Affedemeyecek olmanın açtığı yara

Akrep 87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
609
450
33
Merhabalar uzun zaman oldu buraya yazmayalı ama bir dert ki beni yiyip bitiriyor annemle tartistik yani daha doğrusu o bana bagirdi çağırdı evden kovdu yediğim lokmayı haram etti ve ben sadece agladim inanamadim sok geçirdim onu ne beynimde ne kalbimde hiçbir şekilde affedemiyorum günah mi acaba

Bir akrep burcu olarak birini affetmeyi beklemek hata^^ bence zamana yayın. Yaptığı ağır bir terbiyesizlik. O kendini affettirene kadar mesafeli olun madem .

Günahsa affedeceksiniz, değilse affetmeyeceksiniz herhalde.

Bunun yerine haklı kim?? Fazla mı ileri gittiniz?Annenize hakaret ettiniz mi?bunları

kendi vicdanınızda bi tartın.Doğru vicdanınızda.

Sebep çok uzun aslında annem aile içi meseleleri herkese anlatiyor bende anlatma aanne dedim herkes herşeyi bilmek zorunda değil sen niye benim ozelimi milletle paylaşıyorsun dedim başladı bana ağzına geleni söylemeye konu burdan patlak verdi yani sonra bana bağırırken benim asla yapmayacağım seyler söyledi sok oldum dediğine göre ben onun üzerine yürümüşm dedim gözümün içine bakta soyle hala israr ediyor bende seni Allah a havale ediyorum anne dedim ve hemen taksi çağırdım o ise arkamdan yediğim son lokmayı bile haram Edip S***** G** (Defol) dedi

Günahsa affedeceksiniz, değilse affetmeyeceksiniz herhalde.

Bunun yerine haklı kim?? Fazla mı ileri gittiniz?Annenize hakaret ettiniz mi?bunları

kendi vicdanınızda bi tartın.Doğru vicdanınızda.
Benim vicdanım rahat çünku kötü bir söz etmedim sadece ağladım onun ise rahat değil araya ablami koyup aratiyor açmıyorum barıştırmak için daha önce de aynı ni yaptı ama artık affedemiyorum

Bir akrep burcu olarak birini affetmeyi beklemek hata^^ bence zamana yayın. Yaptığı ağır bir terbiyesizlik. O kendini affettirene kadar mesafeli olun madem .
Değil affetmek yüzunu görmeye sesini duymaya bile hazır değilim bu benim ne kadar zamanımı alır bilmiyorum ama uzun yıllar olacağı kesin günlerce ağladim inşallah günah değildir

Back
X