• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman ayrı eve çıkmak istesem hissetirsem kaynanam laf sokup sokup duruyor?

Böyle kaynanalara illet oluyorum.Aile hayatına saygısı olmayan,bencil insanlar.Madem oturuyorsun istenmediğin halde ne diye ev sahibi gibi davranıp insana hayatı dar ediyorsun.Ben yapamam anında biterdi evlilik.Şuanda da görüşmüyorum zaten.Şeytan görsün yüzünü

Yok kapılar ayrı ama dibimde olsun sıkıntı yok ama kapılar ayrı
Ama onu da istemiyorum artık kendimi düşüneceğim
Ya o işlere girme müstakil nasıl bulacaksınız zaten köyde mi yaşıyorsunuz? En güzeli aynı semt diyin yürüme 15-20dk mesafede olun araçla daha yakın, eşinede dersin gözün annenin üstünde olur kardeşlerinde rahat rahat gider gelir herkesin ayrı düzeni olsun bende evimi bileyim rahat edeyim. Sen rest çek sonra bi bak, çocuk yaparsan zaten unut bunları direk annem yardım eder der hayat boyu kalırsınız. Aklını kullan

Eşiniz bunun olacagını önceden biliyordur . Size llaf soktugunda direk cevap verin. Herkes cocuk büyütüyor ama herkes gidip cocuguyla yasamıyor hele ki bu devirde. Görümceniz kaynınız geldginde de madem annelerine geliyorlar hiç bir iş yapmayın geçin odanıza oturun. Soran olursa da zaten annenizin eviymiş deyip geçin. Hatta söyleyin annelerine bir yardımcı tutsunlar temizliğe yemeğe destek olsun madem . Ay gece gece asırı sinirlendim

Ya o işlere girme müstakil nasıl bulacaksınız zaten köyde mi yaşıyorsunuz? En güzeli aynı semt diyin yürüme 15-20dk mesafede olun araçla daha yakın, eşinede dersin gözün annenin üstünde olur kardeşlerinde rahat rahat gider gelir herkesin ayrı düzeni olsun bende evimi bileyim rahat edeyim. Sen rest çek sonra bi bak, çocuk yaparsan zaten unut bunları direk annem yardım eder der hayat boyu kalırsınız. Aklını kullan
Yok artık direk eşim başka ev bulsun gelsin orada otursun ben evimden çıkmıyorum sonradan gelen kendisi

Back
X