- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
yaa sorma o kadar memnunumkı hatta burayada övünmeye çıktım... tövbe tövbe yaaa
madem öyle peki şimdi ne düşünüyorsun
gidecek misin ailene?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa sorma o kadar memnunumkı hatta burayada övünmeye çıktım... tövbe tövbe yaaa
evet gidecegım burada bu adamın dayağını yemektense aılemın kahrına razıyım
madem öyle peki şimdi ne düşünüyorsun
gidecek misin ailene?
dusuncemde ne kötülük varbu nasıl bir kötü düşünce. cinsel hırs ne demek. hiç yakıştıramadım doğrusu. cinsel ihtiyaç olarak düşünecek olursak ne bekar görünüpte erkek arkadaşına kendını tatmın ettıren var. yani seks arayacak olursan çokkkkkkkk.
dusuncemde ne kötülük varcinsel hirs değil cinsel munasebet dedim, bir kadinin bir adamla ayni yatagi paylasmaya alismasi zordur o bakimdan.
ama karsinda bi adam yok.bunun farkindaysan o munasebet kesilir
hirs diye eski karısının ve kizinin mutlu olmaması icin
hayatini yakiyorsun demek istedim
Ayrica kimseyi kinamayin. Erkek arkadasiyla kim naparsa yapar kimseyi ilgilendirmez.
zaten sizin ki tam bi evlilik değil degil mi![]()
ama en azından namuslu gecınmıyorum başkaları gıbı kendımı temızde göstermiyorum.kınamak degıl örnek verdım
Ayrıca ne desteği bekliyosun?arkadaşlar hepiniz haklısınız benım ıcın en doğru olanı söyledınız evet kararımı verdım cekıp gidecegım bu adamın yanından. tek istegım bana psikolejık destek..
Yine diyorum evine dönmeyecek...
O kocasına hasta derecede bağımlı..Her küfürü ve dayağı ona lütuf gibi geliyor..
İmkanları varken öyle bir adamdan ayrılmayan kadın sizce bir konu başlıgı açıp biz ona hak verince ayrılacak mı ?
Kocası sömürüyor teselli etmesi bize düşüyor..
Burası onun ah canım vah canım yeri..Aynı konu başlıgını aynı yakınmayı defalarca yapmış üstelik evden kaçıp gitmesine ragmen ailesi gel kızım arkandayız demişler şimdi soruyorum size bu canına susamışlık değilde nedir ?
Adamdan bal mı damlıyor da bırakıp gidemiyor ?
biraz sert çıktım akşam ona. oda dedıkı senın gıbı köpeğe nikahmı kıyacam..
evet aılem destek ama utanıyorum yuzlerıne bakmaya. Onca sey yaptım hala arkamdalar..
nikah kıysada degışmeyecekmış bunu anladm. asla çocuk istemiyor zaten tatmış o duyguyu. yanı her şey yolunda olsa bile asla anne olamıycam.. hamıle kalmıştım düştü bebegım. cunku benı hamıleykende dövmüştü. aldırayım diye baskı yapmıştı. kımılerı hamıle kalmak için ne paralar döküyor ben ise hiç uğruna kaybettım.
gece 3 4 demez sinirlensn kalkar patlatır.. çocuğu desen ayrı pislik. küfür yalaan hepsi var...