Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimi affetiysem hep pişmanlık oldu sonu. Allah affetsin deyip sen affetme![]()
Bu lafa kalibimi basarim, kime acidiysam, affettiysem hep kazik yedim, elimde firsat varken kullanmadigima hep pisman oldum.
Bence de affetme, cektir, gununu goster.
Birisinden manevi olarak ciddi anlamda zarar gördünüz, ve gün geldi o kişi size aynı pozisyona düşerek muhtaç oldu.
Şöyle örnek vereyim : Bir çalışan olarak patronunuz ya da amiriniz size çok eziyet etti, haketmediğiniz şeyler yaşattı. Hayat bu ya, gün geldi o kişiyle yerleriniz değişti, siz patron ya da amir oldunuz ve o kişi de sizin emrinize girdi.
Size yaptıklarını aynı şekilde ona ödetir misiniz? O nasıl davrandıysa aynı şekilde siz de ona mı davranırsınız?
Yoksa insanlık bende kalsın deyip hıncınızı almadan olayı öyle kapatır mısınız? Herkes yaptığından utansın mı dersiniz?
Hayatta en çok nefret ettiğim sayılı insanlardan bir tanesi, hiç haketmediğim davranışlarda bulundu. Etme bulma dünyası, konumlarımız yer değiştirdi ve şimdi o benim gözlerimin içine bakmak zorunda. Çok öfkeliyim, ama ben kötü birisi değilim ki... Yapamam. Ama yapmak da istiyorum, intikamımı almalıyım. Gecelerce ağlayarak beddua ettim ben ona. Rabbim şimdi onu elime verdi.
Nasıl davransam bilmiyorum. Yaptıklarından dolayı benden özür bile dilemedi.
(Bahsi geçen kişi eski sevgili değil. Hatta kendisi hemcinsim olur.)
Siz olsanız ne yapardınız?