Adim Adim Hedefe

1 fincan 50 kaloriymiş tatlı kuşum senin için baktım seçim senin şu an :) bu arada bu yediklerin 2000 kalorimi şimdi?

bilmiyorum oluyo mu ikibin jaha ben cok doyuyorum ama , birde ikibjnlik menude hem oglen hem aksam et var ya ben o kadar eti yiyemiyorum zaten her gun o kadar eti nasil alcam o da var :D oglen et aksam sebze yapiyorum

sevgili gunluk bugun tum gun disarda olcam ve yarin tarti gunu bakalim nasil olcak xoxo

bilmiyorum oluyo mu ikibin jaha ben cok doyuyorum ama , birde ikibjnlik menude hem oglen hem aksam et var ya ben o kadar eti yiyemiyorum zaten her gun o kadar eti nasil alcam o da var :KK70: oglen et aksam sebze yapiyorum
ben her gün et bile yemiyorum midem almıyor kız sevmiyorum zaten :KK48: ben kalori diyeti yaptım bir bakışta menünün ne olduğunu algılıyorum o yüzden sordum 2000 olduğunu hiç sanmıyorum :KK49:

2015-09-11 09.13.35.webp

ilk hedefimi tamamladim ne kadar mutluyum anlatamam :)

merhaba kızlar bugun sağlıklı bi gün gecirdim ve su an cok tok hissediyorum sanırım öğrendim ben bu işi :KK70:

sabah
2 haslanmıs yumurta domates maydanoz dereotu nane 3 zeytin 1 dilim ekmek

öğle
tonbalıklı bol yesillikli salata 1 bardak ayran 1 dilim ekmek

ara
1 nektari 1 caybardagı süt

aksam
1 kase mantar corbası (kendim yaptım hazır değil) 1 tabak taze yasulye 2 kasık yogurt

ara
limonlu yesilcay 3 ceviz ( henuz yemedim)

bol bol da su içtim

Disarda yagmur yagiyir bende mis gibi havayi icime cekerek kavun yedim , yasamak cok guzel bi nimet onu kendimize zehir etmeye hakkimiz yok

su an 46_48 bedenim yikbasinda 40 beden olmak istiyorum :) kilo olarak ne kadar dusersem kar

sabah
1 rafadan yumurta 2 dilim ekmek domates maydanoz 3 zeytin

ara
1 fincan sade kahve 3 ceviz

ogle
1 tabak taze faulye 1 kase mantar corbasi 3 kasik yogurt

ara
1 dilim kavun

aksam
tonbalikli sata 1 bardak ayran

ara
1 avuc findik 1 bardak limonlu yesim cay

annem alisverise gitmis gelirken bana browne intense almis yemedim coksewerdim ama canim bile cekmedi :/

sabah
lor peynirli omlet 2 dilim cavdar domates 1 zeytin

ara
1 avuc findik badem 1 nescafe 2 si bi arada

ogle
domates soslu izgara patilcan 2 dilim cavdar 1 bardak ayran

ara
1 mandalina

aksam
1 kase mantar corbasi yesil salata 1 dolim cavdar

ara
1 sade soda

Başarılar bitanobefit, post: 42308433, member: 614257"]Merhabalar

24 yasinda bir obezim bir hafta önce arkadasımın evinde tartı gözüme ilişti ve 107.6 kg geldiğim gerceğiyle yüzlestim o yüzden yarin diyete baslicam, baslik hazirda dursun.

yolculugum sirasinda bana destek olacak arkadaslara simdiden tesekkurler

İLK HEDEF 99

24.08.2015 : 104.6 kg
31.08.2015: 102.2 kg
07.09.2015: 100.6 kg
11.09.2015: 99 kg
:nazar::KK71:İLK HEDEF TAMAMLANDI:KK71::nazar:

İKİNCİ HEDEF 89
18.09.2015
[/QUOTE]
Basarılar:KK60:

çok güzel ilerliyorsun canımcım :) ama kaç gündür yoksun hayırdır? 2li haneleri görmüşsün nasıl sevindim anlatamam sonunda ilk hedef tamamlandı desene bir daha inşallah görmezsin 3lü haneleri :KK9:

Back
X