• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adını koyamadığım

Merhaba,
Kendi anlayışınıza göre "ne var ki bunda?" ise olaya bir de dışarıdan bir göz olarak bakın.
Eşinizin başka birinin ilgisi ile mutlu olduğunu, o ilginin her gün gelmesini beklediğini düşünün. 😔 Yanınızdaki adama bir bakıp neden onu eş olarak seçtiğinizi bir daha hatırlayın ve gereksiz maceralar ile ne kaybedeceğiniz bir düşünün.
Bence bir darbe almadan silkelenip konuşmayı sadece iş ile kısıtlayıp sonra tamamen bitirmenin tam sırası.
Bir de ekleyeyim; işyeri kanalı ile yaptığınız o yazışmanın log kaydı tutuluyordur, bir şekilde yazışma deşifre olduğunda içeriğinde sizce çok da bir şey olmasa da yaşayacağınız mahcubiyeti düşünün. 😔

Eşlerinize toz kondurmamak bu mu yani ne kadar düşüncelisiniz 😀
Aldatmak sadece yan yana olmak yada cinsellik yaşamak değil. Şuan ikiniz de aldatıyorsunuz resmen.
Eşinize biri huzurumsun yaşama sebebimsin falan yazsa neler olurdu acaba? Yazan kadının da eşinizin de içinden geçerdiniz.
Asla kabul edilemez bu yaptığınız. Konuşmayı sonlandırmanız gerekiyor.

Yani aslinda olayın ne oldugu apacik ortada degilmi,? Sizde bal gibi biliyorsunuz aslinda bu bir aldatma, ne demek gec yaziyo diye modun dusuyor falan, birde eslerinize toz kondurmuyorsunuz ama zavallı insanlari sadakatli es roluyle kandiriyorsunuz,bence biran once kendinize gelin ,evladinizdanda mi utanmuyorsunuz?

Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum evli ve bir cocuk annesiyim. Bundan tam üç yıl önce birgün telefonum çaldı telefon numaramı ortak bir arkadaştan aldığını söyleyen biri, elindeki isi nasıl yapacağını bilmediğinden akıl danışıyordu. Çünki ikimizde farklı illerdeki aynı kurumda aynı birimde aynı işi yapıyorduk. Ben örnek evraklari mail atabileceğimi söyledim ve attım. Daha sonra tekrar aradı tesekkür etti zorda kaldığında tekrar arayabilmek için müsade istedi ve bende işyerimizde kullandığımız msn mi verdim. Birsey olursa burdan yazın yardımcı olurum dedim. Daha sonra tekrar yazdı bir süre sonra is güç derken biz gündelik konulardada yazışmaya basladik yogunmusun hava nasıl şu işi yaptın mı gibi... oda evliymis 2 cocugu varmiş hata cocuklarimizin yaslarida yakin bizim yaşımız aynıymış. Suan 3 yil oldu biz halen yazışıyoruz ama işyerindeki yazısmalarla sınırlı görüşmemiz kesinlikle mesai dısı görusmüyoruz sosyal medyadan takiplesmiyoruz 3 yilda hiç telefon görüşmesi yapmadik .oda bende sadece profil fotoğrafindan gördük birbirimizi.ama yazısmalar öyle bir yere gittiki bana sürekli huzurusun yasama sebebimsin sen benim kalbimin en derinleride saklısın gibi seyler yazıyor her sabah günaydin yazar kolaylik diler is yogunlugumu sorar sarkı secer gönderir bunu ikimiz icin dinle der, hastaysam durumumu sorar durur, bunlarda benim hosuma gidiyor ilgi alaka tavan birde profil resminde bir yakısıklıki....ha bide oda bende esimizede toz kondurmuyoruz onlarla ilgilide yazısıyoruz çocuklarımizın okul durumlarıyla ilgilide ama sonuç olarak yazısmayı birakmıyoruz. Bu aralar iyice bağımlı olduk bu yazmalara bana gec cevap verince sinirleniyorum modum düsüyor. Oda aynı durumu yasiyormuş. Bir garip hal işte bu is nereye varacak bilmiyorum. Kestiripte atamıyorum. Görüşme ihtimalimizde sıfır bu arada aynı ilde bulunmamız bile ihtimal dışı.
Ikisini birden seviyorum diyen bir Sadakatsiz Volkan goruyorum. Iliskinin adini Volkan koyun bence.

Eşlerinizin haberi var mı bu yazışmalarda? Birbirinizin huzuru olduğunuzu biliyorlar mı? Bu düpedüz aldatma ya boşanın ya da bu yazışmaları bitirin.

iki korkak bir araya gelmiş ne boşanması.
biri huzurumsun diyor diğerinin modu düşüyor.
ama eşlere toz kondurnuyorlar.
bu hikayede artık eşimi sevmiyorum sana aşık oldum boşanıcam diyebilecek yürekli biri yok🤷‍♀️

Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum evli ve bir cocuk annesiyim. Bundan tam üç yıl önce birgün telefonum çaldı telefon numaramı ortak bir arkadaştan aldığını söyleyen biri, elindeki isi nasıl yapacağını bilmediğinden akıl danışıyordu. Çünki ikimizde farklı illerdeki aynı kurumda aynı birimde aynı işi yapıyorduk. Ben örnek evraklari mail atabileceğimi söyledim ve attım. Daha sonra tekrar aradı tesekkür etti zorda kaldığında tekrar arayabilmek için müsade istedi ve bende işyerimizde kullandığımız msn mi verdim. Birsey olursa burdan yazın yardımcı olurum dedim. Daha sonra tekrar yazdı bir süre sonra is güç derken biz gündelik konulardada yazışmaya basladik yogunmusun hava nasıl şu işi yaptın mı gibi... oda evliymis 2 cocugu varmiş hata cocuklarimizin yaslarida yakin bizim yaşımız aynıymış. Suan 3 yil oldu biz halen yazışıyoruz ama işyerindeki yazısmalarla sınırlı görüşmemiz kesinlikle mesai dısı görusmüyoruz sosyal medyadan takiplesmiyoruz 3 yilda hiç telefon görüşmesi yapmadik .oda bende sadece profil fotoğrafindan gördük birbirimizi.ama yazısmalar öyle bir yere gittiki bana sürekli huzurusun yasama sebebimsin sen benim kalbimin en derinleride saklısın gibi seyler yazıyor her sabah günaydin yazar kolaylik diler is yogunlugumu sorar sarkı secer gönderir bunu ikimiz icin dinle der, hastaysam durumumu sorar durur, bunlarda benim hosuma gidiyor ilgi alaka tavan birde profil resminde bir yakısıklıki....ha bide oda bende esimizede toz kondurmuyoruz onlarla ilgilide yazısıyoruz çocuklarımizın okul durumlarıyla ilgilide ama sonuç olarak yazısmayı birakmıyoruz. Bu aralar iyice bağımlı olduk bu yazmalara bana gec cevap verince sinirleniyorum modum düsüyor. Oda aynı durumu yasiyormuş. Bir garip hal işte bu is nereye varacak bilmiyorum. Kestiripte atamıyorum. Görüşme ihtimalimizde sıfır bu arada aynı ilde bulunmamız bile ihtimal dışı.
Eşiniz yapsa nolurdu, ne hissederdiniz, ne yapardınız diye düşünün. Burada başka biri bunu yazsa "ergen misin" derdiniz muhtemelen.

Tamam, ikiniz de kötü niyetli olmayabilirsiniz ama yanlış yoldasınız. Düzgünce açıklayıp iletişimi kesin. Sonu iyi olmaz bu olayın 🤷‍♀️

İlk başta bekar sandim sonra ikinidide boşanmış sandım sonra ikinizinde evli olduğunuzu anladım ve bu durum bence çok ayıp hadi o terbiyesizlik yaparak o kelimeleri size kullandı da siz ağzının payını veremezsiniz mi is yerinde görüşüp dışarda gorusmeyince siz eslerinizi aldatmiyor mu oluyosunuz şimdi aklınızı başınıza toplayın yaa evliligin bir ağırlığı var ya aldatmak itiatsizlik bu kadar kolay mı ya çocuklarinizdan utanın burda aynı şeyi eşiniz yapsa demedigimizi bırakmayız aynı şey sizin içinde geçerli acilen bu yanlışa son verin bence yada gidin bosaninn

Toz kondurmuyoruz dediğiniz eşlerinize ikinizin de zerre kadar saygısı yok. Sadece karşılıklı günah çıkarıyorsunuz.
İhanet ihanettir.
Bunun yüz yüze ya da uzaktan uzağa olmasının önemi yok.
Ne kadar ayıp ya, çoluk çocuk sahibi insanlarsınız. Başkasına heyecan duyarken, eşinizin yüzüne utanmadan nasıl bakabiliyorsunuz?
Boşanın, sonra ne yapmak istiyorsanız yapın ama hayat arkadaşım dediğiniz insanları aptal yerine koymayın.
Çok saygısızca bu.

bende işyerimizde kullandığımız msn mi verdim. Birsey olursa burdan yazın yardımcı olurum dedim.
yazısmalar öyle bir yere gittiki bana sürekli huzurusun yasama sebebimsin sen benim kalbimin en derinleride saklısın gibi seyler yazıyor her sabah günaydin yazar kolaylik diler is yogunlugumu sorar sarkı secer gönderir bunu ikimiz icin dinle der,

Yaptığınızın yanlışını geçtim bir de bunu işyeri mesajlaşması üzerinden mi yapıyorsunuz?
İyi cesaret valla, bildiğim kadarıyla bu mesajlaşmalar işyerinde o birimde çalışan herkese açık oluyor.
Nereye varacak bilmiyorum diyorsunuz ama sanırım bunu yüzyüze görüşme ihtimaliniz düşük olduğu için söylüyorsunuz.
"Aynı ilde bulunmamız bile ihtimal dışı" derken bir hayıflanma var sanki.
Yani görüşme ihtimaliniz olsa nereye varacağı belli gibi.
Ama hadi adını koyamadığım diyorsunuz ya biz burada adını koyalım sizin için.
Fiziksel olarak olmasa bile eşinizi aldatıyorsunuz.
Şimdi adı da koyulduğuna göre bundan sonra ne yapacağınız sizin bileceğiniz iş.

Back