Konuşmuşsun bile içinden geliyorsa oda istekliyse devam etselam 25 yaşındayım mahallede benimle yaşıt biri var kendimi bildim bileli aynı mahalledeyiz
ailesinin maddi durumu iyi babası abisi ve kendisi aynı işi yapıyor
1 yada 1.5 yıl önce bu kişinin annesi ile halam günde karşılaşmışlar öyle konuşurken küçük oğlun evlimi demiş kadında yok bekar iyi bir var mı ki demiş
halam ise beni söylemiş kadın da ailesi vermez bize demiş konu kapanmış böyle
çocuk bende ekli değildi bir kaç gündür kafamı kurcalıyor hatta öncesinde rüyama bile girmişiği var
bende ekledim ve şunu yazdım
selam tanıyor olabilceiğiniz kişilerde gördüm ekledim umarım sakıncası yoktur dedim
onun cevabı ise a.s hımm yok sıkıntı komşum yazmış
sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum ama facebook'a watsap'a pek girmiyor sadece akşamları giriyor
sizce onunla konuşmalımıyım yoksa unutmalımıyım
istediğinizi düşünmekte özgürsünüz"Ailesinin maddi durumu iyi" diyerek başlaman pek manidar olmuş...
neden yanlış mı yaptım acabaBöyle bi adım atman çok mantıksız geldi açıkçası.
Düşünmedim, gördüm. :)istediğinizi düşünmekte özgürsünüz
hayır tabikide bir şey yapmaya gerek varmı diye sormak istedim.E adım atmışsın. Adam da pek ilgilenmemiş. Daha ne yapmayı düşünüyorsun? İlan-ı aşk mı?
hayır tabikide bir şey yapmaya gerek varmı diye sormak istedim.
bir şey yazmalımıyım sohbeti ilerletmek içinYapmışsın yapacağını zaten. Daha ne yapacaksın ki? Birşey derken ne kastediyorsun?
selam 25 yaşındayım mahallede benimle yaşıt biri var kendimi bildim bileli aynı mahalledeyiz
ailesinin maddi durumu iyi babası abisi ve kendisi aynı işi yapıyor
1 yada 1.5 yıl önce bu kişinin annesi ile halam günde karşılaşmışlar öyle konuşurken küçük oğlun evlimi demiş kadında yok bekar iyi bir var mı ki demiş
halam ise beni söylemiş kadın da ailesi vermez bize demiş konu kapanmış böyle
çocuk bende ekli değildi bir kaç gündür kafamı kurcalıyor hatta öncesinde rüyama bile girmişiği var
bende ekledim ve şunu yazdım
selam tanıyor olabilceiğiniz kişilerde gördüm ekledim umarım sakıncası yoktur dedim
onun cevabı ise a.s hımm yok sıkıntı komşum yazmış
sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum ama facebook'a watsap'a pek girmiyor sadece akşamları giriyor
sizce onunla konuşmalımıyım yoksa unutmalımıyım
teşekkür ederim sağolunBence siz adımınızı atmışsınız o da komşum diyerek pek de istekli görünmemiş. Bundan sonra top onda olsun. Bir şey yapmayın derim.
bir şey yazmalımıyım sohbeti ilerletmek için
Bence yanlış. Onun sana ilgisi olsa zaten kendisi adım atardı diye düşünüyorum. Ya da komşumdur takip edeyim derdi. Ama demediğine göre senin demen gereksiz olmuş maalesef.neden yanlış mı yaptım acaba
olabilir belki sevgiliside olabilirSanki komşum diyerek mesafe koymuş gibime geldi.
ne yapmalıydım pekiEklemen olmamış.İlk adımı atarak yanlış yapmışsın.Resmiyet koymuş araya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?