• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affedermisin?

doux

Çareyi dışarıda arama, çare sadece senin içinde.
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
1.723
1.763
208
size eski esini aldattigini söylemeyen gizleyen erkegi affedermisiniz?

eski esinle ayrilma sebebinin baska birsey oldugunu anlatti yani yalan atti ..
sonra gercegi ögrendim kendim.. korkmus beni kaybetmekten ..
ve dine yönelmis bu olaylardan sonra.. yani degistim diyor gecmisimdeki insan degilim artik diyor
gercekten namazini kilan ve alcakgönüllü iyi bir insan izlemini veriyor
yalan atinca bile yanaklari kizarir

aslinda sözü attim ama seviyorum ve bazen yanlismi yaptim diyorum
eski esini aldatan insan karsina biri ciktiginda eski esimi aldattim derse zaten herkes kacar?
offf aklim cok karisik..
bir yandan mantigim bir yandan kalbim beni cekisdirip duruyorlar :KK4:

Son düzenleme:
Yaptığı etik birşey olmadığı için çekinmesi elbette normal.
Fakat saklanacak birşey değil, dürüst olmalıydı.

Siz bizden affedin affetmeyin diye onay mı bekliyosunuz?
ayrılmışsınız olan olmuş biten bitmiş :KK14:

Hem size sebepleri yanlış aktarmis yani yalan söylemiş. Hem de kandırmis. .

Tamam başta yaptıkları doğru olmadığı için anlatamam olabilir ama iş ciddiyet binince en azından anlatması gerekirdi.o zaman belki pişman olduğuna inanabilirdiniz.ama şu anda kafa karıştırıcı. Ve zamandan başka hiçbir şey ispqtlayamaz gerçekten pişman mi yoksa sizi kandirmaya mi çalışıyor?

Siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten pişman mi acaba ya da evliliğini bitirme sebebi sadece bu mu? Ayrıldıktan sonra o ne yaptı? Ne bileyim barışma niz biraz şans işi ve riskli.Ayrica o beyne kurt girmiş daha rahat bırakmaz seni herseyin altında birsey ararsın devam edersen..

Beni de aldatir mi diye uyku uyuyamam ben Her lafinda birsey ararim sen oyle olmam diyosan affet

benimle nisanlandi .. eski esinle ayrilma sebebinin baska birsey oldugunu anlatti yani yalan atti ..
nisandan sonra gercegi ögrendim kendim.. korkmus beni kaybetmekten ..
ve dine yönelmis bu olaylardan sonra.. yani degistim diyor gecmisimdeki insan degilim artik diyor

aslinda nisani attim ama seviyorum ve bazen yanlismi yaptim diyorum
eski esini aldatan insan karsina biri ciktiginda eski esimi aldattim derse zaten herkes kacar?
ama nisandan önce söyleseydi keske bana ..offf aklim cok karisik

Yaslariniz kac canim? Sen de evli miydin daha önce?

karakterinde aldatma varsa emin ol tekrar. yapar.
kadinlar aldatilinca oyle kolay bosamiyor. iki yalvarmaya aglamaya affediveriyor. kadin nisanlini bosadiysa emin ol tek seferlik birsey degildir.

Degistim diyor ve yine bir kadini yalanla kandirmaya calisiyor...

Bence yalan söylemek aliskanlik haline gelmiş karsisindakini saf yerine koyup kendini cok zeki sanmasi da baska bir boyutu...

Her şey ortada affedip affetmemek sizin seciminiz

Affetseydeniz evliliginiz yalan üzerine kurulucakti. Dogrusunu yapmissiniz, hem baskasina yapan size de yapabilir. Geri adim atmayin derim. Aldatmak karakter(sizlik) meselesi bence kolay kolay degismez.

Dürüst olmaliydi evlenecegi insana karsi..

Senide aldatabilirdi evlendiginizde..

Zaten ayrilmissiniz , bundan sobrasida pek önemli degil.

Alçakgönüllü izlenimini vermesi için ne yapması lazımmış ya bir insanın?

Yanakların kızarması konusuna hiç girmiyorum benim soğuk yiyince falan da kızarır. Yanak yani, koşunca da kızarıyor, allık kullanmadığım için çimdikliyorum o zaman da oluyor :KK43: Bana sevgilisinin onu aldattığını ama çok sevdiği için affettiğini söyleyen biri olunca, "hı hı, seviyorsan affet tabi, dediğin gibi o da seni seviyordur kesin!, kendi düşen ağlamaz." derken ben, hiç kızarmıyorlar mesela, çok değişik. Tekrarlanınca olay, bu sefer onun anlatırken yüzü kızarıyor, o daha da değişik bir olay.

hakkinda hayirlisi olsun degismiste olabilir evet ama ben bosanmis erkekten cok korkarim cunku bir kadin yuvasi yikilmasin diye cok ugrasir ve bu yuva yikildiysa demek ki erkek canina gecirmis ki bitmis tabi bazen bu kadinlardada oluyor bilmiyorum hakkinda hayirlisi olsun

Ben tövbe edilen gunahlarin ifşa edilmesi taraftari değilim. Dinimiz de böyle söyler zaten. Belki bu yüzden soylemedi.
Tovbe etmisse açıkçası Allahin affettigi bir günahı biz sorgulamamaliyiz. Beşer sasar derler. Bir gün Allah korusun bizler de böyle hatalara dusebiliriz ve tovbeye yonelebiliriz ya da tovbe etmeyip o hayata devam edebiliriz. Nisanliniz tovbe edip hayatını duzgunce yaşamaya calistigi surece sorun yok. Sonucta sizi aldatmamis.
Ha belki beni de aldatabilir diyebilirsiniz ama bu ihtimal bütün erkekler için vardir.
Ve bununla yasamamaliyiz diyorum.
Ama su da onemlidir ki eğer ömür boyu bunu cekebilecek ve surekli gündem yapmayacaksaniz yani hayatinizi zehire cevirmeyecekseniz affedin ama hayir ben unutmam derseniz de affetmeyin.
Insanlari hatalarindan dolayi kinamamaliyiz. Hele de tövbe ettigi hatalarindan dolayı.
Kararinizi siz vereceksiniz.

Ona yaptıysa sana da yapacak diye bir olay yok. Benki aldatılan bir kadın olarak yorum yapıyorum. Eski eşimden örnek vereyim, 3 yıllık ilişkisi var. Adam işten eve evden işe durumda şuan:). Benim zamanımda eve girmezdi.
Ben aldattım ondan boşandım diyemezdi. Sadece iyi gözlemlemelisin. Mümkünse nişanlılık dönemini uzun tut o zaman anlarsın işte, çünkü yapacak olan adam nişanlıyken de aldatır. Hakkında hayırlısı olsun.

Seni aldatmamış sonuçta

İkinci bir şansı hak ediyor

benimle nisanlandi .. eski esinle ayrilma sebebinin baska birsey oldugunu anlatti yani yalan atti ..
nisandan sonra gercegi ögrendim kendim.. korkmus beni kaybetmekten ..

aslinda nisani attim ama seviyorum ve bazen yanlismi yaptim diyorum
ama nisandan önce söyleseydi keske bana ..offf aklim cok karisik
ahh be canım çok zor bu işler gönül seviyrum der aklın seni de altadır . bilmiyorum

Aldatması eski eşinin sorunu
Yalan söylemesi senin sorunun

Sonuçta adam aldatmış boşanmış gerçekten günü mü gün ediyim bi elim sarışında bi elim esmerde olsun dese

Adam bi daha evlenmek istemez

Back
X