Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

valla yardımcı olmak isterdim ama bende delirirdim zaten cesaret edemez o kadarına.ama tipik benimki de böyle savunmalar yapar ama hayatım bak ben sana anlayışlı karşılıyorum falan.bekar adam mı canım 1 haftta dayanamamışlar mı.size anlayışlı olmanızı tavsiye edebilirim ama ben olamadığım için başının etini yerdim psikolojik şiddet :cool::cool:

sizce akşam bişey olmamış gibi mi davranıyım :KK43:
mesaj atmıştım kötüce
artık umrumda değilsin nerde yersen ye nerde kalırsan kal falan diye :KK17:
ama sabaha karşı eve geldim yanına yattım sarıldı hemen :110:
ben bişey olmamış gibi davranırsam o laf etmez ve iyi davranır ...

ay bilemiyorum kendimi alıp atasım var

Seni seviyorum de yat. Hiç kapak kaldırma. Konuyu açarsa üzgünüm hayatım de hiç ama hiç! Sakın sakın konuyu irdeleme. Kapat. Yoksa siz gebe ailelerde alırsınız soluğu.

valla yardımcı olmak isterdim ama bende delirirdim zaten cesaret edemez o kadarına.ama tipik benimki de böyle savunmalar yapar ama hayatım bak ben sana anlayışlı karşılıyorum falan.bekar adam mı canım 1 haftta dayanamamışlar mı.size anlayışlı olmanızı tavsiye edebilirim ama ben olamadığım için başının etini yerdim psikolojik şiddet :cool::cool:

aa benden :KK60::KK60::KK60::KK60:
bende dedim 1 hafta sonra gidilemiyor mu amaç ne dedim.
sanki benim huyumu bilmiyorlar resmen inadına yapar gibi.
iyice nefret ettiriyorlar kendilerinden

ama canım öyle deniyor olmuyor,böyle deniyor olmuyor halen bildiğinden,dediğinden şaşmıyorsun.

hayır bildiğimdem şaşmamak değil valla iyi olayım diyorum tavır yapma umursama diyorum kendime ama azcık direniyorum sonra patlıyorum yine bende istemiyorum ki böyle olmak neden istiyim

Yorumları okumadım. Konuyu biliyorum sadece. Haksız olduğunu düşünüyorum.. Neticede eşinin telefonu aramaya kapalı ve daima sen arıyordun kocanı. Birden aramayı kesen sensin, trip yapılması gerekiyorsa eşin yapacak, niye aramadın diye. Ayrıca sen ailesini sevmiyor olabilirsin ama bu onların eşinin anne baba kardeşleri olduğu gerçeğini değiştirmez. Eşinle iletişimlerini kesme gibi bi hakkın yok. Buna karışmamalısın. Kendini yedin bitirdin de ne oldu, eşin yine gitti onlarla yüzmeye değil mi. İzin verseydin de huzurunuz bozulmasaydı daha iyi değilmiydi.

canım ben önceden kızar dururdum.valla şimdi gün içinde sıkıyorum kendimi tek mesaj bile atmıyorum o koşturuyor peşimden.herkesin karakteri farklı bende senin gibi tepki verirdim çünkü o da ailemle denize gidiyorum desem çok sıcak bakmaz beraber gideriz der.tartışmanı önermem büyüyedebilir.umursamaz takıl kızgın olduğunu belli et yeter o koştursun,sen niye sıkıyorsun canını.umursamaz davranınca daha çok koşturuyorlar,bizimki kedi gibi sokulur hemen öyle durumlarda :KK14: :KK76:

1 hafta sonra da gitseniz o zamanda kusur bulacaktınız.
Evli olmanız adamın hayatının etrafına örümcek ağı gibidolanacağınız anlamına gelmiyor.
Neyin inadına yapsınlar ??
Anne oğluna düşkün olabilir aynı şekilde eşinizde annesine düşkün olabilir.
Ama adam hala sizin yanınıza geliyorsa siz onun damarına basmadığınız sürece size kızmıyorsa..
Çalışıp ekmeğini evine getirip sizinle ilgilieniyorsa fazlasına bulupta bunamak diyorum ben.
Şükredin halinize ne erkekler ve ne evli çiftler var.
Boşuna kendi kendinize aklınızda kurup triplere girip eşinizi kendinizden soğutmayın.

ama aramamak konusunda haksızsın adamın hattı kapalıymış nasıl arasın:)

ama aramamak konusunda haksızsın adamın hattı kapalıymış nasıl arasın:)

hayır ben olsam bin yerden bulur arardım . yanında onca kişi var birinden çağrı mesaj bile atsa ararım biliyor . hıh bence bu sebebp olamaaaaz

1 hafta sonra da gitseniz o zamanda kusur bulacaktınız.
Evli olmanız adamın hayatının etrafına örümcek ağı gibidolanacağınız anlamına gelmiyor.
Neyin inadına yapsınlar ??
Anne oğluna düşkün olabilir aynı şekilde eşinizde annesine düşkün olabilir.
Ama adam hala sizin yanınıza geliyorsa siz onun damarına basmadığınız sürece size kızmıyorsa..
Çalışıp ekmeğini evine getirip sizinle ilgilieniyorsa fazlasına bulupta bunamak diyorum ben.
Şükredin halinize ne erkekler ve ne evli çiftler var.
Boşuna kendi kendinize aklınızda kurup triplere girip eşinizi kendinizden soğutmayın.

haklısınız....

ay pardon da neye cesaret edemez ailesiyle vakit geçirmeye mi?kafalara gel.

hayır ben olsam bin yerden bulur arardım . yanında onca kişi var birinden çağrı mesaj bile atsa ararım biliyor . hıh bence bu sebebp olamaaaaz

valla çoğu erkek bizim gibi düşünmüyor bence.yani şimdi sana gaz vermek istemiyorum.ama benimde karakterim böyle bende çıkışırdım ya da tepkisiz kalırdım.sinirlenip susunca bizimki esas duruşu alıyor hemen :D bu konuya sinir olduğunu belli et ama çok büyütmeyin tartışmayı.bir de eşiniz o olmadan denize vs.bir yere gitmenize izin verir mi.benimki de sıcak bakmaz ben o yüzden daha da sinirlenirdim de.

ay pardon da neye cesaret edemez ailesiyle vakit geçirmeye mi?kafalara gel.

karşılıklı bir şey bu hanımefendi benimki çok sıcak bakmaz o da katılır bize.aynı şekilde davranırız biz.ayrıca herkesin karakteri kendine.kafalara gel demek nedir?saygıya davet ediyorum sizi.biz şikayetçi değilsek başkasına laf düşmez

Yorumları okumadım. Konuyu biliyorum sadece. Haksız olduğunu düşünüyorum.. Neticede eşinin telefonu aramaya kapalı ve daima sen arıyordun kocanı. Birden aramayı kesen sensin, trip yapılması gerekiyorsa eşin yapacak, niye aramadın diye. Ayrıca sen ailesini sevmiyor olabilirsin ama bu onların eşinin anne baba kardeşleri olduğu gerçeğini değiştirmez. Eşinle iletişimlerini kesme gibi bi hakkın yok. Buna karışmamalısın. Kendini yedin bitirdin de ne oldu, eşin yine gitti onlarla yüzmeye değil mi. İzin verseydin de huzurunuz bozulmasaydı daha iyi değilmiydi.

çok daha iyidi ama yapamadım işte

Eşin kendi ailesi ile plaja gidemiyor ise sende ne sebep olursa olsun eşini bırakıp 3,4 gün başka yere gidemezsin.
Ne güzel kısıtlamıyor seni, sende burnundan getirmemelisin bence.

karşılıklı bir şey bu hanımefendi benimki çok sıcak bakmaz o da katılır bize.aynı şekilde davranırız biz.ayrıca herkesin karakteri kendine.kafalara gel demek nedir?saygıya davet ediyorum sizi.biz şikayetçi değilsek başkasına laf düşmez
tüm saygımla dile getiriyorum ki gerçekten sizin gibi insanlarla aynı evrende olmak beni rahatsız ediyor.sırf evliyiz diye bireyselliğinden uzaklaşanlar,partnerlerinin akıl dışı isteklerini kabul edenler,hele de bunu normal algılayanlar.işte bu yuzden tekrar ediyorum ki kafalara gel.

Sen
Yine ben evet nolmuş hıh . burdaki ablalarımdan azar işitmeden mutlu olamıyorum ben :KK53:
şimdi diyceksiniz ki binkere dedik yapma etme diye yine aynısın diyceksiniz evet ama tamam ben akşam eşimle kavga etmeden tavırlarımı belirmemde yarıdmcı olun lütfen .

bayramda ailemle mecburi 3-4 günlük biyere gittim . gezmek için değil kız isteme mevzuları. eşim çalıştığı için gelemedi . bizim aramız iyiidi eşimle evden çıkmadan önce heryere notlaar bıraktımmmm öpüştük koklaştık seve seve ayrıldık :KK48: yani herşey yolundaydı .....

eşimin faturası kapandı faturası malum bayaaa yüksek geliyor :KK67: oda kirayı ödiycem faturayı erteliyorum telefonum aramaya kapalı dedi bayramdan bi kaç gün önce , olsun ben ararım seni dedim gittiğimde . öylede oldu sürekli aradım aşkım geldik aşkım indik şuan yemek yedim su içtim mesajlar aramalar sürekli aradım mesaj attım gülüş oynaş iyidik yani . taaa ki c.tesi gecesine kadar. dün için yani pazar günü ailesiyle denize gideceklerini söyledi telefonda !!!! başımdan aşağı tabiki kaynar sular döküldü . annemleri şimdi alışverişe götürcem yarında denize gidicez çocuklara mayo falan alıcaz dedi . ben tabi bozum bozum bozuluyorum . bi an burda yazdıklarım sizin dedikleriniz aklıma geldi kendimi sıka sıka hı tamam canım peki ozaman iyi eglenceler falan dedim zar zor .

ama tabi piti piti durur mu ..... mesaj mesaj atıp durdum gitme istemiyorum neden ben yokken plan yapılıyorda bi hafta sonra yapılmıyor amaç ne yani dedim bekar çocuk gibi senide alıp götürüyorlar denize karın yok ne işin var bilmem ne saydırdım tabi. sonra aradım , diyor ki;
- neden böyle yapıyorsun , bak bende seni gönderdim bayram bayram yanımda yoksun bende göndermeseydim seni gidemezsin deseydim
+ ben plajda sahilde değilim ! ailemle mecburi biyerdeyim gezmeye gelmedik kız istemeye geldik ( ki 2 günüm yollarda geçti uykusuz yorgunnn gezmedik zerre kadar )
- olabilir gitmeye bilirdin ama ben seni kırmak istemedim ve yolladım ...
+ of tamam canım peki git :cry:
- burnumdan getirme nlursun hayatım yapma etme
+ tamaaam tamamm tammm .......

sonra yine aradım pazar günü bi kaç kez yola çıktık kahvaltıdayız falan diye söyledi ben hafif tavırlı bi şekilde konuştuk yine ama ... sonra benimde yola çıktığımı biliyordu 15 saatlik arabayla yoldaydık
aramadım ! denemek istedim öğlen 11 den sonra gece 12 e kadar hiiiç aramadım . bi insan hiç mi aramaz karısını ! burdan yukarsında o haklı olabilir ama bence artık değil.... aramadı ya adam 12 e kadar aramadı bahanesi telefonum kapalı biliyorsun olcaktır hayır bu bahane olamaz ya ben onun karısıyım insan babasından arar annesinden arar kardeşlerinden eniştesinden birinden arar ya mesaj atar çağrı atar bişey yapar allah aşkına ben mi büyütüyorum .
konuşmadık daha dün sabaha karşi geldim eve uyuyordu yattım yanına sarıldı sabah kalktım işe geldim. akşam gidip yüzüne bile bakmak istemiyorum eminimki kavga çıkartıcam . bişey diyin haksız mıyım yine ben ! ona sorsam diycek ki ailenleydin bilmiyor muyum nerde olduğunu kimle olduğunu . telefonum kapalı biliyorsun sen ara . seni benimi var arıyordun işte ne güzel o gün neden aramadın arasaydın yine. böyle böyle salakça sıralıycak. bende delircem 3 gün aramasam hiç mi aramıycaktın ozaman ailemleydim diye.
of ya basit bişey ama şuan çok büyüyebilir benim davrancağım şekle göre. hadi bişey diyin :KK23:
Sen haksizsin adam ailesiyle bir denize gitmiş burnundan getirmissin sorunlu gördüm seni

Eşin kendi ailesi ile plaja gidemiyor ise sende ne sebep olursa olsun eşini bırakıp 3,4 gün başka yere gidemezsin.
Ne güzel kısıtlamıyor seni, sende burnundan getirmemelisin bence.

oda öyle diyor izin vermeyip bende snein burnundan getirsem daha mı iyidi neden böyle yapıyorsun falan işte ama içimi açıp kimseye anlatamıyorum ki kendimi

Back
X