Affedememe sorunum var sirtimda yuk gibi tasiyorum.

valla canım sen değişmiyorsun göründüğü kadarıyla onunda sana karşı olan tavrı değişmiyor o zman bu şekilde devam edecek. Kimseye şöyle yap, böyle yap denmez o da öyle biri ya bu deveyi gidecen ya bu diyardan gidicen yani. İstersen toplaşıp dövelim kızı senle konuşmasın :D:D

Evet iki kiz var boyle iste.Oteki de gelmis bugun ben artik ise gelmicem hastaneye yatiyorum dedi.Gorusuruz dedi.Niye diye sormadim iyi sanslar gecmis olsun dedim.Digeri niye kotu bakiyorsun diyordu.Valla diger kizlarda ikisinin cabasini komik buldu.Konusmak istemiyorsun niye cocuk gibi senin pesinde bunlar dedi is arkadaslarimdan biri, diger arkadasta duydum ne dedigini niye herkes senin ustune geliyo bu insanlari takintili yaptin kendine bari bir arada mrb fln de dusman etme kendine dedi.

COCUKLAR bile dovulmuyo koskoca insanlar dovmekle olur mu hic ;)

Son düzenleme:
Evet iki kiz var boyle iste.Oteki de gelmis bugun ben artik ise gelmicem hastaneye yatiyorum dedi.Gorusuruz dedi.Niye diye sormadim iyi sanslar gecmis olsun dedim.Digeri niye kotu bakiyorsun diyordu.Valla diger kizlarda ikisinin cabasini komik buldu.Konusmak istemiyorsun niye cocuk gibi senin pesinde bunlar dedi is arkadaslarimdan biri, diger arkadasta duydum ne dedigini niye herkes senin ustune geliyo bu insanlari takintili yaptin kendine bari bir arada mrb fln de dusman etme kendine dedi.

ee ona olmaz buna olmaz dedin :) bende böyle söyledim hayvan bile dövülerek terbiye edilmezki bir insana hiç yakıştırmıyorum :) işin espirisiydi.
Hımm sen onlara küsüyorsun onlarda seni bu şekilde huzursuz etmek istiyorlar. Ay canım valla işin zor senin. kafanda sürekli on e yaptı, bu ne dedi diye diye sinir hastası etmişsin kendini. Bırak başkaları naparsa yapsın sen kendine bak küsmüşsün ama bu pekte huzurlu bir seçim olmamış senin için. Başka iş mi yok daha huzurlu bir ortamda çalışabilirsin bence bu okadar da zor birşey değil.

Bıraz abartmıssınız bende kötü bısey yaşadığımda unutamam ama sızın yaşadıklarınız cok büyük olaylar degıl bence

Ben kin tutamam kin tutan insanları da hiç anlayamam.
Olaylar benim için unutulur gider.
Hiç affetmemenin yükü yoktur bende .

Ben kin tutamam kin tutan insanları da hiç anlayamam.
Olaylar benim için unutulur gider.
Hiç affetmemenin yükü yoktur bende .

En güzeli bu bencede :D baktım hiç olmuyor anlaşamıyor bir insanla ya da zarar görüyorum ozaman bütün iletişimimi keserim daha fazla zarar görmemek için o yüzden de gereksiz kinlenemem görüşmediğim insanlar var ama hepsini affettim gitti :D kin yok yani içimde onlara karşı :)
Hatalar hepimiz için :)

Hayatımıza giren insanlar karakterimizi şekillendirir. Herkesle konuşmak, iyi anlaşmak zorunda değiliz ama tek seferde ilişkiyi kesmek daha fazla kırılmamak adına aldığın bir önlem olarak geldi bana. İlişkiyi tam kesmeden önce daha fazla bekle ama ilişkini kestikten sonra bu seni daha fazla yaralayacaksa konuşma tabi.

Canım konunu gördüğüm iyi oldu. Hatta şu anda bu konudan (affedememe) dolayı hem kızgınım,hem kırgınım.. Bende senin gibi kolay affedemiyorum her şey benim istediğim gibi olsun istiyorum ama hayat böyle değil. Bende senin gibi inatçıyım ölsem dönmem derecesinden ama gerçekten insana zarar veriyor bu. Bu düşüncelerimden kendimi yıprattığım kadar bi başkası yıpratmamıştır beni ve her zaman özenmişimdir hemen affedebilen insanlara. Bu arada bende başak burcuyum :34: Hadi gel seninle bi anlaşma yapalım hiç bir şey için inat yapmayalım,şu kısa hayatı dolu dolu yaşayalım ve affetme erdemliliğini gösterelimm :46: Ben karar verdim başlıyorum artık.. :)

konularını okuyorum yurtdışındasın galiba türkiyeye dönsene ben senin orada mutlu olmadığını düşünüyorum açıkçası

bende cok kinciyim asla unutmam ve nefret ederım içten içe ama sen hayatından cıkarabılıyormussun mesele yok hayatında olsalardı daha cok yıpranırdın. affederek cıkar hayatından yükünden kurtulmus olursun

Aynı sorun bende de var, beklemedıgım ınsanların yanlısı hep cok uzer benı napcaz bılmıyorum. Bı arkadasımdan, en yakın arkadasımdan hatta cok cuzı bı mıktar borc ıstedım onca yıllık arkadaslıkta ılk defa kı gercekten zor durumda olmasam ıstemem. Cuma ıstedım yarın olur mu dedı olur dedım uc gundur ses soluk yok. Param yok ya da veremem dese hıc kırılmazdım ama tamam dıyıp sonra da sus pus olmasını benı zerre kadar dusunmemesını hazmedemedım. Olaylar sıze kucuk gelebılır ama derın ızler bırakıyo malesef.

Ben eskiden herşeyi herkesi affederdim , affettiğim kişiler yine aynı şeyleri yapardı. Ben onlara iyilik yaptıkça onlar beni kullanırdı. Özellikle de en yakınımdakiler, en yakın arkadaşlarım yakın akrabalarım, annem vs. Sonra bir gün kafama dank etti, ve bu kimselerden iyice uzaklaştım. Yaş ve tecrübe bu herhalde. Artık çevremde iyi huylu, iyi niyetli ve beni üzmeyen, yıpratmayan insanlarla beraber olmaya çalışıyorum. İyilik yapın elbette ama fedakarlık olmasın, borç para hiç vermeyin. Sonuçta bankadan kredi de çekebilirler. Borç verirken iyi, geri alırken kötü olursunuz. Demem o ki sizi üzenden uzaklaşın.

Back
X