Adınızın Baş Harfi Çok önemliymiş

S Harfi: Bir kere kalbinizi kaptırdığınız zaman dünyanın en sadık insanı oluyorsunuz.
Gerçektende öyle vallahi..Ben eşime sadık biriyim..Kaldı ki eşime diil tüm dostlarıma sadığımdır :))

K Harfi: Utangaç görünseniz de şehvetlisiniz. Aldatmaktan nefret edersiniz.

hiç de utangac değilmşakkıdı

A Harfi: Eşiniz çok çekici olmalı. Çünkü bir şehvet düşkünü olarak buna önem veriyorsunuz

aaa daha neler ayol sehvetmi oda ne olaki

E Harfi: Asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi:uhm::uhm::uhm:
bu ne yavvvvvv:uhm::1shok:

Bilginkız valla tanıdığım kişilerin isimlerinin başharfleri kendileriyle örtüşüyor,çok iyi yaaa.s tabi benimkide

ben neymişimya kızlar
H Harfi: Sizi her açıdan zenginleştirecek birini arıyorsunuz. Onun için her şeyi yapabilirsiniz.
teşekkürler canım

Ö Harfi: Sizler özel insanlarsınız. Her ne kadar diğer insanlar gibi bu dünyada yaşıyor olsanızda, aslında siz bu dünyadan değilsiniz.

evet bu dünyadan diilim marstan geldim ben sırnaşık şey

E Harfi: Asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. :1shok: İhtiyacınız sürekli ilgi.

S Harfi: Bir kere kalbinizi kaptırdığınız zaman dünyanın en sadık insanı oluyorsunuz vay be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…