Affedememe sorunum var sirtimda yuk gibi tasiyorum.

missplayful

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
2.707
264
373
Kizlar benim moralim dunden beri cok bozuk bir arkadasima 200 $ borc vermistim .Dun isten izin aldim eve gelip parami verecek hemde konusuruz diyerekten.Kendisi erkek, dun bana soz verdi o kadar bak sakin ekme ise gitmedim bekliyorum dedim.Bunu soyledigimi bile bile gelmedi ben cok sinirlendim kirami geciktirdigimi biliyor sirf onun yuzunden.Bir haber bile vermedi bende cok kez sinirlenip mesaj attim.Bugun ben evde degilken gelmis paranin yarisini kapidan iceri atmis bana tel acti.Cok sinirlendim ozur bile dilemedin senin yuzunden vaktimi bosa harcadim eve tikildim ortadan resmen yokoldun cocuk degilsin ki niye yapiyosun boyle dedim.

Haber vermen gerekirdi diye soylendim , sana her yaptigimi soylemem mi gerekiyor vs diye uste cikmaya calisti.Elbette degilsin ama soz verdiysen sorumlusun gelecegim dediysen sozunu tutacaksin dedim. NEYSE paramin geri kalanini persembe vercekmis bende artik arkadas olamayiz ver parami bu konu kapansin sildim seni dedim.Neymis bahanesi yorgunmus uyumus gelmemis.Haber vermek bile yok.Sinirden kudurdum.Arkadas olmak istiyorsan seninde arkadaslik icin birseyler yapman gerekir yapmiyorsun arkadasligimi kesiyorum dedim.

Isyerinde de iki kizla sorunum oldu.Resmen artik bikmistim hep drama ve arkadasliklarindan ayni tadi almiyorum.Guzelce aerik ozur dilerim benim iliskim sizinle bitti iyi insanlarsunuz ama ben kaldiramiyorum arkadas istemiyorum lutfen konusmayalim dedim.Birisi her gittigimde konusmayacak misin vs diyor... en son ban sinirlenip benim sana ihtiyacim yok umrumda degilsn demisti.Simdi konusmayinca pesimde dolaniyor.Diger kiz ise heoten drama gercekten biktim icim sisti cocuk gibi surekli ve dedikodu vs.Benim diger kizlarla konustugumu gordu ve bana resmen cemkirdi sen benim arkadasimsin gerkesle konusuyorsun onlarin degil benim arkadasim olman gerekiyo.Kimsetle konusmayacagim dedin niye benle konusmuyorsun diye beni bunaltiyor.Bir gun usre cok kotuydum yanliz kalmk konusmak istmedim ustume cok geldi yuzlerce kez yanliz kalmak istedikce ustume geldi bende bana saygin yok biktim kestim arkadasligimi dedim ben konusmadikca kiz daha da cemkiriyor.Hatta guzelce soyledim iyi arkadastik ama yapamiyorum iliskimizi kesiyorum arkadasligindan zevk almiyorum.Iyi bir insansin ama yapamiycam dedim.

Eski sevgilimde iki gundur konusup aramaya calisiyo onu da sildim konusmam artik . Kimi silsem konusmasam pesimi birakmiyo.Ben unutup affedemiyorum maalesef kin tutuyorum hep aklima geliyor.Su an xanax kullaniyorum agir anti depresanlardatim ve beni uzcek kotu seyler hatirlaticak stres yaptircak kisileri hayatimdan cikardim.

Unv yurttayken 6 kisi yurtta kaldik ve ben bu kizlarin hatasini gorup kustum hic biriyle konusmadim gayet mutlu mesuttum bana birsey olmadi da 5 I de bunalima girdi onlarin odasini degistiremeyecekleri icin benimkini degistirdiler,

BASAK burcuyum sozunu tutmayan, yalanci, dramatik ve kaba insanlara hic tahamulum yok.Ben herkesi bi kalemde silip hic affetmeden kotu birsey mi yapmis oluyorum yoksa hakli miyim?

Son düzenleme:
İnsanları olduğu gibi kabul etmek diye bir şey var ya işte öyle yapmak lazım. Olduğu gibi kabul etmek demek de bağrına basmak demek değil. O insandan ne beklenir tahmin etmek, hazırlıklı olmak demek. Görmeye bile dayanamadığınız insanları çıkartın hayatınızdan ama hatasız kim var ki? Bazılarımız daha az bazılarımız daha çok hata yapan insanlarız hepimiz. Ufak tefek hatalardan rahatsız olduğunuzda, içinizde birikmesine fırsat vermeden eşinize dostunuza hislerinizi açıklamaya çalışın. Böylece kırmızı çizgilerinizi anlamaya başlarlar. Herşeyi görecek olursa insan, valla, selam verecek kimse bulamaz dünyada. Üstelik dünya yalnız, kimsesiz yaşanacak bir yer de değil. Affedin gitsin, etten kemikten insan nihayetinde. Ne yaptığının bile bilincinde olmayan insanları ciddiye alıp xanax içmeye değmez bence.

Kizlar benim moralim dunden beri cok bozuk bir arkadasima 200 $ borc vermistim .Dun isten izin aldim eve gelip parami verecek hemde konusuruz diyerekten.Kendisi erkek, dun bana soz verdi o kadar bak sakin ekme ise gitmedim bekliyorum dedim.Bunu soyledigimi bile bile gelmedi ben cok sinirlendim kirami geciktirdigimi biliyor sirf onun yuzunden.Bir haber bile vermedi bende cok kez sinirlenip mesaj attim.Bugun ben evde degilken gelmis paranin yarisini kapidan iceri atmis bana tel acti.Cok sinirlendim ozur bile dilemedin senin yuzunden vaktimi bosa harcadim eve tikildim ortadan resmen yokoldun cocuk degilsin ki niye yapiyosun boyle dedim.

Haber vermen gerekirdi diye soylendim , sana her yaptigimi soylemem mi gerekiyor vs diye uste cikmaya calisti.Elbette degilsin ama soz verdiysen sorumlusun gelecegim dediysen sozunu tutacaksin dedim. NEYSE paramin geri kalanini persembe vercekmis bende artik arkadas olamayiz ver parami bu konu kapansin sildim seni dedim.Neymis bahanesi yorgunmus uyumus gelmemis.Haber vermek bile yok.Sinirden kudurdum.Arkadas olmak istiyorsan seninde arkadaslik icin birseyler yapman gerekir yapmiyorsun arkadasligimi kesiyorum dedim.

Isyerinde de iki kizla sorunum oldu.Resmen artik bikmistim hep drama ve arkadasliklarindan ayni tadi almiyorum.Guzelce aerik ozur dilerim benim iliskim sizinle bitti iyi insanlarsunuz ama ben kaldiramiyorum arkadas istemiyorum lutfen konusmayalim dedim.Birisi her gittigimde konusmayacak misin vs diyor... en son ban sinirlenip benim sana ihtiyacim yok umrumda degilsn demisti.Simdi konusmayinca pesimde dolaniyor.Diger kiz ise heoten drama gercekten biktim icim sisti cocuk gibi surekli ve dedikodu vs.Benim diger kizlarla konustugumu gordu ve bana resmen cemkirdi sen benim arkadasimsin gerkesle konusuyorsun onlarin degil benim arkadasim olman gerekiyo.Kimsetle konusmayacagim dedin niye benle konusmuyorsun diye beni bunaltiyor.Bir gun usre cok kotuydum yanliz kalmk konusmak istmedim ustume cok geldi yuzlerce kez yanliz kalmak istedikce ustume geldi bende bana saygin yok biktim kestim arkadasligimi dedim ben konusmadikca kiz daha da cemkiriyor.Hatta guzelce soyledim iyi arkadastik ama yapamiyorum iliskimizi kesiyorum arkadasligindan zevk almiyorum.Iyi bir insansin ama yapamiycam dedim.

Eski sevgilimde iki gundur konusup aramaya calisiyo onu da sildim konusmam artik . Kimi silsem konusmasam pesimi birakmiyo.Ben unutup affedemiyorum maalesef kin tutuyorum hep aklima geliyor.Su an xanax kullaniyorum agir anti depresanlardatim ve beni uzcek kotu seyler hatirlaticak stres yaptircak kisileri hayatimdan cikardim.

Unv yurttayken 6 kisi yurtta kaldik ve ben bu kizlarin hatasini gorup kustum hic biriyle konusmadim gayet mutlu mesuttum bana birsey olmadi da 5 I de bunalima girdi onlarin odasini degistiremeyecekleri icin benimkini degistirdiler,

BASAK burcuyum sozunu tutmayan, yalanci, dramatik ve kaba insanlara hic tahamulum yok.Ben herkesi bi kalemde silip hic affetmeden kotu birsey mi yapmis oluyorum yoksa hakli miyim?

. başak burcuyum. ama çok kolay affederim. kinciliğin yanından geçmedim hiç.

bir arkadaşım var. devamlı borç ister ve devamlı geciktirir,.
yinede istedimi veririm.
kısacası ,senin tam tersinim. 2 farklı başak.
hangimiz doğru yapıyor bilemedim şimdi.:27:

Son düzenleme:
Bence rahatsız edici davranan sizsiniz.

'Hey ben seni sildim, 'küstüm' , 'artık arkadaş olmak istemiyorum' gibi ifadelerle arkadaşlıklar bitirilmez. Bu ancak hareketlerle ifade edilir. O insanlar senle görüşmek ister her zaman gitmezsin, böyle böyle kopar ilişkiniz zaten. Sizin bunu direk dile getirerek söylemeniz hiç hoş değil.

Ayrıca ya insanları olduğu gibi kabul edip hayatımızın belli bir yerinde tutabiliriz. Herkesin çevresinde hiç sevmediği özelliklere sahip insanlar var, kimse de çocuk gibi küsmüyor. Sadece onunla ilişkisini sınırlı tutuyor. Bu böyle olmalı.

Doğru olan bu. Seni üzen, sıkıntı yaratan insanları siliyorsun.
Doğru olanı yaptığın için neden sıkıntı duyuyorsun ki?
Ben bu şekilde yaşıyorum. Ama ne yazık ki 35 yaşından beri. Keşke çok daha önceleri de bunu yapabilseydim.
Bencillikse bencillik. Huzurumu bozanı yok sayarım.

Tespitin doğru. İnsanların iyi davranırken, fedakarlık yaparken, değer verirken kıymetini bilmiyorlar ama yok saydığında seni geri kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Yumuşadığın anda da eski hallerine dönerler. İnsanları olduğu gibi kabul etmek, tatlı dille konuşup değişmelerini beklemek hoş söylemler. Ama işe yaradığını görmedim.
Ayrıca tarzını sevdim. Netsin ve düşüncelerini, duygularını olduğu gibi ifade ediyorsun. Dönme yolundan..

İyiliğe iyilikle, güzelliğe güzellikle karşılık verenden vazgeçme. Diğerleri... Yolları açık olsun. Ve bunun için kendini suçlu hissetme lütfen.

Son düzenleme:
Önce sorunun cevabı,evet affetmemek yüktür.Üstelik affedilmeyecek büyük şeyler değil bunlar.
Hepimiz zaman zaman hata yaparız,yanlış davranırız.Arkadaşlarımız tolerans göstermeyecekse kim gösterecek ?
Büyük ve yıkıcı hatalar için söylemiyorum ama senin yazdıkların da zaten elle tutulur bariz şeyler değil.

Birisine seninle arkadaşlığımı kesiyorum dersen,örnekteki gibi sebep arar,görüştüğün kişilerle kıyas eder.
Kendisine haksızlık ettiğini düşünüp hırçınlaşır.
Bazı arkadaşlıklarından bir süreliğine sıkıldığın zaman,sadece iletişimi azaltarak dinlenmeye alabilirsin.
Normal arkadaşlıklar,erkek arkadaşlar gibi başlangıç-sonuç içermez veya ya hep ya hiç değildir.
İnişli çıkışlı arkadaşlıklar olabilir,dönem dönem bağlar sıkılaşıp gevşer.

Yurttaki meselede de bir oda içinde negatif ortam yaratmışsın.
Senin belki dışarıda farklı ortamların vardı,kendini başkalarıyla oyaladın.
Diğer kızlarsa belki yaşam alanlarını önemseyip soğuk rüzgardan etkilenmişler.

Borç konusunda,adamın yüzü tutmamış olabilir.
Kızmakta haklısın.
Ama ben olsam kiramı riske edip borç vermezdim.Kenarda param varsa,güvenilir biriyse düşünürdüm.
Ama kiramı zor yetiştirirken kimse kusura bakmasın borç vermezdim.

Bence rahatsız edici davranan sizsiniz.

'Hey ben seni sildim, 'küstüm' , 'artık arkadaş olmak istemiyorum' gibi ifadelerle arkadaşlıklar bitirilmez. Bu ancak hareketlerle ifade edilir. O insanlar senle görüşmek ister her zaman gitmezsin, böyle böyle kopar ilişkiniz zaten. Sizin bunu direk dile getirerek söylemeniz hiç hoş değil.

Ayrıca ya insanları olduğu gibi kabul edip hayatımızın belli bir yerinde tutabiliriz. Herkesin çevresinde hiç sevmediği özelliklere sahip insanlar var, kimse de çocuk gibi küsmüyor. Sadece onunla ilişkisini sınırlı tutuyor. Bu böyle olmalı.

Anlatamadim galiba.Ben bu kizla ayni yerde calisiyorum ve gercekten biktirdi beni.Bir gun ozellikle hayatim hakiimda yprum yapma beni yargilma karisma yanliz kalmak istiyorum deyince beni yanliz birakmadi.Ben sustum sustukca konus diye diretti.Ben yanliz bile kalamayacak miyim yahu.Ertesi gun geldiginde beni diger kizlarla konusurken gordu ve sen benim arkadasimsin onlarin degil benimle konusmuyorsun onlarla konusma o zaman dedi.Bende arkadasligimiz bitti bu kizlarla is arkadasim sosyal olarak sohbet ediyorum yakin degiliz seninle artik konusmayacagim dedim.Konusmadigimi gordukce ustumegeldi.Yoksa ben tavrimi koymustum hic selam bile vermiyordum.Daha once nerdeyse dedikodu yuzunden baska is arkadasimla arami bozdu.Arkadasina inanmasi gerekirdi dedikoduya degil.Affetmistim ama daha da kotuledi iliskimiz eski sicakligi samimiyeti bulamiyorum yuzune soyliyim anlasin artik umidi kessin benden istedim.Gercekten dramasindan biktim.Sandiki bi kac gun konusmayiz duzeliriz.Ben oyle diilim iste bitirdim ne unuturum ne ofkem gecer.Insanlarla yuz goz olup iki gun sonra hic birsey olmamis gibi konusmaya calisanlari anlamiyorum.Is geregi yuzyuze bakiyoruz.Anneaneminbir lafi vardi rahmetli... bakacagin yuze tukurme , tukurecegin yuze bakma.Hayat felsefem olmustur.

Önce sorunun cevabı,evet affetmemek yüktür.Üstelik affedilmeyecek büyük şeyler değil bunlar.
Hepimiz zaman zaman hata yaparız,yanlış davranırız.Arkadaşlarımız tolerans göstermeyecekse kim gösterecek ?
Büyük ve yıkıcı hatalar için söylemiyorum ama senin yazdıkların da zaten elle tutulur bariz şeyler değil.

Birisine seninle arkadaşlığımı kesiyorum dersen,örnekteki gibi sebep arar,görüştüğün kişilerle kıyas eder.
Kendisine haksızlık ettiğini düşünüp hırçınlaşır.
Bazı arkadaşlıklarından bir süreliğine sıkıldığın zaman,sadece iletişimi azaltarak dinlenmeye alabilirsin.
Normal arkadaşlıklar,erkek arkadaşlar gibi başlangıç-sonuç içermez veya ya hep ya hiç değildir.
İnişli çıkışlı arkadaşlıklar olabilir,dönem dönem bağlar sıkılaşıp gevşer.

Yurttaki meselede de bir oda içinde negatif ortam yaratmışsın.
Senin belki dışarıda farklı ortamların vardı,kendini başkalarıyla oyaladın.
Diğer kızlarsa belki yaşam alanlarını önemseyip soğuk rüzgardan etkilenmişler.

Borç konusunda,adamın yüzü tutmamış olabilir.
Kızmakta haklısın.
Ama ben olsam kiramı riske edip borç vermezdim.Kenarda param varsa,güvenilir biriyse düşünürdüm.
Ama kiramı zor yetiştirirken kimse kusura bakmasın borç vermezdim.

Inan bana borc hic vermem.Yillar olmustur belkide.Haber bile vermemesi uyudum demesi moralimi bozdu.Kapidan yarisini atmis ben yokken bugun.Arkadaslariyla gezdi tozdu.Cocuk degiliz prensip sahibi olmamiz lazim ustelik ise gitmedim evde bekledim hem oturur biraz sandim.O kadar ikram hazirladim evi temizledim eve tikili kaldim bilsem cikar sinemaya giderdim.

Cok pis huyum var simde kesin ignelerim ben olurda birgun gorusmek istese...sen yorgunsundur yat uyu ayni gecen sefer gelicem deyip gelmedigin gun yaptigin gibi- derim.Aklimda kalir benim hep.Artik guvenmem.Ne isim var ki laubali sozunu tutmayan dedikoducu bana guvenmeyen Insanlarla beter olsunlar valla.Bana bisi oldugu yok ,o kadar sogugum ki uzak durdukca konusmak istemiyorum dedikce pesimden geliyorlar.Hic acimiyorum valla.Ofkem gecmiyor.

Son düzenleme:
neler neler gördüm bu yaşıma geldim de affetmediğim kimse kalmadı.
o kadar büyük bir hafifliktir kii..hiç bir şey hissetmemek.seni hafifletir ,varsa düşmanın çileden çıkartır.

ama kimse için değil kendim için en güzeli.sürekli aklıma getirmek,unutamamak bana büyük külfet .

Doğru olan bu. Seni üzen, sıkıntı yaratan insanları siliyorsun.
Doğru olanı yaptığın için neden sıkıntı duyuyorsun ki?
Ben bu şekilde yaşıyorum. Ama ne yazık ki 35 yaşından beri. Keşke çok daha önceleri de bunu yapabilseydim.
Bencillikse bencillik. Huzurumu bozanı yok sayarım.

Tespitin doğru. İnsanların iyi davranırken, fedakarlık yaparken, değer verirken kıymetini bilmiyorlar ama yok saydığında seni geri kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Yumuşadığın anda da eski hallerine dönerler. İnsanları olduğu gibi kabul etmek, tatlı dille konuşup değişmelerini beklemek hoş söylemler. Ama işe yaradığını görmedim.
Ayrıca tarzını sevdim. Netsin ve düşüncelerini, duygularını olduğu gibi ifade ediyorsun. Dönme yolundan..

İyiliğe iyilikle, güzelliğe güzellikle karşılık verenden vazgeçme. Diğerleri... Yolları açık olsun. Ve bunun için kendini suçlu hissetme lütfen.

DUYGULARIMI ifade etmissin.Artik ugrasmak bir kahve bile icmek istemiyorum.Gormesem ozlemiyorum.Ayni iliskiler gibi arkadaslikta bir efor sarfetmiyorlar masaya koyduklari birsey yok.

Mesela konusmak istemediysem yanliz kalmak istiyorsam saygi duymalisin.Hakkimda dedikodu duyduysan gelip benle konusmalisin guveni olmali insanin arkadasina.Ben tutup kiram yaklasmisken borc vermissem sen iki elin kanda olsa getirmelisin sozunu tutmalisin.Geliyorum deyip ortadan yokolmak nasil bir terbiyesizlik c anim! Hep ugrasan ben mi olacagim surunsun hepsi

neler neler gördüm bu yaşıma geldim de affetmediğim kimse kalmadı.
o kadar büyük bir hafifliktir kii..hiç bir şey hissetmemek.seni hafifletir ,varsa düşmanın çileden çıkartır.

ama kimse için değil kendim için en güzeli.sürekli aklıma getirmek,unutamamak bana büyük külfet .

Gercekten affedip unutsam iyi olcakti.Benimde daha fazla boyutta sorunlarim oldu bazi insanlarla .Ne eski esimi , ne sevgilimi ne arkadaslari affedemiyorum.Oyle kin nefret asili kaldi.Cok inatciyim ugursuzluk gibi gitmiyo ustumden.

iki yolun vardır.ya kin tut bu acıyı her gün yaşı ya da affet.bırak hayat senin yerine bir şeyler yapsın ya da yapmasın önemli değil, unutursun çünkü.

Arkadaşlar kendi seçtiğimiz kardeşlerimizdir bir nevi o yüzden kiminle arkadaş olup olmayacağımıza bir tek biz karar vermeliyiz. Hoşlanmadığımız, zarar gördüğümüz insanlarla arkadaşlık yapmayız, yapmak istemeyiz. Bu çok normal. Ama bizim gibi hissetmiyorlar, bizim gibi düşünmüyorlar diye kendimizi insanlardan soyutlarsak bizzim dramatik olduğumuz günlerde bir insana muhtaç oluruz.
Yapmayın bence böyle kendinize edersiniz.

çok büyük şeyler gibi görünmüyor,

bu kadar küçük şeylerden bu kadar etkileniyorsan, ilerde büyük yıkıntılar yaşadığında ne durumda olacaksın?

kafanı çok fazla taktığın için bu kadar etkileniyosun, affedemiyosun,

bence antidepresanlar yerine bi uzmanla konuşarak kendini rahatlatabilirsin,

bende öyleydim kolay kolay affetmezdim kimseyi, yapılan en ufak hatayı günlerce düşünür, kafayı yicek gibi olurdum

Arkadaşlar kendi seçtiğimiz kardeşlerimizdir bir nevi o yüzden kiminle arkadaş olup olmayacağımıza bir tek biz karar vermeliyiz. Hoşlanmadığımız, zarar gördüğümüz insanlarla arkadaşlık yapmayız, yapmak istemeyiz. Bu çok normal. Ama bizim gibi hissetmiyorlar, bizim gibi düşünmüyorlar diye kendimizi insanlardan soyutlarsak bizzim dramatik olduğumuz günlerde bir insana muhtaç oluruz.
Yapmayın bence böyle kendinize edersiniz.

Cok bunaldim cok bunaldim ama ya.... Ben onlari incitecek birsey yapmiyorum tek sorun sinirlenince cok ama cok soguk oluyorum cok insan rahatsiz oluyor.Istiyorlar ki eski sen sakrak halim olsun....Ama yapi olrakta mesafeliyim zaten.Ama ben secim hakkimizda oldugunu dusunuyorum.Artik eski tadi almiyorsam ben magdur olmussam guvenim kalmamissa niye devam edeyim ki? Bugun gene oldu konusmaya calisti iste bana niye oyle kotu bakiyorsun dedi.Bende ustune alma kimseyle konusmuyorum dedim yurudum gectim.Illalah ettirdiler bir insan seni ignore ediyorsa cek git dimi konusma .Ben konusmadan yillarca ayni ortamda bulunabilirim.Ama maalesef konusmadan duramayan catlayacak gibi olan ne cok insan varmis.Cok mu zor konusmamak anlamadim.

çok büyük şeyler gibi görünmüyor,

bu kadar küçük şeylerden bu kadar etkileniyorsan, ilerde büyük yıkıntılar yaşadığında ne durumda olacaksın?

kafanı çok fazla taktığın için bu kadar etkileniyosun, affedemiyosun,

bence antidepresanlar yerine bi uzmanla konuşarak kendini rahatlatabilirsin,

bende öyleydim kolay kolay affetmezdim kimseyi, yapılan en ufak hatayı günlerce düşünür, kafayı yicek gibi olurdum

MAALESEF cok buyuk seyler oldu gecmiste.Bende kendimi korumak icin yilanin basini kucukken ezmeli bazen hemen mudahele etmeli diye dusunuyorum.Gercekten ugrasmak istemiyorum tahamulum yok.

Sonuna kadar haklısın seni üzenlerle görüşmek istememen normal ama bnm kimseye ihtiyacım olmuo demekte yanlış bir gün gelio kimseyi bulamıyosn en iyisi mesafeli ol ama tam ilişkiyi koparma... o çocuğa glnce çok ayıp etmiş bir daha kimseye borç verme en yakının bile olsa:34:

Cok bunaldim cok bunaldim ama ya.... Ben onlari incitecek birsey yapmiyorum tek sorun sinirlenince cok ama cok soguk oluyorum cok insan rahatsiz oluyor.Istiyorlar ki eski sen sakrak halim olsun....Ama yapi olrakta mesafeliyim zaten.Ama ben secim hakkimizda oldugunu dusunuyorum.Artik eski tadi almiyorsam ben magdur olmussam guvenim kalmamissa niye devam edeyim ki? Bugun gene oldu konusmaya calisti iste bana niye oyle kotu bakiyorsun dedi.Bende ustune alma kimseyle konusmuyorum dedim yurudum gectim.Illalah ettirdiler bir insan seni ignore ediyorsa cek git dimi konusma .Ben konusmadan yillarca ayni ortamda bulunabilirim.Ama maalesef konusmadan duramayan catlayacak gibi olan ne cok insan varmis.Cok mu zor konusmamak anlamadim.

Valla canım ben senin sorununu anlamadım seni huzursun eden insanlarla konuşmayıp küsüyorsun bu tabikide senin tercihin. Ama herkes senin gibi kinci değil demekki sen onlarla küs olduğun halde seni önemseyip konuşmak istiyorlar yapcak bişey yok o zaman sen ortamını değiştireceksin. Aynı yurtta kızlarla anlaşamadığın gibi sen gideceksin yani.
Ben varlığından rahatsızlık duyduğum bir insanla aynı çatı altında olmayıda tercih etmezdim.

Valla canım ben senin sorununu anlamadım seni huzursun eden insanlarla konuşmayıp küsüyorsun bu tabikide senin tercihin. Ama herkes senin gibi kinci değil demekki sen onlarla küs olduğun halde seni önemseyip konuşmak istiyorlar yapcak bişey yok o zaman sen ortamını değiştireceksin. Aynı yurtta kızlarla anlaşamadığın gibi sen gideceksin yani.
Ben varlığından rahatsızlık duyduğum bir insanla aynı çatı altında olmayıda tercih etmezdim.

Onemsedigini hic sanmiyorum isi duserse yardim gormeyecegini biliyor ondandir.Bazen affedilnezsiniz bunuda guzelce hazmedip insanlarin ustune gitmemek lazim.Yurttaki olay 5 yil once olmustu.Ben huzuru konusmayarak buldum beklentim onunda hic konusmayip uzak durmasi.Bunun icin isimi birakacak degilim.Sonucta ortam gezme tozma yeri degil.Okul ve is ortami degismiyor maalesef.Boyle insanlar icin isimi okulumu birakmam.Kendine baska bi salak bulsun mumkunse.Bir kez sunuda denedim sadece selam veerdim gerekli olmadikca konusmadim bu seferde yuz bulup arayi duzelttik saniyor.Konusmazsam yakamdan duser sanmistim simdi diger kizlarla konusunca lafa karisip sorun cikariyor.Neden onunla konusmuyormusum vs...

Son düzenleme:
Onemsedidigini hic sanmiyorum isi duserse yardim gormeyecegini biliyor ondandir.Bazen affedilnezsiniz bunuda guzelce hazmedip insanlarin ustune gitmemek lazim.Yurttaki olay 5 yil once olmustu.Ben huzuru konusmayarak buldum beklentim onunda hic konusmayip uzak durmasi.Bunun icin isimi birakacak degilim.

valla canım sen değişmiyorsun göründüğü kadarıyla onunda sana karşı olan tavrı değişmiyor o zman bu şekilde devam edecek. Kimseye şöyle yap, böyle yap denmez o da öyle biri ya bu deveyi gidecen ya bu diyardan gidicen yani. İstersen toplaşıp dövelim kızı senle konuşmasın :D:D

Back
X