Aynı sorunu bende yaşıyorum.Telefonu kullanmadığım halde sabit 15 ytl kadar aylık ücret ödüyorum.Haberin tarihi eski ama son gelişmeleri araştıracağım.Bunu herkesin bilmesi gerekir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Telefonu kullanmadığım halde sabit 15 ytl kadar aylık ücret ödüyorum.Haberin tarihi eski ama son gelişmeleri araştıracağım.Bunu herkesin bilmesi gerekir.
lütfen. bende eve sırf internet kullanabilmek için yeni hat bağlattım. eğer haberiniz olursa buray ayazın. ama eşim türk telekoma sordu red cevabı aldı.
ewt ya. sırf internet bağlansın diye hat aldım. ama telefonun hattını direkt modeme bağladım. telefonu kullanmıyorum.telefon cihazına bile bağlı değil..bugün ilk faturam geldi telefon için . kullanmadığım halde 13,75 ytl ödedim. abonelik ücreti, ötv,kdv vesaire gibi şeylerle hazırlanmış bir fatura. kullanmadığım şeyin ne vergisi onu da anlayamadım ya. bir de sağolsun fatura elimize geç ulaşıyor. günlük faizi de yiyoruz. resmen ve alenen söğüşleniyoruz arkadaşlar. ve telekomun bu haksız kazançtan elde ettiği gelir, yılda 3.420 milyon YTL . pes doğrusu....
eğer böyle bir şey uygulanacaksa yerinde bir karar olur., sırf internet için bu haksızlığa uğramayalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?