Adim Adim Hedefe

tobefit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
174
164
33
Merhabalar

24 yasinda bir obezim bir hafta önce arkadasımın evinde tartı gözüme ilişti ve 107.6 kg geldiğim gerceğiyle yüzlestim o yüzden yarin diyete baslicam, baslik hazirda dursun.

yolculugum sirasinda bana destek olacak arkadaslara simdiden tesekkurler

İLK HEDEF 99

24.08.2015 : 104.6 kg
31.08.2015: 102.2 kg
07.09.2015: 100.6 kg
11.09.2015: 99 kg
:nazar::KK71:İLK HEDEF TAMAMLANDI:KK71::nazar:

İKİNCİ HEDEF 89
18.09.2015

Son düzenleme:
2015-08-25 12.47.25.webp

25 Ağustos 2015
Boy: 162 Kilo :104.5
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 2.07 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 53 kg
  3. İdeal Kilonuz: 54 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 39.8 kg / metrekare
  5. Sonuç: Şişman (Obez) - II. Sınıf

İdeal kilom 54 imiş bu demek oluyoki 50 kilo fazlam var :KK57::KK57::KK57:

Şimdilik olmak istediği kilo 79 ilk etapta

Çok uzun bir yolum var biliyorum cok kısa bir zaman değil 2 yılda vermek istiyorum fazla kilolarımı beni yalnız bırakmayın :)

merhaba..yolum uzun deme kendine devamlı gideceğin bir yol belirle bu işler diyet yapim kilo verim sonra tekrar sağlıksız beslenmeyle olmuyor köklü bir değişim yapman lazım çok genciz daha en güzel zamanlarımız sabrın bol olsun arkadaşım..umutsuzluğa kapıldığın zamanlar olacaktır ama bunu başaranlar var sende başarabilirsin..kolay gelsin gitsin fazla kilolar:)

insallah :) ben zaten koklu bi degisiklik yapmaya karar verdim ve forumda gezerken farkettim ki nerdeyse herkesin basladigi kendini sisman ve mutsuz hissettigi kilo benim su an hedefim , yani 79 a indigimde de kendimi sisman mi hissederim diye dusundum, sanmiyorum cunku daha fazla kilolu oldugum zamanlarim oldu, o halde belki benim kiloma inmeyi hedefleyen insanlarda vardir diye dusundum ve bulundugum bedeni sevmeye bosuna kendimi mutsuz etmemeye karar verdim , kendi bedenimi severek kilo verme macerama basladim baakalaim hayirlisi.

bu hafta hergun ne yedigimi yazamadim cunku yavas yavas oturtabiliyorum yeme duzenini ama olacak biliyorum. hala su icemiyorum cok fazla onceden gunde 1 bardak bile icmedigim olurdu .

eger iyi bir diyetisyen bulabilirsem gitmeyi dusunuyorum.

ilk etapta olmak istediğin 79 değil 99 olmalı her üçlü hanelerde olan kilolu insanların hedefi 99dur çünkü seninde öyle olmalı tatlım sonrada 89-79-69 diye gider bu sayılar :) kilo fazla bu aslında senin açından bir yandan çok iyi bence çünkü kalori hakkın çok bu demektirki çok hızlı gidecek kilolar ilk başta bu da seni çok motive eder Hoppasakın kilom çok deyipte kendini aç bırakmaya kalkma bu süreçte sağlığın en önemli şey olmalı hem ben inanıyorum vereceksin ilk adımı atmışsın ilk adım zordur bende destekçinim bundan böyle günlüğünü takipteyim el ele verelim kiloları gönderelim :KK60:

ilk etapta olmak istediğin 79 değil 99 olmalı her üçlü hanelerde olan kilolu insanların hedefi 99dur çünkü seninde öyle olmalı tatlım sonrada 89-79-69 diye gider bu sayılar :) kilo fazla bu aslında senin açından bir yandan çok iyi bence çünkü kalori hakkın çok bu demektirki çok hızlı gidecek kilolar ilk başta bu da seni çok motive eder Hoppasakın kilom çok deyipte kendini aç bırakmaya kalkma bu süreçte sağlığın en önemli şey olmalı hem ben inanıyorum vereceksin ilk adımı atmışsın ilk adım zordur bende destekçinim bundan böyle günlüğünü takipteyim el ele verelim kiloları gönderelim :KK60:

cok tesekkür ederim ac kalmıyorum kalmak da istemem sonrasında cok yiyorum cünkü :KK45::KK45:

aslında cok doğru ulaaşılabilir ve kısa hedefler koymak daha motive edici olur tamam ilk hedefim 99 :KK48:

2000 kalorilik diyetle basladım kiloma en uygunu uymus zamanla hem aldığım kalori hemde kilolarım düşer inşallah :)

cok tesekkür ederim ac kalmıyorum kalmak da istemem sonrasında cok yiyorum cünkü :KK45::KK45:

aslında cok doğru ulaaşılabilir ve kısa hedefler koymak daha motive edici olur tamam ilk hedefim 99 :KK48:

2000 kalorilik diyetle basladım kiloma en uygunu uymus zamanla hem aldığım kalori hemde kilolarım düşer inşallah :)
dimi aç kalarak sanki çok verince bir işe yarıyor gibi görünüyor ama sonrası sıkıntılı oluyor kendimden biliyorum elim ayağım titriyor kız :KK70:99a doğru yolculuk başladı o halde 2li hanelere bir geç gerisi su gibi gelecek :KK73:

ne kadar guzel vermissin nasil bi diyet yapmistin canim

aslında sıkı bi diyet yapmadım. akşamları erken yemek yedim 6 dan sonra sadece su içtim. abur cubur yemedim ve ekmeği sadece kahvaltıda yedim. bu arada insülin direncim var onun için ilaç kullanıyorum..eğer tahlil yaptırmadıysan tahlil yaptırmanı tavsiye ederim çünkü insülin direncin varsa aç bile kalsan kilo veremiyosun :(

aslında sıkı bi diyet yapmadım. akşamları erken yemek yedim 6 dan sonra sadece su içtim. abur cubur yemedim ve ekmeği sadece kahvaltıda yedim. bu arada insülin direncim var onun için ilaç kullanıyorum..eğer tahlil yaptırmadıysan tahlil yaptırmanı tavsiye ederim çünkü insülin direncin varsa aç bile kalsan kilo veremiyosun :KK43:

tahlil yaptırdım kansızlık dısında bi rahatsızlığım yok imiş bende aksam 7 den sonra yememye calısıyorum

dimi aç kalarak sanki çok verince bir işe yarıyor gibi görünüyor ama sonrası sıkıntılı oluyor kendimden biliyorum elim ayağım titriyor kız :KK70:99a doğru yolculuk başladı o halde 2li hanelere bir geç gerisi su gibi gelecek :KK73:

insallah :)

bu aksam cok fazla yemek yiyesim var tokum aslinda ama biseyler yemek istiyorum biraz bu hissi bastirsin diye limonlu yesilcay ictim yarin tartilcagimi dusunerek yememeye calisiyorum

Tarcinli sut ic iyi gelir :) yarin tarti yuzunu guldurur insallah :KK60:

bakalim guldurur mu acaba iki hafta once arkadasim evinde banyoda tarti gorunce cikmis 107.8 i gormustum inanamadim indim bidaha ciktim bidaha indim bi daha ciktim bi hafta kendime gelemedim, gecen hafta diyet yapmaya karar verip tartiya ciktigimda 104.6ydim ne kadar uzulduysem bi anda dusmusum simdi gecen hafta o kadar fazla verdigim icin bu hafta verememisimdir belki diye dusunuyorum.

bakalim guldurur mu acaba iki hafta once arkadasim evinde banyoda tarti gorunce cikmis 107.8 i gormustum inanamadim indim bidaha ciktim bidaha indim bi daha ciktim bi hafta kendime gelemedim, gecen hafta diyet yapmaya karar verip tartiya ciktigimda 104.6ydim ne kadar uzulduysem bi anda dusmusum simdi gecen hafta o kadar fazla verdigim icin bu hafta verememisimdir belki diye dusunuyorum.
Tartiya nasil cikiyorsun tok mu? Tartiya ac sabah wc sonrasi mumkunse kiyafetsiz cikacaksin canim mumkun degilse hafif bir kiyafet sececeksin hep onla cikacaksin :) ayrica ilk hafta odemde gider bu yuzden verilen kilo coktur kilo verimin henuz durmaz cok erken rahat ol stres yapma giden azicikta olsa mutlu ol cunku hedefine yaklasmanda sana yardimci olacak az az derken dag olur o Hoppa

Back
X