Adım atmalı mıyım?

Sumak

Tabiat ve hayvan tapıcısı.
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
2.880
6.947
108
Merhabalar..

Bir ay önce tinder da biriyle tanıştım çok güzel gidiyordu yakın bir zamanda görüşecektik ama benim hassas olduğum bir konuda biraz duyarsız davrandı ve tüm fevriliğimle resmen içinden geçip iletişimi kestim, diğer eşleşmeleri kaldırırken yanlışlıkla onunkini de kaldırmışım tinder dışında iletişim yolumuz yok ve tekrar hesap açtım, onu görüyorum bana önerilen kişilerde, tekrar beğeni atmalı mıyım karar veremiyorum. Onunla en azından bir kez görüşmeyi çok istiyorum, beğeni atarsam ve sola kaydirirsa tüm ihtimaller ortadan kalkacak 😔 bir taraftan da diyorum ki "ya başıma bir şey gelse ve keşke adım atsaydim ne olacak en fazla reddederdi" diyorum... Offf fevriligimden bıktım!

NOT: hetero değiliz.

Son düzenleme:
Yani çok cok hayır der..
Zaten tinder uzerinden.
Bir emek yahut önceden kaybedeceğiniz bir arkadaslik durumunuz yok.
Yani evet zaten iletişim yok, beğeni atsam reddetse iletişim olmamaya devam edecek ama adim atsam yine daha fazla ihtimal var..

2023 yilinin dertleri 🥴
O kadar yakinlastiniz ve numaralarinizi almadiniz mi yani? Ayrica tinderi pek saglikli iliski kurma plartformu olarak gormuyorum sahsen
Alamadık bu konuda da kişisel sebepler vardı, konumuz da bu değil.

Hassas olduğunuz konuda duyarsız davrandıysa hep davranacaktır. Şimdi tekrar ekleseniz beğenseniz kaldırsanız ne değişecek ki

Alamadık bu konuda da kişisel sebepler vardı, konumuz da bu değil.
Konumuz nedir? Sadece saga sola atilan bir sitede yeniden sola atilmaktan korkmak mi?
kisisel sebeplerden dolayi numaralar alinmadiysa cok da onemsenecek bir iletisim olmamis demistir zaten
Istediginiz cevap nedir? Sen bi begen bakalim belki de saga atar😇😇 falan mi?

O da sizi görüyordur mutlaka.
Tinder erkeğinin geneli yüzsüz, ezik ve çaresiz olur, döner bir şekilde.
Ama sizinle beraber on kişiye daha yürüdüğünü unutmayın, oltaya ne takılırsa.
Buna da siz takılmışsiniz.

Sizi HIV/HPV başlıklarında görmek istemem, kim olursa olsun önce test olun ve korunun.

O da sizi görüyordur mutlaka.
Tinder erkeğinin geneli yüzsüz, ezik ve çaresiz olur, döner bir şekilde.
Ama sizinle beraber on kişiye daha yürüdüğünü unutmayın, oltaya ne takılırsa.
Buna da siz takılmışsiniz.

Sizi HIV/HPV başlıklarında görmek istemem, kim olursa olsun önce test olun ve korunun.
Erkek değil

Adım atsam mı atmasam mı, amaaan içimde kalacağına yapayım gitsin, belki çok güzel şeyler yaşanacak dediğim her yoldan hüsranla çıktım. İçimde kalmadı belki ama mutlu da etmedi.

Genelde insanlar çoktan yoluna devam etmiş oluyor bence zorlamayın. Boşluktaysanız -ki muhtemelen öylesiniz- başka şeylerle doldurun şimdilik.

Konumuz nedir? Sadece saga sola atilan bir sitede yeniden sola atilmaktan korkmak mi?
kisisel sebeplerden dolayi numaralar alinmadiysa cok da onemsenecek bir iletisim olmamis demistir zaten
Istediginiz cevap nedir? Sen bi begen bakalim belki de saga atar😇😇 falan mi?
Hetero değiliz, tanınma durumu vardı ayni kasabada bulunuyormuşuz yazları tesadüfen anlaşıldı falan... Konumuz fevriliğimi telafi etmek için tekrar adım atmalı mıyım işte.

Anladığım kadarıyla bu tinder, çoktan seçmeli flört uygulaması. Ama çok seçeneğin hepsini seçme hakkı vermesi biraz düşündürücü.
Gerçek hayata karışsanız, orada rastlayacağınız en kötü ihtimal bile, o uygulamalardaki ne idüğü belirsiz kişilerden daha hayırlı olabilir. En azından gözle görülür, elle tutulur biri olur.
Yoksa hayat sizin elbette.

Adım atsam mı atmasam mı, amaaan içimde kalacağına yapayım gitsin, belki çok güzel şeyler yaşanacak dediğim her yoldan hüsranla çıktım. İçimde kalmadı belki ama mutlu da etmedi.

Genelde insanlar çoktan yoluna devam etmiş oluyor bence zorlamayın. Boşluktaysanız -ki muhtemelen öylesiniz- başka şeylerle doldurun şimdilik.
Boşlukta değilim, önceliğim de bu değil zaten ama fevriligimden bıktım gerçekten ve benim de hüsranla bitti sizin gibi attığım adımlar ama zaman geçiyor kaybedecek ne var ki diyorum bir yandan da..

Anladığım kadarıyla bu tinder, çoktan seçmeli flört uygulaması. Ama çok seçeneğin hepsini seçme hakkı vermesi biraz düşündürücü.
Gerçek hayata karışsanız, orada rastlayacağınız en kötü ihtimal bile, o uygulamalardaki ne idüğü belirsiz kişilerden daha hayırlı olabilir. En azından gözle görülür, elle tutulur biri olur.
Yoksa hayat sizin elbette.
Hayata bu şekilde karışabiliyoruz biz :) hetero değiliz.

Hayata bu şekilde karışabiliyoruz biz :) hetero değiliz.
Anladım, reel hayatta da bu tarz sorular birine direkt olarak sorulamıyor, haklısınız.
Bu detayı konunuza ekleyin yine de, benim gibi dümdüz bir sürü yorum gelmesinin önüne geçmiş olursunuz hem.

Back
X