- 7 Aralık 2014
- 274
- 102
- 123
Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum evli ve bir cocuk annesiyim. Bundan tam üç yıl önce birgün telefonum çaldı telefon numaramı ortak bir arkadaştan aldığını söyleyen biri, elindeki isi nasıl yapacağını bilmediğinden akıl danışıyordu. Çünki ikimizde farklı illerdeki aynı kurumda aynı birimde aynı işi yapıyorduk. Ben örnek evraklari mail atabileceğimi söyledim ve attım. Daha sonra tekrar aradı tesekkür etti zorda kaldığında tekrar arayabilmek için müsade istedi ve bende işyerimizde kullandığımız msn mi verdim. Birsey olursa burdan yazın yardımcı olurum dedim. Daha sonra tekrar yazdı bir süre sonra is güç derken biz gündelik konulardada yazışmaya basladik yogunmusun hava nasıl şu işi yaptın mı gibi... oda evliymis 2 cocugu varmiş hata cocuklarimizin yaslarida yakin bizim yaşımız aynıymış. Suan 3 yil oldu biz halen yazışıyoruz ama işyerindeki yazısmalarla sınırlı görüşmemiz kesinlikle mesai dısı görusmüyoruz sosyal medyadan takiplesmiyoruz 3 yilda hiç telefon görüşmesi yapmadik .oda bende sadece profil fotoğrafindan gördük birbirimizi.ama yazısmalar öyle bir yere gittiki bana sürekli huzurusun yasama sebebimsin sen benim kalbimin en derinleride saklısın gibi seyler yazıyor her sabah günaydin yazar kolaylik diler is yogunlugumu sorar sarkı secer gönderir bunu ikimiz icin dinle der, hastaysam durumumu sorar durur, bunlarda benim hosuma gidiyor ilgi alaka tavan birde profil resminde bir yakısıklıki....ha bide oda bende esimizede toz kondurmuyoruz onlarla ilgilide yazısıyoruz çocuklarımizın okul durumlarıyla ilgilide ama sonuç olarak yazısmayı birakmıyoruz. Bu aralar iyice bağımlı olduk bu yazmalara bana gec cevap verince sinirleniyorum modum düsüyor. Oda aynı durumu yasiyormuş. Bir garip hal işte bu is nereye varacak bilmiyorum. Kestiripte atamıyorum. Görüşme ihtimalimizde sıfır bu arada aynı ilde bulunmamız bile ihtimal dışı.