Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
.......adlı konuya cevap yazdı. Bu mesajdan sonra başkası da mesaj yazmış olabilir.
Mesajından bıktım.mesaj kutumda trilyonlarca bundan var..bu uygulama belki iyi bir niyetle kondu ama hiçbir işime yaramıyor hatta sinirimi bozuyor.mesaj geldi sanıp giriyorum habire. Bi bakıyorum aynı mesaj bilmem kim şu konuya cevap yazdı..yeter gari.
.......adlı konuya cevap yazdı. Bu mesajdan sonra başkası da mesaj yazmış olabilir.
Mesajından bıktım.mesaj kutumda trilyonlarca bundan var..bu uygulama belki iyi bir niyetle kondu ama hiçbir işime yaramıyor hatta sinirimi bozuyor.mesaj geldi sanıp giriyorum habire. Bi bakıyorum aynı mesaj bilmem kim şu konuya cevap yazdı..yeter gari.
Bildirim ayarları profil ayarları falan bi kurcalayın orda mesaj yazdığın konuyu takip et takip ettiğin konulara mesaj yazıldığında bildirim al seçenekleri var devre dışı bırak.