Jayjaycım şöyle düşün bir kere.
Diger topiklerde düzenli olarak elle yapılan masajların bile cok etkili oldugunu söylüyorlarken ki; bu alet bunun için programlanmış cok daha fazla etkisi olacaktır kesin.Ben netten ürün yorumlarını da okudum memnun olmayan yok.Ama haplarla ilgili yorumları da okudum kimisine etki etmiş kimisine etmemiş.
Ürün yorumlarına inanılmaz diyorsan eger olumsuz yorumlarıda koyuyorlar ama bu aletle ilgili olumsuz yorum bulamadım ben.Ama şu gercek ki yeni ürün oldugu için sanırım cok fazla kullanan da yok.
Ben kesin alıcamda senemin yorumunu bekliyorum malum işsizim şimdi buna para verilmez diye emin olayım hemen alıcam.Ben de kullanayım bende çekerim fotoları ne olacak herkesler görsün:dance:
salak gibi gittim 100 milyona aldım 79 a satan var acık arttırma sitelerinde benneyaptımki
merhaba kızlar bu urunu aldım goguslerım sıgmamasına ragmen kullanıyorum49 ytl ye bile vardı 15-20 gün önce acık arttırma fiyatıydı sanırım kapanmış olabilir.
Aslında bende gördüm resimde gögüs yerleri ufak benimkilerde ufak oldugunda rahatlıkla olur.Ama bu ürünü sadece gösü küçük olanlar kullanmıyor ki.
Gögsü büyük olup defarmasyon olanlar da kullanacagına göre neden o kadar küçük yapmışlar hepsini anlayamadım.Cok saçma olmuş yani.Bence ürünü aldıgınız yeri arayın.Belkide gögsünüzün iyice oturması gerekmez.Etrafına geldigi titreşimde yeterli olabilir.Bilemiyorum sacmaladım galiba...
Anam Anam sahi mi gercekten?
Ben büyütmek için kullanmayı düşünüyorum.
Kullananı tam olarak kaç gün oldu?
Ve kac günden sonra etkisini hissettiniz?
İşe yarıyorsa 100 tl cik de verilir.
Haplar bir dünya para işe bile yaramıyorlar siz düşünün...
anam cıhaz geldı de bu benım goguslerıme olmuyor kı
benım gogusler cıhazın yuvasının 2 katı -tatlicadiarzu-
yanı ıcıne gırmıyor napsam kı haha
galıba almamalıydım buyutmek ıcın bu cıdden
tıtreyıp duruyor acaba dıklestırır mı hay allahım napim ben ya kızlar
bisi söyleyin
gögüslerim icine katiyen girmiyor bu mınnacık lımon kadar yuvası var
benım gogusler 85 mı 90 mı bılemıyorum kı hıc sıgmadımirmirmirmir
Bende senemden gelecek haberleri bekliyorum.Bende ona göre alıcam ama ses seda yok.
Zaten 2 ayde anca eki gösteriyormuş.Sanırım oda bu sürenin gecmesini bekliyor olacak ki birşey yazmamamış.
salak gibi gittim 100 milyona aldım 79 a satan var acık arttırma sitelerinde benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?