evet burda yazdık ettık ama sonucta bu fikirleri uygulayıp uygulamaması onun kararı biz ona şunu yaparsan sonuc bu olur diye abla gibi yol gösterdik.dogru bu yanlıs bu dedik uygulaması ona kalmış artık bence konu sahibi şuanda bu konuşmalar sayesinde hata yaptıgının yaptıgı yasadıgı durumun ona zarar verdiğini ve vereceğini daha iyi anladı.bu yüzden kendisini kötü hissediyor bu gayetde normal bişey kaçar gibi gitmesi.aslında ben nasıl bir hata yaptım keşke hiç yapmasaydım gibi bir pişmanlık cümlesi olarak yorumlamak istiyorum ben.çünkü yaşı küçük cahilliğine denk gelmiş mantıgı kullanmayıp duygularına göre yaşamış.ama artık bazı şeylerin bilincine varmıs olmalıki konu acıp sormuş demekki artık hata yapmak istemiyorum napmalıyım yol gösterin dercesine yardım istemiş cesaretlenmek istemiş belkide.gerçekten üzüldüm ben ama nolursa olsun bu konu nikahsız birlikteliği düşünüp normal görenlere ders olmalı diye düşünüyorum.konu sahibi inşallah bundan sonraki hayatında böyle bir hata yapmazsın hatalar herkes için herkesin farklı farklı hataları vardır mutlaka seninkiside bu olmuş.inşallah o adamdan ayrılır kendi yuvanı kurar mutlu olursun senin hatanın bedeli cok agır olmus siddet hakaret güzelim gençlik yıllarının çilelerle geçmesi.millet senin yaşında ailesine naz yapıp onu istemem bu olsn diye şımarıklık yaparken sen aileni üzdügün için bu sıkıntıları yaşamak zorunda kalmışsın gec kalmıs sayılmazsın yınede tabi burdaki yorumları dikkate alıp ailenin yanına dönersen.