- 30 Aralık 2009
- 23.432
- 93.099
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerli arkadaşlarım bana gerçekten yardımcı olddunuz teşekkür ederım hepinize. sağlam psikolejıye sahıp olsaydım burda bu adamın yanında olmazdım. iyiki varsınız gerçekten ama..
eminim gayet memnun kaldın bizden hatta iyi ki varız sen dert yandın biz dinledik bir dahaki psikolojik destek alma vaktine kadar bize güle güle o zaman..
bu bdv deki konular yuzunden ben piskoljik destek alicam yakinda.
bu nasıl bir kötü düşünce. cinsel hırs ne demek. hiç yakıştıramadım doğrusu. cinsel ihtiyaç olarak düşünecek olursak ne bekar görünüpte erkek arkadaşına kendını tatmın ettıren var. yani seks arayacak olursan çokkkkkkkk.
değerli arkadaşlarım bana gerçekten yardımcı olddunuz teşekkür ederım hepinize. sağlam psikolejıye sahıp olsaydım burda bu adamın yanında olmazdım. iyiki varsınız gerçekten ama..
eminim gayet memnun kaldın bizden hatta iyi ki varız sen dert yandın biz dinledik bir dahaki psikolojik destek alma vaktine kadar bize güle güle o zaman..
Bir konunun daha sonuna geldik. Yine kendimiz caldik, kendimiz oynadik sanki. :26:
bide uykusu geldi mesaisi bitti galiba, hadi size teşekkürler beni iyi oyaladınız ben herifin koynuna kaçar der gibi gittigece gece sinirim çıktı
![]()
şaka gibi... o nasıl bir sonuc cumlesidir?
gitmeye karar verdigin belli ama ailenin yanından ziyade adamın yanına gidiyormus gibi
umarım yanlıs anlamısızdır. iyisiyle kotüsüyle herkes kendi seçimini yaşıyor...
arkadaşım yazdıklarını görmüyormusun herkes öneri sunuyor hala ehliyetten falan bahsediyor onun ailesinin yanına falan gidiceği yok bu ilk konusuda değil üstelik böyle konular açıyor ama birşey yaptığı yok neyse banane yahu insanları oyalamasınlar boşa enazından
kapkaccıya yakalanmıs gibi hissettim; neydi bu simdi diye anlamlandıramama, boyle anlamsız bir bosluk...
sinirim bozuldu. aynen! yazdıgımıza pisman oldum