- 5 Ekim 2022
- 71
- 26
- 18
- 27
Allah büyüktür elbet dedim ya günahım varsa affetsin ama bir daha dönüp yüzlerine bakmamDüşmez kalkmaz bir Allah.Elbet onların da sana işi düşecek ben olsam taraflarına bile bakmazdim daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah büyüktür elbet dedim ya günahım varsa affetsin ama bir daha dönüp yüzlerine bakmamDüşmez kalkmaz bir Allah.Elbet onların da sana işi düşecek ben olsam taraflarına bile bakmazdim daha
Yani bakilcak bir tarafı yok zaten.Gazlamak gibi anlaşılmasın sözlerimde ama biz gençler duyarlı olalım derken aileler tepemize cikiyo.Zor bir ameliyat bunun şakası olur mu inşallah esinizde anlamıştır herşeyi size sorun cikarmazAllah büyüktür elbet dedim ya günahım varsa affetsin ama bir daha dönüp yüzlerine bakmam
Oda eşimin vicdanına kalmış haklısın alttan alalım dedikce yine kötü biz oluyoruzYani bakilcak bir tarafı yok zaten.Gazlamak gibi anlaşılmasın sözlerimde ama biz gençler duyarlı olalım derken aileler tepemize cikiyo.Zor bir ameliyat bunun şakası olur mu inşallah esinizde anlamıştır herşeyi size sorun cikarmaz
Ne kadar kötü niyetli bir kadınmış ki sağlık durumunuzla ilgili yalan söyleyebileceğinizi düşünmüş. Hastanekilerden kıskanmak zaten saçma sapan bir düşünce tarzı.Merhaba canlar, 1 hafta çok tehlikeli bir ameliyat geçirdim ve ölümden döndüm Allah'a çok şükür atlattım ve beni yavruma, aileme bağışladı ama içten içe içimi kemiren bir durum var ki buraya yazmak istedim. Eşim çok iyi bir insan birbirimizi severek evlendik 10 aylık bir de oğluşum oldu ama ailesi için aynısını söylemek çok zor özellikle son ameliyatımdan sonra evlenirken ne maddi ne manevi bir kaynanalık ve kayınbabalık görmedik ama hep başımızın üstünde tuttuk daha doğrusu tuttum 10 ay önce hastanede doğum için yatış verdiler devlet hastanesi olduğu için özel oda imkanımız yoktu yanımda kalacak refakatçimde yoktu annem çalışıyor babam çok ağır kalp hastası mecbur eşim kalacaktı tek kişilik oda olmadığı için eşimi almadılar karnım burnumda tek başıma kaldım eşimin annesinden rica ettim yanımda kalmasını sonuçta oğlunun karısı torunun annesiyim ve geliniyim kayınpederim karısını kıskanıyormuş güya yanıma göndermedi tek başıma kaldım yanımdaki diğer hamile hanımın anneside bana bakmak zorunda kaldı iki canlı halimle ağlaya ağlaya doğumu bekledim yinede büyüklük bende kalsın eşimin hatırı var diye sesimi çıkarmadım 9 ay sonra beynimde beyincik sarkması olduğunu ve çok beni öldürecek kadar tehlikeli bir seviyeye geldiğini öğrendik tek çaresi ameliyatmış olmak zorundaydım yoksa hayatımdan olacaktım annem işten çıktı bebeğime ve bana bakmak için daha doğrusu bebeğim hala anne sütü alıyor ve kesilmek istemiyordu yine eşimin ailesi ne aradı sordu benim ailem aradı ne yapalım diye sonuçta dünürüz diye ama lafı yediğimizle kaldık bana etmediği kötü laf kalmadı kaynanamın yalan söylediğimi ve oyun oyun oynattığımı anneme söyledi çok zoruma gitti ameliyata kadar hiç aklımdan çıkmadı doktorlar söyleyince ikna oldular pişman olmuş ama iş işten geçti artık Allah günahımı affetsin ama onları hiç affedemiyorum hakkımı helal etmek bile içimden gelmiyor daha doğrusu etmiyorum sizce ben haksız mıyım?
Affedemiyorum ki düşündükçe içim acıyor ben bu insanlara ne yaptım diyeNe kadar kötü niyetli bir kadınmış ki sağlık durumunuzla ilgili yalan söyleyebileceğinizi düşünmüş. Hastanekilerden kıskanmak zaten saçma sapan bir düşünce tarzı.
Bence affetmeyin. Kendileri de sağlık problemleri yaşadıklarında başka kapıları çalsınlar.
Kesinlikle öyle onu oğlundan ayıracak halim yok anneliğine saygım var ama mümkünse benimle hiç görüşmesinler yeterGelmiş, geçmiş olsun yaşadıklarınız.
Siz olmaya bakın.
Bundan sonra mesafeli olursunuz eş ailesine karşı.
Bu kadar zor zamanlarda yanınızda olmayan insanların hiçbir işi yok hayatınızda.
Çok teşekkür ederim haklısınız zaten bundan sonra benimde çabam eşim ve oğlum için olacakCok gecmis olsun oncelikle. Ne güzel sağlığına kavuşmuşsun ve bunun değerini bin kat anladın. Ne gerek var bunları düşünüp üzülmeye. Çok da gerekli değil eşin ailesi sana. Keske iyi olsalar da güzel aile olunsa. Madem degil canını sıkmaya gerek yok. Birinin kötü olması icin senin bir şey yapmana gerek yok ki. Eşin yanında görüşme zorunluluğun yok. Kes her türlü bağını ailenle keyifle yaşamaya bak. Eşin isterse sana yansitmadan görüşür olur biter.
Eşiniz sizden uzakta görüşsün mümkünse.Kesinlikle öyle onu oğlundan ayıracak halim yok anneliğine saygım var ama mümkünse benimle hiç görüşmesinler yeter
O da öyle yapacak en doğrusu bu evliliğimiz için benden uzakta görüşsünEşiniz sizden uzakta görüşsün mümkünse.
Kadın hastalığınızon bile yalan olduğunu düşünmüş.
Ömür boyu görüsmeyi. Evinize almayın ne hadsizler. Kaynananın kıskanılacak neyi var ış gelmek istememiş belli. Anneniz işten izin alsaydı keşke çok travmatik bir doğum olmuş. Geçmiş olsun diğer hastalık için de. Kendinize iyi bakın. Eş ailesi de b.k yesin bosverinMerhaba canlar, 1 hafta çok tehlikeli bir ameliyat geçirdim ve ölümden döndüm Allah'a çok şükür atlattım ve beni yavruma, aileme bağışladı ama içten içe içimi kemiren bir durum var ki buraya yazmak istedim. Eşim çok iyi bir insan birbirimizi severek evlendik 10 aylık bir de oğluşum oldu ama ailesi için aynısını söylemek çok zor özellikle son ameliyatımdan sonra evlenirken ne maddi ne manevi bir kaynanalık ve kayınbabalık görmedik ama hep başımızın üstünde tuttuk daha doğrusu tuttum 10 ay önce hastanede doğum için yatış verdiler devlet hastanesi olduğu için özel oda imkanımız yoktu yanımda kalacak refakatçimde yoktu annem çalışıyor babam çok ağır kalp hastası mecbur eşim kalacaktı tek kişilik oda olmadığı için eşimi almadılar karnım burnumda tek başıma kaldım eşimin annesinden rica ettim yanımda kalmasını sonuçta oğlunun karısı torunun annesiyim ve geliniyim kayınpederim karısını kıskanıyormuş güya yanıma göndermedi tek başıma kaldım yanımdaki diğer hamile hanımın anneside bana bakmak zorunda kaldı iki canlı halimle ağlaya ağlaya doğumu bekledim yinede büyüklük bende kalsın eşimin hatırı var diye sesimi çıkarmadım 9 ay sonra beynimde beyincik sarkması olduğunu ve çok beni öldürecek kadar tehlikeli bir seviyeye geldiğini öğrendik tek çaresi ameliyatmış olmak zorundaydım yoksa hayatımdan olacaktım annem işten çıktı bebeğime ve bana bakmak için daha doğrusu bebeğim hala anne sütü alıyor ve kesilmek istemiyordu yine eşimin ailesi ne aradı sordu benim ailem aradı ne yapalım diye sonuçta dünürüz diye ama lafı yediğimizle kaldık bana etmediği kötü laf kalmadı kaynanamın yalan söylediğimi ve oyun oyun oynattığımı anneme söyledi çok zoruma gitti ameliyata kadar hiç aklımdan çıkmadı doktorlar söyleyince ikna oldular pişman olmuş ama iş işten geçti artık Allah günahımı affetsin ama onları hiç affedemiyorum hakkımı helal etmek bile içimden gelmiyor daha doğrusu etmiyorum sizce ben haksız mıyım?
Teşekkür ederim sağolunRezil insanlarmış.
Yaşlandıklarında yüzlerine bakmazsın oğulları ne yaparsa o, boşver çok geçmiş olsun.
Eşin de görüşmesin . Doğan inun da bebeğiydi. Aannesi gekmemiş komşudan rica etseniz gelirdi. Esinizde az akıl varsa önce bı hesap sorar azarlar sonra da gôrüşmez. Size yapılanlar ona da yapılmış oluyor.Oda eşimin vicdanına kalmış haklısın alttan alalım dedikce yine kötü biz oluyoruz
Haklısınız aynen öyleAffetmek zorunda değilsiniz ki. Bırakın sizden uzak kalsınlar… neden diye düşünmeyin, bazısı sadece kötüdür.
Teşekkür ederim sağolunÖmür boyu görüsmeyi. Evinize almayın ne hadsizler. Kaynananın kıskanılacak neyi var ış gelmek istememiş belli. Anneniz işten izin alsaydı keşke çok travmatik bir doğum olmuş. Geçmiş olsun diğer hastalık için de. Kendinize iyi bakın. Eş ailesi de b.k yesin bosverin