Yanlis bisey soylemek istemiyorum hebele..
Normalde hassas insanlarda bu tur dusunceler olabilir, kirdim mi yanlis anlasildim mi? vs..
Seninkinin ileri boyuta gecmesinin sebebinin esinin ve ailesinin sana karsi uyguladiklari psikolojik baski oldugunu dusunuyorum.. Bu durum ozguvenini epey zedeledi ve insan iliskilerindeki her seyi takinti haline getirdin sanki? Psikolojik baski sonucunda kendini yetersiz gormek ve her seyinde bi yanlis oldugunu dusunmek normaldir zira.. Elestirildikce aksini ispat etmek icin yogun bi çaba içine girer kişiler..
Psikologla gorusmen iyi olur elbette, hatta bunu kimseye duyurma, cahil kişiler yorum yapip canini sıkmasın.. Yanılıyor olabilirim elbette ama sık elestirilen, hassas yapılı insanlarda bu tarz seyler gordum, duydum..
Eskiden ben de cok onemserdim insanlarin dusuncesi ve onayini.. Sonra şöyle bi dusunce gelişti ve oturdu, "begenmek isteyen her turlu begenir, istemeyen bin tane bahane bulur yine begenmez" o yuzden umursamam pek olumsuz dusunceleri ve dusuncelileri.. Allah'in izniyle elimden geleni yaptiysam, icim rahattir..
Sen de zamanla göreceksin insaAllah..
Rabbim yardimcin olsun..