• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

Sen adamın iki çocuğuna annelik yapacaksın birinci karısının yapamadıklarını yapacaksın,saçlarını süpürge edeceksin ailene sırtını döneceksin
.adam sana nikah kıymayacak bir de işine gelirse nikah yok diyecek oğlu sana hakaret küfür edecek,kızına şiddet uygulayacak var mıymış böyle bir dünya daha ne bekliyorsun ki adamın çocuklarına faydası yok sana mı olacak.bu adamın sana değil kimseye faydası olmaz tatlım bu yaşında sanada yazık tatlım

biraz sert çıktım akşam ona. oda dedıkı senın gıbı köpeğe nikahmı kıyacam..

Genc kızlarımız gercekten bu kadar saf mı? İnanamıyorum gercekten.

Ya tükür suratına cık git babanın evine, elin herifine bak ya köpek de sensin ...... neyse devamını getirmeyeyim

Bi de sen neyi affedemiyorsun onu anlamadım?

O zman gözünün önüne bakacaksın elif, bas kıcına tekmeyi. Gelmiş 40 yasına ölmeye bi bası kalmış, nikahı bir lütuf gibi gencecik kıza sunuyor.

Ay cok sinirlendim akşam akşam, ailen nerde?

ailem benım arkamda bırak gel dedıler. diyeceksın kı daha ne duruyon haklısın daha ne duruyom. bunun eskı karısını ve kızını sevındırmek istemiyorum ama bende insanım. önümüzdeki hafta sınavım var. ehliyet için. onu bekleleyımmı yoksa gideyımmı.

ailem benım arkamda bırak gel dedıler. diyeceksın kı daha ne duruyon haklısın daha ne duruyom. bunun eskı karısını ve kızını sevındırmek istemiyorum ama bende insanım. önümüzdeki hafta sınavım var. ehliyet için. onu bekleleyımmı yoksa gideyımmı.

Ömürden gidiyor, psikolojiden gidiyor sen komşu teyzeler gibi eli günü sevindirmek istemiyorum diyosun.

Ben de ailen arkanda değil zannettim. Ya bas git ne ehliyeti. BU adamın yanında aldığın nefes ziyan. Tam bir pislikmiş.

Arkadasim,
Gencligine yazik ediyorsun. Tamam sevmissin bir hata yapmissin ama bu duruma katlanmaya devam etmek ikinci kez hata yapman demek. Bunca zaman nikah kiymayan adam hele ki bu konu icin direnen adam nikah falan kiymaz ki sen bunca sey yasadiktan sonra bir nikahla herseyi silip mutlu mesut yasayabilecekmisin? Daha cok gencsin ailen destek olmuyorsa bile calisip kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin. Yerinde olsam bir dakika daha kahrini cekmem o adamin ve hayatima yeni bir sayfa acardim. Bence sende nikah kiydirtmak icin verdigin cabayi kendine yeni bir hayat kurmak icin ver.

Ben mi anlamıyorum sen mi anlamıyorsun?
Adam sana köpek diyor adını mı temizlicem diyor, sen el gün ehliyet diyosun.
Tam elma ile armut.
Aklını başına topla yahu delirdin mi kızım sen, bırak git ailen arkanda daha neyin mücadelesi bu.
Adam git diye gözünün içine bakıyor anlamadın mı sen hala?

Of ailen yanında sen hala o adam müsvettesinin yanındasın ehliyetten bahsediyosun gerçekten bayaği safsın sen galiba yahu gencecik kızsın o herifin yanından kac kurtar kendini

gece 3 4 demez sinirlensn kalkar patlatır.. çocuğu desen ayrı pislik. küfür yalaan hepsi var...

ya bunlar varsa hala neyı beklıyosun neyı gıt polıse anlat durumunu senı sıgınma evınemı yerlestırıyolar napıyolarsa yapsınlar kendıne reva gordugun hayat bumu allah aşkına ya:19:

Ya bizle dalga geçiyosun yada aklın başında değil senin hala şöyle böyle yapıyor bana diye yazıyosun :ssz:

Genc kizlari saftiriklikten kurtarma dernegi acacagim,adini da SAFDER koyacagim.Sart oldu artik.Ne ehliyeti,ne sinavi? Git esyalarini topla yahu

gece 3 4 demez sinirlensn kalkar patlatır.. çocuğu desen ayrı pislik. küfür yalaan hepsi var...

canım benim nikahlı değilsin nasıl olsa kalkıp gitsen bir halt iddia edemez.
boşanmamak için süründüremez
peşinden gelse bir polislik işi var
yarın kalk git evine. ailen ne kadar da kötü olsa ailendir onlar sana kızsa bile bu kadar zoruna gitmez en azından.

kendi ellerinle kendi hayatını tek kelimeyle bitirmişsin, o gencecik yaşında arkadaşlarınla buluşup sohbet muhabbet edip gezmelere alışverişlere gitmek,kahkahalarınla hayatını rengarenk yapacağına kendini ne hale sokmuşsun,bide durum böyleyken (ailen arkandayken)sen hala ehliyetin eski karısını ve kızını sevindirmemenin peşindesin onlar sevinmesin diye hayatın bitmiş ve bunu sen kendin isteyerek yapıyosun aferin sana....:19:

Aslında hiçbir şeyden şikayet etmeye hakkınız yok.
Kimseden yardım beklemeye de.
Size daha önceki konunuzda üzülmüştüm. Fakat, hı sakın yanlış anlaşılmasın şuan kızmadım. Yine üzüldüm aslında ama garipsedim de.
Sizinkine "kendi düşen ağlamaz" deniyor resmen.
Ama üzüldüğüm için tabiki yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.
Bu adamın iki çocuğu olduğunu bile bile, 18 yaşında ne diye kaçtınız ?
Ne gerek vardı ? Üstelik davası bile bitmeden .
Şimdi siz resmen bildiğiniz, nikahsız yaşıyorsunuz. Hayır , hayat tarzınız bu olsaydı, yani hayat tarzım bu evlenmeyeceğim deseydiniz ben asla sizi yadırgamazdım. Herkesin tercihi kendine çünkü.
Fakat şuan bu adam sizi resmen kullanıyor ve çok yakında başkası ile evlenip gitme oranı çok yüksek.
Böyle evlilik mi olur ? Sizle evlenmeyi kabul etse bile etmeyin.
Sofrada küfür eden bir adam !
2 çocuğuna ödediği parayı yük olarak gören bir adam !
Dahası çocuk olursa siz bakmazsanız o da bakmazmış, bak hele bak !
Siz bu adamla evlenmek istiyor musunuz gerçekten ?
Ailenizin evine geri dönün. Başka çare yok.
Ya da önce bir işe girin. Para biriktirin. Ve kendi başınıza bir hayat sürün.
Size köpek diyen, "temize çıkarmak gibi" cümleler kullanan bir adamı koynunuza almayın.
Bir de helal olsun hiç cinnet gelmiyor mu ?
Bana o cümleleri kurduğunda cinnet gelir tabak çanak kafasında kırardım ben. :53:

Son düzenleme:
Aslında hiçbir şeyden şikayet etmeye hakkınız yok.
Kimseden yardım beklemeye de.
Size daha önceki konunuzda üzülmüştüm. Fakat, hı sakın yanlış anlaşılmasın şuan kızmadım. Yine üzüldüm aslında ama garipsedim de.
Sizinkine "kendi düşen ağlamaz" deniyor resmen.
Ama üzüldüğüm için tabiki yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.
Bu adamın iki çocuğu olduğunu bile bile, 18 yaşında ne diye kaçtınız ?
Ne gerek vardı ? Üstelik davası bile bitmeden .
Şimdi siz resmen bildiğiniz, nikahsız yaşıyorsunuz. Hayır , hayat tarzınız bu olsaydı, yani hayat tarzım bu evlenmeyeceğim deseydiniz ben asla sizi yadırgamazdım. Herkesin tercihi kendine çünkü.
Fakat şuan bu adam sizi resmen kullanıyor ve çok yakında başkası ile evlenip gitme oranı çok yüksek.
Böyle evlilik mi olur ? Sizle evlenmeyi kabul etse bile etmeyin.
Sofrada küfür eden bir adam !
2 çocuğuna ödediği parayı yük olarak gören bir adam !
Dahası çocuk olursa siz bakmazsanız o da bakmazmış, bak hele bak !
Siz bu adamla evlenmek istiyor musunuz gerçekten ?
Ailenizin evine geri dönün. Başka çare yok.
Ya da önce bir işe girin. Para biriktirin. Ve kendi başınıza bir hayat sürün.
Size köpek diyen, "temize çıkarmak gibi" cümleler kullanan bir adamı koynunuza almayın.
Bir de helal olsun hiç cinnet gelmiyor mu ?
Bana o cümleleri kurduğunda cinnet gelir tabak çanak kafasında kırardım ben. :53:
tabağı canagı kafasına fırlatayımda hastanelik etsin benı. yapmadığı sey degıl. aileme gitmeye yüzümmü var. babam ne kadar üzülmüştü ben gittiğim zaman. hala kaçtı dıye kimseye söylemedıler. bu rezıllıgı açıklayacak cesaretleri yok çünkü. ben rezil insanın tekıyım. hala neden yasıyosam. 11. katta oturuyorum bazen atla camdan diyor şeytan. belkide en iyisi bu. hiç olmazsa sadece kendımı götürüm. su an yaptığım gıbı aılemıde sürüklemem peşimden.

kimseyle dalga gecmıyorum burada bana vakıt ayırıp yazıosunuz vaktınızden çalarsam buda haktır kul hakkıdır hemde.

sen burdaki yorumları dinlemiyorsun ama
bak daha cok küçükken ailenden kacma cesaretini göstermşsin şimdi de tekrar o cesaretle ailene dönebilirsin
onlar kızsa da sövse de ailendir
bu adamın yaptıkları kadar zoruna gitmez.

ilk okudum üzüldüm ama siz hala eski eşi kızı sevinir yok ehliyet var derdindesiniz. bu adamın yanında kaldığınız sürece ehliyet alsanız size araba alıcak sanki neyin peşindesiniz ? ailenizde arkanızda ben rezil bi insanın diyerek iş bitmez dönersin ailenin evine sen de rahat edersin ailende. sanki şu anda onlar sen bu haldeyken çok mu mutlular değiller. ne demişler zararın neresinden dönersen kardır. evden çık git zaten adam da pek dur gitme diyecek bi tipte değil ne duruyosun hala kendine eziyet çektiriyosun anlamıyorum ki

Back
X