• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

kaçmış zaten. diğer konulartında yazmış. şiddette var.
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın..

.
[h=2]dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..[/h]
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın​

yuvayı yıkmak kolay değil dediği imam nikahlı yuva mı?

konu sahibi hadi yaptın bi hata 20 yaşında kaçtın,
sonra hadi yaptın bi hata 40 yaşında biriyle oldun,
eee hadi sonra yine yaptın bi hata hem dul hem çocuklu biriyle oldun,
yetmedi resmi nikahsız yaşadın,
onu da geçtim şiddete mağruz kaldın,
e be güzel kardeşim hala ''ne yapmam gerekiyor yuva dağıtmak kolay değil'' düşüncesiyle en büyük hatanı yapıyorsun şuan...

böyle bir adam için gidersen yanlız kalırsın tabi ailene gidecek yüzünde yok dayak yiyip oturucaksın ben şimdi üzülsemmi bilemedim gerçekten :ssz:

senın yuva dedigin yuva degil bıkere sen onu yuva olarak goruorsun.. yakında kuma gelırse hıc şaşmam

offffffff ya...offfff ya....:50::50::50:neden böğle hatalar yapıyoruz ki ya...hayatımız bu kadar mı önemsiz.sevgi denilen şey bu kadar mı kör eder insanı.ben anlamıyorum yani.evet yapmış hayatına bedel bir hata.bence ailesinin yanına dönmeli,dönemiyorsa da bir yolunu bulmalı.kesinlikle o evde kalmamalı...yine de hayat senin karar senin...

mrb arkadaşlar ben 22 yasındayım. dul biriyle evlendım 2 çocuğu vardı. benım acımdan hersey kabulumdu ama esım artık zıvanadan cıktı. halen ımam nıkahıyla yasıyoruz eşiyle mahkemesı bitmiş olmasına rağmen kıymıyor. çekersen bu çekmezsen sen bılırsın diyor. bu şekilde yasamakta ne kadar doğru. metres hayatı gibi.. ben 4 yıldır o kadar emek verdımkı karşılığında koca bi hiç... bunalımdayım korkuyorum kendımden. çocuklarıda ayrı bır dert. hersey üzerime geliyor hersey. siz olsaydınız napardınız empati kurun sonrasında akıl verın bana.

Çekmiyorum demek çok mu zor ?
Neden çekeceksin ki bu adamı?
Ailen kabul etmezse git kadın sığınma evine,işbulma kurumuna başvur.
Tek başına ayakta durmak hiç zor değil,inan bana, dua et seninle sürüklenmesi gereken çocuğun yok.

Son düzenleme:
Çekmiyorum demek çok mu zor ?
Neden çekeceksin ki bu adamı?
Ailen kabul etmezse git kadın sığınma evine,işbulma kurumuna başvur.
Tek başına ayakta durmak hiç zor İnan bana, dua et seninle sürüklenmesi gereken çocuğun yok.
haklısın ya iyiki çocuğu yok.yoksa ne yapardı.çokçokçok zor olurdu.:50::50::50:

ben seni diger konundan da hatirliyorum, ordada baya yorum yapilmisti sende bir iki yorum yapip kaybolmustun, burda sorulara cevap verirsin belki

herhalde onunla o bosmanmadan konusmaya basladiniz, yazdiklarindan öyle anlasiliyor

eger böyleyse yuva yikanin yuvasida olmuyor, seninde olmamis

böyle odun adamla bir evde yasamak zor degil ama 'yuva'ni yikmak mi zor

tek yapacagin sey o evden hemen ayrilarak kendi ayaklarinin üstünde durmak, ailen arkanda olsun veya olmasin böyle olmali

Aklından zorun varmış belli, gencecik insansın adam 40 yaşında 2 çocuklu, şiddet uyguluyor, nikah kıymıyor peki sana göre çekip gitmek için daha ne yaşanması, ne olması gerekir, çok merak ettim? :31:

Bu arada adam evliyken flört ediyor veya imam nikahıyla yaşamaya başladıysanız da gerçekten diyecek söz bulamıyorum. O zaman müstehak gerçekten, ne olmasını bekliyordun diyebilirim sadece? :ssz:

cekersen bu cekmesen sen bilirsin .
Sscmaliga bak , aklindan zoru var galiba onun..

tabii ilk evliligin bosanmasi pahali oldu diye ikinci kez
nikah kiymak zor geliyor adama..
genelikle boyleler ama bosanan adamlar , ikinci kez nikah
kiymak istemezler...

Ama sende crkmek zorunda degilsin , Hem bosanmis , hem cocugu var.
Senjn ona oyle bir laf soylemek yerine o sana soyluyor . Adamda ozguven tavan yapmis..
sende cekmiyorum diye blof yapsan belki ise yarar..
boylece sana karsi duygularinida tam olarak anlamis olursun...

Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.

Bak tatlım daha önceki konunda annem gelecek demişsin. Demek ki ailenle iletişimin var. Resmi nikâhın yok. Çocuğun yok. Yani bu öküzü çekmene hiç bir sebep yok. Cesaretli ol kurtul şu adamdan lütfen!

mrb arkadaşlar ben 22 yasındayım. dul biriyle evlendım 2 çocuğu vardı. benım acımdan hersey kabulumdu ama esım artık zıvanadan cıktı. halen ımam nıkahıyla yasıyoruz eşiyle mahkemesı bitmiş olmasına rağmen kıymıyor. çekersen bu çekmezsen sen bılırsın diyor. bu şekilde yasamakta ne kadar doğru. metres hayatı gibi.. ben 4 yıldır o kadar emek verdımkı karşılığında koca bi hiç... bunalımdayım korkuyorum kendımden. çocuklarıda ayrı bır dert. hersey üzerime geliyor hersey. siz olsaydınız napardınız empati kurun sonrasında akıl verın bana.

Seni sevseydi kesinlikle evlenirdi seni kaybetmek istemediği için. Ne yazıkki aşkı ve sevgiyi tek taraflı yaşıyomuşsun. Üzüldm durumuna

Son düzenleme:
Senin kendinle zorun ne?
Farkında mısın yaşadıklarının?
Her konunda akıl istiyosun uygulamıyosun...
Napalım biz mi gelip seni alalım o evden anlamadım ki
40 yaşında adam yaa o kim ki ne kadar değeri var senin için yada sen onun için değerli misin?
Ne bağlıyo seni ona?
Vur kapıyı çek git annen nasıl sana gezmeye geldiyse sende annenin yanına gezmeyi git bi daha dönmemek üzere!!!:47:

Yargilamayacagim yargılamayacagim. Cidden tutuyorum kendimi. Arkadasım madem yardım istedin bunun icin yazıyorum. Lütfen okuduklarına hikaye gibi bakma sende ciddiye al burada kimse boş yere yazmıyor hic bir konuya.
Ben 24 yaşındayım. Kendimi senin yerine koyuyorum. Degil iki cocuk su an kendime zor bakarım ben. Sorumluluk bazında söylüyorum bunu.
Nerede yaşıyor sunuz? Eğitim durumunuz nedir? Ailenizle iletişiminiz var ise onlar bu konuda size karsi nasıl? Size destek olacak sekilde mı? Bunları yazmadan sizin yerinize tam olarak koyamam kendimi. Derseniz ki elim kolum ayağım yok bir yere gidemem. Aklım da yok. Muhtacım. O zaman bu sekilde devam edin adam sizi kapı önüne atana kadar. Ama buraya yazdığınıza gore bu organlara cok şükür sahipsiniz o zaman ne duruyorsunuz? Bağlayan ne sizi?

eşimle tanıştığımda boşanmıştı. mahkemesıde bitmişti toplamında 4 yıl oldu. birlikte yasamaya başlayalı 2 2 buçuk falan. ben kımsenın yuvasını yıkmadım. yıkılanı toparlamak için onlara yardımetmmek ıcın onu sevdıgım ıcın geldım..

eşimle tanıştığımda boşanmıştı. mahkemesıde bitmişti toplamında 4 yıl oldu. birlikte yasamaya başlayalı 2 2 buçuk falan. ben kımsenın yuvasını yıkmadım. yıkılanı toparlamak için onlara yardımetmmek ıcın onu sevdıgım ıcın geldım..

hangi eşten bahsediyoruz tam olarak?

cekersen bu cekmesen sen bilirsin .
Sscmaliga bak , aklindan zoru var galiba onun..

tabii ilk evliligin bosanmasi pahali oldu diye ikinci kez
nikah kiymak zor geliyor adama..
genelikle boyleler ama bosanan adamlar , ikinci kez nikah
kiymak istemezler...

Ama sende crkmek zorunda degilsin , Hem bosanmis , hem cocugu var.
Senjn ona oyle bir laf soylemek yerine o sana soyluyor . Adamda ozguven tavan yapmis..
sende cekmiyorum diye blof yapsan belki ise yarar..
boylece sana karsi duygularinida tam olarak anlamis olursun...

çok haklısın kardesım. dedıklerın harfiyen doğru. nikah kıymak zor geliyor. sütten ağzı yaanmış öyle dıyor. ama benım sucum ne

Back
X