• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Adımızın Osmanlı olarak devam etmesini çok isterdim'

Bu müthiş bir servet. Bu gerici bir konuşma değil. Ben geriye dönen nostaljik bir tip değilim. Bu ülkenin kuruluşunda bir yanlışlık var.

Kendin kurtaraydın kolaydıysa yanlışlık varsa..bilgisayarda oyun kazanmayla karıştırdı zaar:KK14:

10924697_705840822853757_5220643660077877175_n.jpg

:KK53::KK53:

Madem bu kadar meraklısın

adını değiştir osman yap sinan amca böylece adın osman olarak devam etsin.:KK53:

Bu ülkenin kuruluşunda hakikaten de bi bozukluk var baksana burnumuz b.k tan çıkmıyo bir süre sorunsuz hayat sürüyorsak öbür gün hop bir felaket gelip çatıyor ! yinede de şükür nice diğer ülkelerden iyi durumdayız

Buyrun saçmalardan seçmelere. Bütün etnik kökenlerden insanlar yaşıyor zaten bu Ülke'de. Neden ortalık bulandırıp duruyorsunuz anlamadım ki! Senin eşin de gayri müslim bildiğim kadarıyla. Vay arkadaş ne Osmanlı merakınız varmış ya. Özellikle de çaptan düşen ünlülerin. Ne o filimleriniz iş yapmıyor mu artık??
aynen öyle iş yapamıyor bu herif artık gündem olmaya çalışıyor o yüzden

aynen öyle iş yapamıyor bu herif artık gündem olmaya çalışıyor o yüzden
Mide bulandırdılar iyice. Soğan cücüğü kadar beyinleriyle bıd bıd bıd. İnsanın bir çizgisi olur arkadaşım bir haysiyeti olur. Bunların dini, imanı, haysiyeti, şerefi para olmuş....

Tüh tüh tüh:KK45: inkar olsunda nasıl olursa olsun diye tarihi yüzlerce yıl öncesine dayanan bir ırk için yok denilmiş he:KK70::KK70:
İslam kaynaklarını bile elinin tersiyle itmiş.
Tanıştırayım ataların brakisefal kafatası, bu kafatası yapısına bakılarak bu Türk denir.
image.webp

Back
X