Adım atmalı mıyım?

Konu sahibi kendini fazla kaptirmamani öneririm cok hoslanmissin belli her seyine her yaptigina tamamen inanip guvenme. Normal arkadas gibi biraz gorusun sohbet edin onu tanimaya calis. Cocuk kizlari etkileyecek ufak jestler yapmis. Kizlari taniyan bircok erkek bunu yapabilir illa sevdigini gostermez. Ilk gorusmede yanaktan opusmussunuz sonra sen sahile goturmussun elini tutmus o da annemle gorusturcem hazir ol demis. Bunlar bana gereksiz geldi acikcasi. Sonucta birbirinizi ne kadar taniyorsunuz ki.
Kalbini kirmak istemem beni yanlis anlama sadece fazla kapilip beklentiye girmeni istemem. Cunku buna benzer seyleri ben de yasadim.
Eger ki ciddi uzun bi iliski istiyorsan cok hizli gitme kendine hakim ol. Cok seviyormus cok istekliymis imaji verme
Sen cocuga karsi cok acik ve net olmussun ama onda o acikligi goremedim. Annemle tanistircam deyince de gozunu boyamis.
Eger ki tavsiye istersen bir sure normal konus temasmis cinsellkmis cok o toplara girme eger ki cocuk seni gercekten seviyorsa sabredip zamani geldiginde zaten yasarsiniz. Tekrar ediyorum bunlari ciddi iliski istedigin icin yazdim yoksa icinden geldigi gibi yasa kendini tutma taktik yapma ani yasa derdim. Umarim yanlis anlasilmamisimdir
Yok olur mu yanlış anlamadım tabi ki temkinli yaklaşmanızı doğal buluyorum ben de öyleydim başta. Evet bunlar da olabilir bu ihtimali göz önünde bulunduruyorum ama burada bazen beden dilini karşı tarafa geçiremiyoruz ben beden dilinden açıkçası şu durumu algılamadım ama ben de geçirememiş olabilirim. Belki de gerçekten söylediğiniz gibi bunu yaşayarak, tanıyarak göreceğim. Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için❤️

Back