Listene bir göz atarım. Uygun gelirse ben de uygulayabilirim. Sonuçta bir haftadır ekmek, çikolata, abur cubur, pirinç pilavı ve makarna yemiyorum. Bu arada kızlar sizce haşlanmış makarna diyet yapan birisi için ağır kaçar mı?

Buradayım canım ablacım. :) Sen gelirsin diye konuyu gözlemliyordum hep. Çok güzel kilo vermişsin. Ben de 93,5 tan 91'e düştüm bugün. Ve bunu da sadece kendime bir kaç yiyeceği yasaklayarak yaptım. Darısı bizim başımıza. Ayrıca sınıftada bir zayıflama olayına girdik. Bütün kilolu kızlar sene sonuna incecik olmaya çalışıyoruz. Başımızdaki arkadaşımda 170 boyunda 50 kilo. :D Listene bir göz atarım. Uygun gelirse ben de uygulayabilirim. Sonuçta bir haftadır ekmek, çikolata, abur cubur, pirinç pilavı ve makarna yemiyorum. Bu arada kızlar sizce haşlanmış makarna diyet yapan birisi için ağır kaçar mı?
sevindim casscim birlikte kilo vermeniz daha kolay olur ben de iki günlük ara verdim bugün hamur işi falan yedim ama bi anlık zevk için değmezmiş diyorum kilo vermek daha önemli :) kıyafetlerim daha güzel durmaya başladı inşallah hepimiz başaracağız

Back
X