• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

eminim gayet memnun kaldın bizden hatta iyi ki varız sen dert yandın biz dinledik bir dahaki psikolojik destek alma vaktine kadar bize güle güle o zaman..

Sen onun çocuklarına bakıcısın evine hizmetçisin karın tokluğuna çalışan bir kölesin kusura bakma ama öylesin o evde çocuğundan babasına kadar seni insan yerine koyan yok senin duyguların düşüncelerin kimsenin umrunda değil. isminin hakkını ver azıcıkda olsa dik dur en azından dik durmak için bir çaban olsun.

Psikolojik destek konusuna gelince sen o evden kurtulduğunda üstünden bir yük kalkmış gibi olacak ve emin ol çok mutlu olacaksın....

tatlım gencsin ve böyle bir hayatı yasamak zorunda değilsin.4 yıl sabretmişsin.dayak hakaret herşeyi yaşamışsın.nikahsızca yasadıgına pişmanda görünüyorsun.aklıma şu geldi acaba adamda eşinden ayrılmadan yani eşi hayatındaykenmi sevgili oldun bilerekmi.eger böyleyse cok büyük bir ah aldıgını ve bunun cezasını cektigini düşünüyorum.değilsede nikahsızca birlikte oluşunun sonucunu yaşıyorsun evli nikahlı olupda bunlarıda yasayabılırdın hakaret dayak filan o zamanda ayrılman gerekirdi ama en azından ailen kızımız evlendi ayrıldı diyebilirdi sen suan üzgünüm ama evli sayılmıyorsun.ve aileni aslında üzüyorsun bir an önce yaptıklarından pişman oldugunu ailene anlat.ve cocugun olmadan kaç kurtul bir daha böyle bir hata yapma hata biz insanlar için evet ama hatayı anlaman için 4 yıl geçmiş daha fazla gençliğine yazık etme.karsına elbet iyi biri cıkar yuvanı kurar bi cocuk sahibi olursun ama bunlar bu adamla olmucak gibi görünüyor.hatta böyle tartısmalar olmaya devam ettıkce başka biri bile olabilir adamın hayatında diye düşünüyor insan.

Bak tatlım psikolojini düzeltmek istiyorsan atacağın ilk adım bu adamdan kurtulmak olsun. Ailende arkandaymış madem. Daha ne bekliyorsun.. Arkandan ağlarsa da kanma bu adam dönme bir daha!

Bir yerden sonra diyecek bir şey kalmıyor gerçekten
Ne diyelim konu sahibi hayırlı başarılar:31:

Aklıma şu geldi eğer bu adamın eşi bu adamın hayatındayken yani boşanmadan sen onun hayatına girdiysen bence sakın baba evine dönme çek derim çünkü müstehak

Ha yok eger boşandıktan sonra tanıştıysan üstteki dediklerim aynen geçerli.

aşk bu kadar mı kör ediyor acaba gözleri 40 yaşındaki dul adam bulmuş gencecik kızı yenide boşanmış iplerinden kurtulmuş niye yeniden nikah kıysın kızda hertürlü kendini kullandırıyor nasıl olsa yazık ailene sen dul adama kaçınca kimbilir neler hissettiler inşallah aklını başına alırsında biran önce dönersin yanlarına ne olursa olsun kabul ederler seni

Daha cok gencsın. Senin çocuklarının olması gerekirken resmıyette esın olmayan bir insanın çocuklarına bakıyorsun. Onlarda ana kuzusu ama sende ana kuzususunn. Arkana bile bakmadan çek git. Sen ona mecbur degılsınkı güzelim.

bide uykusu geldi mesaisi bitti galiba, hadi size teşekkürler beni iyi oyaladınız ben herifin koynuna kaçar der gibi gitti :47: gece gece sinirim çıktı :47:

kimse kızmasın bana lütfen. gerçekten ıyı degılım. evet kararımı verdım gıdıyorum burdan.. inşallah kolay attlatırım

bu nasıl bir kötü düşünce. cinsel hırs ne demek. hiç yakıştıramadım doğrusu. cinsel ihtiyaç olarak düşünecek olursak ne bekar görünüpte erkek arkadaşına kendını tatmın ettıren var. yani seks arayacak olursan çokkkkkkkk.

Yalnız şuanda sende 2 çocuklu dul bir adama aynı şeyi yaptırıyorsun o zaman senin zihniyetine göre.
Aranızda nikah yok, yani sende hala bekarsın hatırlatırım :ssz:

değerli arkadaşlarım bana gerçekten yardımcı olddunuz teşekkür ederım hepinize. sağlam psikolejıye sahıp olsaydım burda bu adamın yanında olmazdım. iyiki varsınız gerçekten ama..

eminim gayet memnun kaldın bizden hatta iyi ki varız sen dert yandın biz dinledik bir dahaki psikolojik destek alma vaktine kadar bize güle güle o zaman..

Bir konunun daha sonuna geldik. Yine kendimiz caldik, kendimiz oynadik sanki. :26:

bide uykusu geldi mesaisi bitti galiba, hadi size teşekkürler beni iyi oyaladınız ben herifin koynuna kaçar der gibi gitti :47: gece gece sinirim çıktı :47:

şaka gibi... o nasıl bir sonuc cumlesidir?
gitmeye karar verdigin belli ama ailenin yanından ziyade adamın yanına gidiyormus gibi :53:
umarım yanlıs anlamısızdır. iyisiyle kotüsüyle herkes kendi seçimini yaşıyor...

şaka gibi... o nasıl bir sonuc cumlesidir?
gitmeye karar verdigin belli ama ailenin yanından ziyade adamın yanına gidiyormus gibi :53:
umarım yanlıs anlamısızdır. iyisiyle kotüsüyle herkes kendi seçimini yaşıyor...

arkadaşım yazdıklarını görmüyormusun herkes öneri sunuyor hala ehliyetten falan bahsediyor onun ailesinin yanına falan gidiceği yok bu ilk konusuda değil üstelik böyle konular açıyor ama birşey yaptığı yok neyse banane yahu insanları oyalamasınlar boşa enazından

arkadaşım yazdıklarını görmüyormusun herkes öneri sunuyor hala ehliyetten falan bahsediyor onun ailesinin yanına falan gidiceği yok bu ilk konusuda değil üstelik böyle konular açıyor ama birşey yaptığı yok neyse banane yahu insanları oyalamasınlar boşa enazından

kapkaccıya yakalanmıs gibi hissettim; neydi bu simdi diye anlamlandıramama, boyle anlamsız bir bosluk...

sinirim bozuldu. aynen! yazdıgımıza pisman oldum

Back
X