- 31 Ekim 2022
- 379
- 271
- 33
- 30
- Konu Sahibi isimsizbayan
-
Arayın tabi ki en kötüsü görüşmek istemez ama ya görüşmeyi kabul ederse.Kızlar merhaba ,
Geçen sene tesettürden çıktığım için ailem benimle görüşmeme kararı almıştı ve hiç görüşmedik.
Bana beddua edip kötü konuştukları için içimden onları aramak hiç gelmedi . Abimlerle görüşüyorum , bir abim ile bu durumlardan sonra ilk kez görüşeceğim ancak ailem beni o kadar mahçup etti ki utanıyorum. Sizce bu duygu normal mi ?
Birde annemi aramak istiyorum ancak ararsam yine bana aynı tepkiler ile gelmesinden korkuyorum ve tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
İnanın bu stresten kafamda egzamalarım arttı oluk oluk kanıyor ..
Ölümlü dünya , aniden her şey bitebiliyor arasam mı aramasam mı çok arafta kalıyorum
Çok özledim ama benden utanan annemi arasam ne olur bilmiyorum .
Bu arada eşim aralarda hiç görüşmedi kendisini düğün oldu ona bile çağırmadılar ancak bugün bayram için evlerine gitti .
Arayın tabi ki en kötüsü görüşmek istemez ama ya görüşmeyi kabul ederse.
Boş ver o zaman. Kendileri kaybeder.İstemediğini söylemiş
Zamana bırak o zaman. Duygular stabil değildir. Zamanla kızgınlıkları törpülenip, seni özlemeleri muhtemelİstemediğini söylemiş
Ölümlü dünya siz üzerinize düşeni yapın küçük olarak, sonra vicdanınız rahat eder. Keşke dememek için ... size de zarar üzüntü döküntü ve başka hastalık olarak dönecek, yazık size de.. Bir destek alsanız fena olmazKızlar merhaba ,
Geçen sene tesettürden çıktığım için ailem benimle görüşmeme kararı almıştı ve hiç görüşmedik.
Bana beddua edip kötü konuştukları için içimden onları aramak hiç gelmedi . Abimlerle görüşüyorum , bir abim ile bu durumlardan sonra ilk kez görüşeceğim ancak ailem beni o kadar mahçup etti ki utanıyorum. Sizce bu duygu normal mi ?
Birde annemi aramak istiyorum ancak ararsam yine bana aynı tepkiler ile gelmesinden korkuyorum ve tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
İnanın bu stresten kafamda egzamalarım arttı oluk oluk kanıyor ..
Ölümlü dünya , aniden her şey bitebiliyor arasam mı aramasam mı çok arafta kalıyorum
Çok özledim ama benden utanan annemi arasam ne olur bilmiyorum .
Bu arada eşim aralarda hiç görüşmedi kendisini düğün oldu ona bile çağırmadılar ancak bugün bayram için evlerine gitti .
Hiç sanmıyorum ama inşallah öyle olurZamana bırak o zaman. Duygular stabil değildir. Zamanla kızgınlıkları törpülenip, seni özlemeleri muhtemel
Neden seciminize saygi duymuyorlar?
Kendileri bilirler o zaman.Onlar gibi olmak harici bir şeyi kabul etmiyorlar
Yani asla anlatabileceğim anlayabilecekleri bir durum değil
Kendileri bilirler o zaman.
Taviz vermeyin.
Bir sene geçtiBence de aramayın. Zamanla onlar sizi özler arar
Dediginiz gibi, ölüm varsa size de var.Bende böyle düşünüyorum ama bir ölüm vs haberi alınca içim tuhaf oluyor ve aramak istiyorum
Gerçi ölüm sırası ile değil aynı şekilde onların da böyle düşünmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?