Adım adım zafere!!

BlueSpirit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
12
12
88
Herkese merhaba! Ben 163 cm 75 kilo biriyim.Kendimi bildim bileli hep kiloluydum. Hangi sınıfa gidersem gideyim en kilolu hep ben olurdum ve sürekli alay konusu olurdum. Ama bunların en kötüsü kilomu hiç mi hiç dert etmezdim. Lise ortalarına kadar ne zayıflama ne de bir hareket etme çabam oldu. Sonunda lise sonda biraz kilo verip 80 civarında dolanmaya başladım. İnsanlar beni kilolu tatlı kız olarak benimsemişti.Kilonun bana çok yakıştığını söyleyip duruyorlardı. Etraftan gelen tepki böyle olunca insan zayıflama ihtiyacı hissetmiyor. Üniversiteye geçtiğimde ise koca okulda yine en kilolu insan bendim ve tabi ki bu konuyu da hiç dert etmedim :D Yaklaşık 2 sene önce ailemin ısrarı ile diyetisyene gittim ve birkaç ayda 7 kilo verdim. Sonunda 70 lere inebilmiştim. Daha sonra diyeti bıraksam da verdiğim kiloları almadım. Bunda bolca su içmemin çok faydası oldu. 2017 ye girerken ise yeter dedim. Artık kilolu tatlı kız olmak istemiyorum dedim ve hiç olmadığım kadar net bir şekilde diyete başladım. Yaklaşık bir haftada 2 kilo verip 75'e indim. Bu siteyi uzun süredir takip ediyorum. Diyette daha kararlı olabilmek adına günlük tutmaya karar verdim. Kimse okumasa da önemli değil her gün buraya gelip yaptıklarımı yazacağım. Bu sefer olacak inanıyorum. İlk Hedef : 68 kg

Herkese merhaba! Ben 163 cm 75 kilo biriyim.Kendimi bildim bileli hep kiloluydum. Hangi sınıfa gidersem gideyim en kilolu hep ben olurdum ve sürekli alay konusu olurdum. Ama bunların en kötüsü kilomu hiç mi hiç dert etmezdim. Lise ortalarına kadar ne zayıflama ne de bir hareket etme çabam oldu. Sonunda lise sonda biraz kilo verip 80 civarında dolanmaya başladım. İnsanlar beni kilolu tatlı kız olarak benimsemişti.Kilonun bana çok yakıştığını söyleyip duruyorlardı. Etraftan gelen tepki böyle olunca insan zayıflama ihtiyacı hissetmiyor. Üniversiteye geçtiğimde ise koca okulda yine en kilolu insan bendim ve tabi ki bu konuyu da hiç dert etmedim :KK70: Yaklaşık 2 sene önce ailemin ısrarı ile diyetisyene gittim ve birkaç ayda 7 kilo verdim. Sonunda 70 lere inebilmiştim. Daha sonra diyeti bıraksam da verdiğim kiloları almadım. Bunda bolca su içmemin çok faydası oldu. 2017 ye girerken ise yeter dedim. Artık kilolu tatlı kız olmak istemiyorum dedim ve hiç olmadığım kadar net bir şekilde diyete başladım. Yaklaşık bir haftada 2 kilo verip 75'e indim. Bu siteyi uzun süredir takip ediyorum. Diyette daha kararlı olabilmek adına günlük tutmaya karar verdim. Kimse okumasa da önemli değil her gün buraya gelip yaptıklarımı yazacağım. Bu sefer olacak inanıyorum. İlk Hedef : 68 kg

Azminin devamlı olmasını dilerim arkadaşım. Takipteyim :KK9:

Akşam yemeğimi yedim. Çok az yağsız makarna ve kabuska yemeği. Bir saat sonra spor yapıcam. 45 dk bisiklet ve leslie yapıyorum.

Akşam yemeğimi yedim. Tavuk göğsü ve yanında yoğurt. Erken kalkmam lazım iki gündür çok geç uyanıyorum, öğünler kayıyor :(

Sınavlarım olduğu için çok hareket edemiyorum :( Çok yemek yiyesim var ama tutuyorum kendimi. İnsan ister istemez stres yapıyor...

Back
X