• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AFFEDEMİYORUM

İn
Anladım canım. Olmuşla ölmüş e çare yok. Elbet bir gün senden tekrar bişey ister sende yapma. Ailen bile olsa dar gününde yanında olmayacaksa üstelik manevi olarak herkese ederi kadar değer vereceksin. Uyku düzeni zamanla oturacak bende çok çektim benim Afacan dan. Şimdi 4 yaşında anaokulunda sabahci yaptım. saat akşam 9 diyince uykum geldi diyip uyuyor şaka gibi
İnşallah canım.Teşekkür ederim.Yazmak iyi geliyor hem bir iki destek almak,hemde yazarken o ilk sinir geçiyor ve insan kendinde olan hataları da farkediyor sanırım

Sinirlerim zaten bozuk aslında bu aralar.Birde şöyle bir şeye tanık oldum.Bir arkadaşım diğer arkadaşımın eşiyle birşeyler yaşadılar.Eşi de öğrendi.O günden beri sanırım bilinç altıma aldatılma korkusuda yerleşti.Eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum ama diyorum kendi kendime aldatılırsam öleceğimi bilsem affetmem,aldatılmaya da dayanamam.Aldatılan arkadaşım eşini affetti,mutlu mesut yaşıyorlar.Beni paranoyak yaptılar.Ki benim senelerdir gözümün içine bakan bir eşim var ama diyorum güvenme kızım erkek milleti işte bu durumda eşimde çok üzülüyor ama elimde değil önceki gibi tamamen güvenemiyorum
Lohusa lık kafası tam. Bende böyle olmuştum. Hatta buraya konu bile açtım eşimin tüm facebook mail şifrelerini kırdım. Adam püru pak çıktı. Sonra kendimi deşifre etmeseydim iyiydi gerçi :(

Kocan sana netti gardaş??
Derdin ne senin??
Kocam bana birşey yapmadı kardeşş,ama bir arkadaşımın eşi arkadaşıma yaptı.Başka bir arkadaşımızla aldattı.Şimdi bende paranoyak oldum eşime karşı işte.Birde zaten Sinirlerim bayağı yıpranmış durumda,geliyorum gidiyorum eşime çatıyorum sanırım en kısa özeti bu

Lohusa lık kafası tam. Bende böyle olmuştum. Hatta buraya konu bile açtım eşimin tüm facebook mail şifrelerini kırdım. Adam püru pak çıktı. Sonra kendimi deşifre etmeseydim iyiydi gerçi :KK43:
Kırmama gerek bile yok çünkü bütün şifrelerini biliyorum benim adım ve doğum yılım telefonu da hep elimdedir.Zaten iş dışında 1 dk mız ayrı da geçmez.ve 8 senedir böyle.

oluyor arada, insan yoruluyor yeni yeni atlattığım bir dönem var benimde ciddi anlamda hiç ama hiçbir sorunum yokken MUTSUZUM
insanların her halini kaldırabilirim, aklınıza gelebilicek en sorunlu insanla geçinebilirim ama kendimle geçinemiyorum kendimle barışık değilim
iş ev aile eş ve çocuk bunların içinde kendisine yer bulmaya çalışan bir kadınsan ihmal edildiğini, ilgisiz kaldığını düşünüyor olabilirsin, ailene hayatın boyunca fedekarlık yapsanda artık senin kendi ailen var önceliğiniz bu olmalı,
bu bir sorun değil diyenler de olacaktır sizin yazdıklarınız bir sorun eşinizin iyi biri olması, ailesine düşkün olması harika şeyler ama belkide iyi olurken atladığı, sürekli yaptığı için monotonlaşan ve sizin bir tık daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuz bir şey vardır, belki bir iki sosyal arkadaş, belki eşinizle bir yemek, ya da sedece kendinizi vererek yapabileceğiniz bir aktivite (ben bu aralar örgüye sardım yeni öğreniyorum ama işe yarıyor)
çocuğunuza kendinizi fazla adamış olabilirsiniz, siz öylesine yetiyorsunuzdur ki çocuğunuza eşinizin de vazifelerini üstlenmiş ve iki katı yorulmuş olabilirsiniz, bırakın biraz da babası alsın sorumluluğu, yemekten sonra bi yarım saat oynasın ama oynamaktan kastım televizyon izlemek, telefon veya tabletle oynamak değil fiziken oynasın, saklambaç, kovalamaca, körebe herhangi bişi boyama yapmakt bile olur o yarım saatten siz de ayaklarınızı uzatın ve dinlenin biraz kitap karıştırın, yok mu bir arkadaşınız gidin bi kahve için ev dışında çalışıyorsanız iş dışında eşiniz dışında birşeylerden sohbet edin belki arkadaşınızın bir sıkıntısı vardır onu dinleyin kendinize zaman ayırın ama kendinizden uzak şeyler yaşayın
ama en önemlisi bir psikoloğa gidin zira bunlar biriktikçe bunalım depresyona depresyon daha zor şeylere dönüşebilir.
allaha emanet olun

gitme isteğiniz bana "Nietzche ağladığında" kitabındaki karakteri hatırlattı, tam uyuşmasa da,
okumanı tavsiye ederim :KK66:
kendi kendinize böyle düşünüp üzülüyorsunuz, ailenize zarar bu durum,
eşin madem gözünün içine bakıyor, kafanda kurma canım
şüpheyle yaşanmaz
Kesinlikle okuyacağım,teşekkür ederim

Ç
oluyor arada, insan yoruluyor yeni yeni atlattığım bir dönem var benimde ciddi anlamda hiç ama hiçbir sorunum yokken MUTSUZUM
insanların her halini kaldırabilirim, aklınıza gelebilicek en sorunlu insanla geçinebilirim ama kendimle geçinemiyorum kendimle barışık değilim
iş ev aile eş ve çocuk bunların içinde kendisine yer bulmaya çalışan bir kadınsan ihmal edildiğini, ilgisiz kaldığını düşünüyor olabilirsin, ailene hayatın boyunca fedekarlık yapsanda artık senin kendi ailen var önceliğiniz bu olmalı,
bu bir sorun değil diyenler de olacaktır sizin yazdıklarınız bir sorun eşinizin iyi biri olması, ailesine düşkün olması harika şeyler ama belkide iyi olurken atladığı, sürekli yaptığı için monotonlaşan ve sizin bir tık daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuz bir şey vardır, belki bir iki sosyal arkadaş, belki eşinizle bir yemek, ya da sedece kendinizi vererek yapabileceğiniz bir aktivite (ben bu aralar örgüye sardım yeni öğreniyorum ama işe yarıyor)
çocuğunuza kendinizi fazla adamış olabilirsiniz, siz öylesine yetiyorsunuzdur ki çocuğunuza eşinizin de vazifelerini üstlenmiş ve iki katı yorulmuş olabilirsiniz, bırakın biraz da babası alsın sorumluluğu, yemekten sonra bi yarım saat oynasın ama oynamaktan kastım televizyon izlemek, telefon veya tabletle oynamak değil fiziken oynasın, saklambaç, kovalamaca, körebe herhangi bişi boyama yapmakt bile olur o yarım saatten siz de ayaklarınızı uzatın ve dinlenin biraz kitap karıştırın, yok mu bir arkadaşınız gidin bi kahve için ev dışında çalışıyorsanız iş dışında eşiniz dışında birşeylerden sohbet edin belki arkadaşınızın bir sıkıntısı vardır onu dinleyin kendinize zaman ayırın ama kendinizden uzak şeyler yaşayın
ama en önemlisi bir psikoloğa gidin zira bunlar biriktikçe bunalım depresyona depresyon daha zor şeylere dönüşebilir.
allaha emanet olun
Eşim çocuğumla zaman geçirme oyun oynama konusunda çok iyidir.Ama gece uyanamaz yardımcı olamaz.Ve sürekli uykusuz kalmakta beni yıprattı biraz. Çok teşekkür ederim dikkate alacağım noktalar var kesinlikle.

Kesinlikle okuyacağım,teşekkür ederim
rica ederim:KK68:
küçük şeyleri gözünde dağ yapma, büyükse de biraz önemseme gerçekten kendin için
ruh halin çocuğunu da etkiler,
ve herkes aynı değil ki, arkadaşın eşinin yapması, seninkinin de yapacağı anlamına gelmiyor
eşini en iyi sen tanırsın zaten,
evinde mutlu olduğun şeyleri gör ve onlara tutun canımHoppa

Ç
Eşim çocuğumla zaman geçirme oyun oynama konusunda çok iyidir.Ama gece uyanamaz yardımcı olamaz.Ve sürekli uykusuz kalmakta beni yıprattı biraz. Çok teşekkür ederim dikkate alacağım noktalar var kesinlikle.

ne oluyar biliyor musunuz? İnsan bedenen yorulduğunu anlıyor da ruhen yorulduğunu anlayana kadar ruh çöküyor,
etrafınızdaki insanların yaşadıkları sizinde başınıza gelecek diye bir şey yok ama gelmeyeceğini de bilemezsiniz ama bilgiğim birşey var ki "erkek" denilen mahluk üstüne fazla gidildiğinde, gerekli gereksiz (ki siz gereksiz dediğiniz için yazıyorum) tepkiler gördüğünde ilgiyi kesiyor, alakayı bırakıyor, sizi anlamaya çalışmak yerine "ben onun gözünün içine bakıyorum o benim kıymetimi bilmiyor" kafasına giriyor. (tecrübe ile sabit dedim ya ilk mesajda zor bir süreci yeni aştım)
ve erkek siz üstüne gittikçe sıkıştıkça hırçınlaşıyor ve tabiri caizse kedi gibi üstünüze atlıyor kurtulmak için zarar veriyor eğer yaptıklarınızın başkalarının yaşadıklarından kaynaklı gereksiz agresiflik olduğunu düşünüyorsanız, uykusuzluğun paranoyayı tetiklediğini de belirterek geceleri yardım istemelisiniz eşinizden, ya da gün içinde eksik kalan uykunuzu almaya çalışmalısınız, çocuğunuz enerjinizi azaltıyor belliki uykusuzlukla ve stres ve yaşanan kötü tecrubeler de eklenince beyin "eror" veriyor dinlenin, ruhunuzu dinlendirin, muhakkak yardım alın ve eşinizi bu kadar mükemmel görmeyi bırakın.
mükemmel olan önce sizsiniz.

Bende çocuğumu uyutmaya çalışıyorum hanımefendi ve haftalardır uykusuzum.rahat battığı için burda değilim konumdan çok rahatsız olan da yorum yazmam olur biter
Pardon Konunuzu tam açik olarak yazmamaisinizki ustu kapali yazmisiniz

2 yaşında canım
sanırım tükenmişlik sendromu yaşıyorsun çünkü bu durum biraz benide anlatıyor her halta eşimin neden olduğunu düşünmeye başlamıştım bir ara ama çok şükür geçti...tabi kırgınlıklarım hem kendi aileme hem eşimnin ailesine geçmeyecek ama herşeydende kocam sorumlu değil tabiki....biraz kendini dinleme şu iç sesi yok etsek herşey düzelecek ben bir ara kendimi dolduruyordum tam gaz adam gelince en ufak bişeye patlıyordum....artık yapmıyorum destek alsan daha iyi olur tabi ama ilaçsız.....

Ço
ne oluyar biliyor musunuz? İnsan bedenen yorulduğunu anlıyor da ruhen yorulduğunu anlayana kadar ruh çöküyor,
etrafınızdaki insanların yaşadıkları sizinde başınıza gelecek diye bir şey yok ama gelmeyeceğini de bilemezsiniz ama bilgiğim birşey var ki "erkek" denilen mahluk üstüne fazla gidildiğinde, gerekli gereksiz (ki siz gereksiz dediğiniz için yazıyorum) tepkiler gördüğünde ilgiyi kesiyor, alakayı bırakıyor, sizi anlamaya çalışmak yerine "ben onun gözünün içine bakıyorum o benim kıymetimi bilmiyor" kafasına giriyor. (tecrübe ile sabit dedim ya ilk mesajda zor bir süreci yeni aştım)
ve erkek siz üstüne gittikçe sıkıştıkça hırçınlaşıyor ve tabiri caizse kedi gibi üstünüze atlıyor kurtulmak için zarar veriyor eğer yaptıklarınızın başkalarının yaşadıklarından kaynaklı gereksiz agresiflik olduğunu düşünüyorsanız, uykusuzluğun paranoyayı tetiklediğini de belirterek geceleri yardım istemelisiniz eşinizden, ya da gün içinde eksik kalan uykunuzu almaya çalışmalısınız, çocuğunuz enerjinizi azaltıyor belliki uykusuzlukla ve stres ve yaşanan kötü tecrubeler de eklenince beyin "eror" veriyor dinlenin, ruhunuzu dinlendirin, muhakkak yardım alın ve eşinizi bu kadar mükemmel görmeyi bırakın.
mükemmel olan önce sizsiniz.
Çok teşekkür ederim,dikkate alacağım

sanırım tükenmişlik sendromu yaşıyorsun çünkü bu durum biraz benide anlatıyor her halta eşimin neden olduğunu düşünmeye başlamıştım bir ara ama çok şükür geçti...tabi kırgınlıklarım hem kendi aileme hem eşimnin ailesine geçmeyecek ama herşeydende kocam sorumlu değil tabiki....biraz kendini dinleme şu iç sesi yok etsek herşey düzelecek ben bir ara kendimi dolduruyordum tam gaz adam gelince en ufak bişeye patlıyordum....artık yapmıyorum destek alsan daha iyi olur tabi ama ilaçsız.....[/QUOTE Evet nerdeyse hemen hemen aynı düşüncelerimiz.Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kocam bana birşey yapmadı kardeşş,ama bir arkadaşımın eşi arkadaşıma yaptı.Başka bir arkadaşımızla aldattı.Şimdi bende paranoyak oldum eşime karşı işte.Birde zaten Sinirlerim bayağı yıpranmış durumda,geliyorum gidiyorum eşime çatıyorum sanırım en kısa özeti bu
Saçlamalama, eşinin ne suçu var?? Eşini de kendini de üzme böyle davranarak

depresyona girmişsiniz bence doktro değilim ama bir doktordan etyid ettirin :P şaka maka bir doktora gidin adama da yazık üstüne varmayın

Back
X