• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adolf Hitler'in hastalığından ötürü cinsel organı çok küçüktü

Hitlerin aşk hayatıda garip.. 3 tane ciddi aşk ilişkisi oluyor, birincisi kendini asmaya kalkıyor son anda kurtuluyor,2. cisi üvey kız kardeşi, o direk kendini öldürmeyi başarıyor, 3. sü Eva Braun, ilişkileri esnasında 3 kez intihara kalkışıyor, ama en sonunda Hitlerle evlendikten 1,5 gün sonra birlikte siyanür içip ölüyorlar.
Adamdaki malzeme eksikliğimi kadınlarda travma yarattıki o_O
İşin garip tarafı ise bu intihar edenler ölesiye bağımlı hitlere o_O
boyle insanlar peşinde milyonları sürüklüyor:KK57:

Cinsellik olarak yetersiz olan erkeğin trafiktede terör estirdiğini okumuştum ,buda epey yahudi öldürdü , demek ki dengesiz olabiliyorlar

bende aldolf hitler hayraniyim bilmiyorum.
binlerce kez yahudileri öldürmekle hak bulmuşum..
çok disiplinliydi..
aldolf hitleri anca türkiyede mete horozoğlu oynayabilir.. acaba geni ondan mi almiş bilemycem gözleri kaşi felan çok benziyoo ya:)

Hitlerin aşk hayatıda garip.. 3 tane ciddi aşk ilişkisi oluyor, birincisi kendini asmaya kalkıyor son anda kurtuluyor,2. cisi üvey kız kardeşi, o direk kendini öldürmeyi başarıyor, 3. sü Eva Braun, ilişkileri esnasında 3 kez intihara kalkışıyor, ama en sonunda Hitlerle evlendikten 1,5 gün sonra birlikte siyanür içip ölüyorlar.
Adamdaki malzeme eksikliğimi kadınlarda travma yarattıki o_O
İşin garip tarafı ise bu intihar edenler ölesiye bağımlı hitlere o_O
Bak bu arastirmaya deger bisey.
Bende merak ettim.

Back
X