adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.838
123.227
1.123
inşallah yanlış yerde açmamışdır konumu kızlar eger açtıysam konum ilgili bölüme taşınsın şimdi kızlar ben adımı sevmiyorum çünkü alay konusu olan bir ismim var çocukluğumdan beri hep degiştirmek istemiştim ailem izin vermedi bugün konuştum tamam artık degiştir dediler ve dava açmam gerekiyormuş bu işide çözerim fakat isim konusunda kararsız kaldım lütfen bana yardım edin kızlar...teşekkürler:KK51::KK51::KK51:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Adını cok merak ettim. Benimde alay konusu olan bir adım olacakken babamın sayesinde sadece göbek adı olarak kalmış.

Piraye tek olmaz bir de Nazım lazım :KK69:
aslında çok sevdgim şairin ismidir şuan evliğim zaten kızım olursa diye ona düşünmüştüm fakat daha çocugum yok birde kız olur mu oda belli degil arkadaslarım beni piraye diye cağırırlar hatta eşiminde ismini mi degiştirsek nazım diye:KK53::KK53::KK53::KK53:

aslında çok sevdgim şairin ismidir şuan evliğim zaten kızım olursa diye ona düşünmüştüm fakat daha çocugum yok birde kız olur mu oda belli degil arkadaslarım beni piraye diye cağırırlar hatta eşiminde ismini mi degiştirsek nazım diye:KK53::KK53::KK53::KK53:

Nazımla Piraye sonradan olunmazHoppa

Adını nasıl degistireceksin ki baya bi zor olduğunu duymuştum
Begüm den yana kullandım oyumu

Madem Çevrenizde size Piraye diye sesleniyor o zaman Piraye yapın. Kanun değişti mi tam bilmiyorum, galiba artık nüfus Müdürlüğü ne bir dilekçe ile başvurup isim degisikliği yapılabilecekdi.

Adını cok merak ettim. Benimde alay konusu olan bir adım olacakken babamın sayesinde sadece göbek adı olarak kalmış.
babanızı canı gönülden tebrik ederim...eskidenmiş aile büyüklerinin ismi 30 senedir taşıdım artık istemiyorum..ve kararlıyım dava açmam gerekiyormuş ve birde tanık onlarda tamam birde nedeni o da tamam

Madem Çevrenizde size Piraye diye sesleniyor o zaman Piraye yapın. Kanun değişti mi tam bilmiyorum, galiba artık nüfus Müdürlüğü ne bir dilekçe ile başvurup isim degisikliği yapılabilecekdi.
evet bende tv de gördüm sanırım uzak köylerde olanlar oradan yapıcakmış sanırım ptesi avukat ile görüşücem netten araştırdım 2-3 ayda kesinleşiyormuş avukat tutarsam işlem hemen bitiyormuş...hayırlısı kızlar siz siz olun büyüklerin ve anlamsız isimler çocugunuza koyamayın ben çok çektim ve nefret ettim insanlar ile tanışırken....

Back
X