Adım adım zayıflacagım hedefime ulaşacağım !!

Bugün kü menümmm:39::39:

SABAH ÖGLE karısık geç uyandım 2 dilim çavdar ekmeği beyaz peynir 3 yeşil zeytin

ARA 1 kırmızı elma
bir saat sonra 1 yeşil elma

AKŞAM 1 kase tel sehriye corbası 1 tabak haşlanmıs mercimek 1 2 dilim sogan
1 kupa elmalı yeşilçay
3 lt su

yoğurt mutlaka yemelisin barsakları çalıştırıo 7 den sonra bişi yeme ben bugün yemeği altıda bıraktım bütün abur cubura kaşı koydum salıyı bekliyorum tartılıcam bir e mercimekle çorba aynı grub biri yeşillik olursa daha dengeli olur

yoğurt mutlaka yemelisin barsakları çalıştırıo 7 den sonra bişi yeme ben bugün yemeği altıda bıraktım bütün abur cubura kaşı koydum salıyı bekliyorum tartılıcam bir e mercimekle çorba aynı grub biri yeşillik olursa daha dengeli olur
yogurt evde kalmamıstı onun için yemedim evet corba salata daha doyurucu ama bugünlük böyle geçti :34:

Son düzenleme:
Bugün ku menum benim:)
Sabah 9.30: 2 tane haslanms yumurta 1 kucuk kase yogurt 5 tane zeytin 2 cay bardağı cay(1.5 sekerli)
11.15 de 9'lu zayflama cayi
13.15 de 1 kucuk kase yogurt bir kucuk kase icinde 4 yemek kasklk sogan kavurtlamasi 1 bardak cay (2 sekerli) 2 tane beypazari kurusu küçük ama
15.30 da ise 4 tane diyet biskuvi 3 tane kayısi ve 1 bardak 9 lu zayflama cayi
17.00 4 yemek kasigi bulgur pilavi 6 kasklk havuc salatasi( yogurt ve kucuk cay kasgi mayonez karsmldan olan) 1 kase corba
19.30 3 tane cizi bir tan beypazari kurusu kucuk olan 1 kupa bardagi cay (2 sekerli )
21.00 da ise 1 tane portakl ve 1 tane mandalina istr bu:(

Merhaba kızlaaaaaaar.. Bende aranıza katılmak istiyorum bende bugun diyete başladım 77 Kg . 170 cm boyum Ve ben 1 senede aldığım 12 kiloyu artık vermek istiyorum :( .

Bugun yedikleriii
Öğlen : 1 dilim kepek ekmek
4 tane zeytin
2 kücük salatalık
1 tanede domates
1 bardak ayran
Akşam: Büyük Salata Tabağı Dolusu Salata ( Yağsız)
4-5 kaşıkda bulgur pilavı
1 tane mandalina
Azcık beyaz leblebi ve fındık yedim :$

Merhaba kızlaaaaaaar.. Bende aranıza katılmak istiyorum bende bugun diyete başladım 77 Kg . 170 cm boyum Ve ben 1 senede aldığım 12 kiloyu artık vermek istiyorum :( .

Bugun yedikleriii
Öğlen : 1 dilim kepek ekmek
4 tane zeytin
2 kücük salatalık
1 tanede domates
1 bardak ayran
Akşam: Büyük Salata Tabağı Dolusu Salata ( Yağsız)
4-5 kaşıkda bulgur pilavı
1 tane mandalina
Azcık beyaz leblebi ve fındık yedim :$

Ama bildiğinz siz vucudunuza eziyet ediyorsunuz ve iki ogun bence olmaz ve tekrar verdiginix kiloyu alrsnz bence tek basna karar degilde doktorla zayflarsanz daha ii sonuc alrsnz...

Ama bildiğinz siz vucudunuza eziyet ediyorsunuz ve iki ogun bence olmaz ve tekrar verdiginix kiloyu alrsnz bence tek basna karar degilde doktorla zayflarsanz daha ii sonuc alrsnz...

İlgin için teşekkür ederim canııım. İki öğün yememin sebebi bugun baya bi geç kalkmamdı öğlen 1 gibi uyandım çünkü :( . İlk günün acemiliği diyelim. Diyetisyenlerin verdiği diyet listeriyle başarılı olamıyorum malesef saatine saatine yada hergün o dediklerini yeme gibi imkanım olmuyor mesleğimden dolayı nöbet usulu çalısıyorum cünki :(

İlgin için teşekkür ederim canııım. İki öğün yememin sebebi bugun baya bi geç kalkmamdı öğlen 1 gibi uyandım çünkü :( . İlk günün acemiliği diyelim. Diyetisyenlerin verdiği diyet listeriyle başarılı olamıyorum malesef saatine saatine yada hergün o dediklerini yeme gibi imkanım olmuyor mesleğimden dolayı nöbet usulu çalısıyorum cünki :(
Ilgim tabiki olacak cunku burdaki insanlar eger yanls birsey yapyorsa uyarmak babnda yada yannda destek olmak için vardrlar o zaman kadnlar klubununde bir anlami olmaz birbirimize yardm etmiyeceksek bak nobet usulü calsyorsan eger sebze ve meyve agrlkli yemeye dikkat et cunku vucudunun direncli olmasi gerek degil mi? Evet biliyorum doktorlar saati saatinr isterler bak ben ogrenciydim bundan 2 sene evvel diyetisyene gitmis oda saati saatine veriyordu ama ben diyet yapmktan cok memnun ve mutlu oluyordum her gittigimde kilo vermek bana cok hos geliyordu 2 ay olmustu tam 13 kilo verdim ama gel gorki annanem vefat etti ben kendimi saldm uzuntuden ve verilen kilo tekrar alndi suan yine devam ediorum umarrm sonucunu alrm ya:(

Ilgim tabiki olacak cunku burdaki insanlar eger yanls birsey yapyorsa uyarmak babnda yada yannda destek olmak için vardrlar o zaman kadnlar klubununde bir anlami olmaz birbirimize yardm etmiyeceksek bak nobet usulü calsyorsan eger sebze ve meyve agrlkli yemeye dikkat et cunku vucudunun direncli olmasi gerek degil mi? Evet biliyorum doktorlar saati saatinr isterler bak ben ogrenciydim bundan 2 sene evvel diyetisyene gitmis oda saati saatine veriyordu ama ben diyet yapmktan cok memnun ve mutlu oluyordum her gittigimde kilo vermek bana cok hos geliyordu 2 ay olmustu tam 13 kilo verdim ama gel gorki annanem vefat etti ben kendimi saldm uzuntuden ve verilen kilo tekrar alndi suan yine devam ediorum umarrm sonucunu alrm ya:(

Başın saolsun tatlım.:( Sebzeye ağırlık veriyorum bi okadarda meyveye yüklenicem:)) Bu kilo cilemiz nedir yahu alması o kadar kolayken vermesi çok zor :(

Başın saolsun tatlım.:( Sebzeye ağırlık veriyorum bi okadarda meyveye yüklenicem:)) Bu kilo cilemiz nedir yahu alması o kadar kolayken vermesi çok zor :(

sabah kahvaltısı 1 subardağı su 1 dilim peynir 1 domates 1 acıbiber çok acıydı yandım 1 dilim ekmek şekersiz çay

sabah kahvaltısı 1 subardağı su 1 dilim peynir 1 domates 1 acıbiber çok acıydı yandım 1 dilim ekmek şekersiz çay

Günaydın canıım bende şimdi yapıcam sabah kahvaltımı
1bardak su
1 bardak bitki çayı
1 tane domates
1 tane salatalık
4 tane zeytin
1dilim kepekli ekmek
Birazda maydonoz

* Kızlar bişey sorucam bu kilo parametrelerini nereden yapıyoruzz yardımcı olurmusunuuuz?

Teşekkür ederim. ..hic sorma bn 8 yldan beri kiloluyum artk diyet kelimesinden nefret ediorummm gna geldi neyse simdi azim var allahtann yaza kadr verdim verdim veremedim diyet miyet yokk beni alanda böyle alsn arkadas skldm ya:(

Sabah:9.30 1 tane haslanms yumurta 5 tane zeytin 2 cay bardagi cay(1.5 sekerli) 3 tane beypazari kurusu
13.30 6 kask pilav 2 kask corba
15.30 1 bardk zayflama cayi 4 tane diyet biskuvi 3 tane kayisi
17.00 yarm portakl
20.30 5 tane zeytn 1 kucuk kase yogurt 1 yumurta ile yaplms sucuklu yumurta kzartmasi 2 kup cay (1.5 sekerli) 2 tane beypazari kurusu küçük ama bu beypazari kurusu..

Back
X