Bir gelin ve damat düğünde olduğunda o düğün gerçekleşir. Damat ya da gelinin olmaması durumunda düğün olmaz. Sizin düğünü eğer gelmezse yapamayacağınız kadar önemli kişi kim ki?
Bana mantıksız geldi, gelmesin ne olacak?
görüntülü aramayla katılsın düğüne...
Olmuyorsa zorlamamak gerek bence. Ya da nikahı onun olduğu yerde yaparsınız düğünü de istediğiniz yerde. Hatta şahidiniz o olur. Eğer düğün içinde nikah yapmayacaksanız tabi.yani o son çare...
açıkçası nişanlımın abisi... haliyle önemli, insan özel günlerinde kardeşleriyle olmak ister.
dediğim gibi sonbahar gibi istiyoruz ama nasip. (nişanlımın iş sözleşmesinin devamı için mecburen bekleyeceğiz zaten o vakte kadar ama abi faktörü de önemli)
İçeride ise ve yatmak zorunda kalırsa ne olacak.
Zaten malum gelemiyoruz demişler,hay Allah evlenemeyeceksiniz dememişler ki,
Siz düğünü cidden yapmayacak mısınız onlar olmazsa
Olmuyorsa zorlamamak gerek bence. Ya da nikahı onun olduğu yerde yaparsınız düğünü de istediğiniz yerde. Hatta şahidiniz o olur. Eğer düğün içinde nikah yapmayacaksanız tabi.
göbeginiz bir mi kesilmiş onlarlar ?merhaba arkadaşlar,
adli kontrol sürecinde şehir dışına çıkmak yasak mı? bu süreç nasıl işliyor, bilginiz var mı?
ohal sürecinde daha mı farklı işliyor?
derdim şu ki nişanlımın bir akrabası şu an adli kontrol sürecinde, mahkeme süreci devam ediyor. biz de düğün yapmak istiyoruz ama onlar olmadan maalesef ki yapamıyoruz. olmazsa olmaz çünkü...
gelemiyoruz işte malum demişlerdi daha önce bir telefon konuşmalarında ama ayrıntısını ne ben ne nişanlım sorduk. genelde kayınbabam biliyor öyle durumlarını...
ne zaman sonuçlanacak onu da bilmiyoruz. ama sonbahara kadar inşallah şehir dışına çıkabilirlerse sonbahara doğru gibi istiyorduk, bakalım nasıl olacak.
Haftanın bir günü gidip karakola imza atılıyor bir de yurt dışına çıkmak yasak başka da bir zorunluluğu yok benim bildiğim.
Bu şartlar altında düğüne gelebilir ama başka bir sıkıntısı yoksa tabii. Hapishanede olmadığına emin misiniz ağabeyin?
Anne baba kardeş nikah şahidi olamazOlmuyorsa zorlamamak gerek bence. Ya da nikahı onun olduğu yerde yaparsınız düğünü de istediğiniz yerde. Hatta şahidiniz o olur. Eğer düğün içinde nikah yapmayacaksanız tabi.
Adli kontrolde haftanın bir günü karakola gidip imza atılır. O günden sonraki 7 gün yurt içi istediği yere gidebilir. Günü gelince geri dönmüş olması lazım.
Onu ayarlayıp yapabilirsiniz düğünü. İmza Cuma ise Pazar yaparsınız mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?