Akil yasta degil bastadir demis atalarmiz.Eger sizinle kalacaksa evinin kapilarini ac onlarin yaptigini sen yapma kendileri utansin peki ben birsey sormak isiyorum neden yurtta kalmiyor siz onun evinde kaldiniz diyemi sizde kalmak istiyor.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Amacım olayı sizden saklamak değil, yaşadığım her olayı sizlerle paylaştığım için ifşa olmaktan korkuyorum, daha önce başıma geldi çünkü olmaz olmaz bir tanıdık denk gelir hesabı :)
Yazdıklarımın hepsi sadece örnekti. Yaşadıklarımsa bunlardan daha üzücü...
O kişi kuzenim değil, benden 4 yaş küçük. 20 yaş bi bayan için hala çocukluk yaşı mıdır? Hiç de zannetmiyorum.
Dün öğrendim o kişinin elime düştüğünü, ve dünden beri ne yapsam diye düşünüyorum. Ona kapılarımı mı açayım, yoksa ne hali varsa görsün benden uzak olsun mu demeliyim...
O dalgınlıkla yürürken, nerdeyse tren çarpıyordu dün akşam :/
Cok dogru, dünya kucuk:) kendinizi ele verecek ne bir sşey yazsın, nede resim kulanin.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Amacım olayı sizden saklamak değil, yaşadığım her olayı sizlerle paylaştığım için ifşa olmaktan korkuyorum, daha önce başıma geldi çünkü olmaz olmaz bir tanıdık denk gelir hesabı :)
Yazdıklarımın hepsi sadece örnekti. Yaşadıklarımsa bunlardan daha üzücü...
O kişi kuzenim değil, benden 4 yaş küçük. 20 yaş bi bayan için hala çocukluk yaşı mıdır? Hiç de zannetmiyorum.
Dün öğrendim o kişinin elime düştüğünü, ve dünden beri ne yapsam diye düşünüyorum. Ona kapılarımı mı açayım, yoksa ne hali varsa görsün benden uzak olsun mu demeliyim...
O dalgınlıkla yürürken, nerdeyse tren çarpıyordu dün akşam :/
insanları önemli olan bizim affetmememiz değil Allah'ın affetmesi gerektiğini düşünüyorum.
siz affedin affetmek içten gelen güçlü bir duygudur.
Allah'ın adaleti şaşmaz o ne yapacağını bilir.
şimdi cocuk hastahanede olduğu icinmi kimse gelmedi ve 5 kişi düğününde rezilik çıkardı? Ne tuaf insanlar ya, sanki o gün biri ölmuş.ben de bir şey anlatayım.çok kişiye anlatmam bu noktaları.çünkü arada bir çocuk var.
neyse,
benim düğünümde erkek tarafından topu topu 5 kişi vardı ve 5 i ayrı ayrı rezillik çıkardı.kimse kimseye durun demedi.
öyle rezillikler ki günlerce ağladım.gözümden akan yaş sel oldu.gelinliğimi bile söküp attım.kendimi camlardan pencerelerden atasım vardı.öfkem kinim hiç geçmedi.yaptıkları rezillikler yetmedi daha yaptılar.
ama hep allaha dua ettim.depresyona girdim.FSH 13.4 gördü, prolaktinim yükseldi.
en guzel gunumu zehir ettiniz dedim ama anlamadılar.
sonra bu rezilliklerin sebebi elti erken dogum yaptı bebeği 4 ay yogun bakımda kaldı
bana geldiler en güzel günleri zehir oldu.hastane köşelerinde 4 ay agladılar oldu.
şimdi cocuk hastahanede olduğu icinmi kimse gelmedi ve 5 kişi düğününde rezilik çıkardı? Ne tuaf insanlar ya, sanki o gün biri ölmuş.
Ama bebek iyimi şimdi?
Sanırım bizim tafrimiz bir birine cok benziyor olmalı, çünkü bende ne en ufak bir şey duymak istiyor, nede soruyorum:)yok canım eşleri dostları bu kadar da ondan.ayıca cocuk olaydan 3 yıl sonra dogdu.
çocuk ilkokula gidiyor olmalı ve inanmayacaksın ama haberim yok.ilgilenmiyorum.çok sorunu oldugunu sanmıyorum
Sanırım bizim tafrimiz bir birine cok benziyor olmalı, çünkü bende ne en ufak bir şey duymak istiyor, nede soruyorum:)
senin evliliğin benimkinden uzun olmalıydı. Bu tafrini eşini rahatsız ediyor olabilir ama sorun çıkartıyormu zamanla?
Birisinden manevi olarak ciddi anlamda zarar gördünüz, ve gün geldi o kişi size aynı pozisyona düşerek muhtaç oldu.
Şöyle örnek vereyim : Bir çalışan olarak patronunuz ya da amiriniz size çok eziyet etti, haketmediğiniz şeyler yaşattı. Hayat bu ya, gün geldi o kişiyle yerleriniz değişti, siz patron ya da amir oldunuz ve o kişi de sizin emrinize girdi.
Size yaptıklarını aynı şekilde ona ödetir misiniz? O nasıl davrandıysa aynı şekilde siz de ona mı davranırsınız?
Yoksa insanlık bende kalsın deyip hıncınızı almadan olayı öyle kapatır mısınız? Herkes yaptığından utansın mı dersiniz?
Hayatta en çok nefret ettiğim sayılı insanlardan bir tanesi, hiç haketmediğim davranışlarda bulundu. Etme bulma dünyası, konumlarımız yer değiştirdi ve şimdi o benim gözlerimin içine bakmak zorunda. Çok öfkeliyim, ama ben kötü birisi değilim ki... Yapamam. Ama yapmak da istiyorum, intikamımı almalıyım. Gecelerce ağlayarak beddua ettim ben ona. Rabbim şimdi onu elime verdi.
Nasıl davransam bilmiyorum. Yaptıklarından dolayı benden özür bile dilemedi.
(Bahsi geçen kişi eski sevgili değil. Hatta kendisi hemcinsim olur.)
Siz olsanız ne yapardınız?
Ben onu kişiliğimle, duruşumla döverim
Doğrusu ne iyi davranırım, ne kötü. Mesafeli kalırım, muhattab olmam. Bedduan tutmuş zaten, daha ne yapabilirsin ki? Bundan sonra yaptığını kendine etmiş olursun, ilişme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?