• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affedilir mi?

BEYAZKAYIK

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
61
0
6
35
Eskişehir
10 Yıllık evliyim ben.Eşim yurt dışında çalışıyor.Evlendiğimizden beri hep beni aşağılamaya çalıştı.Hatta yanına yakıştıramadı.Ne yaşadığı ülkeye götürdü ne de kesin dönüş yaptı.Hatta bir defasında oraya gittiğimde gece yarısı yanımda telefon bile yokken beni bir miktar parayla,dilini bilmediğim ülkede sokağa attı.Arkamdan merak edip,pişman olup gelmedi bile.Ben ona adeta çocuğum gibi baktım.Birgün 3 liralık çiçek dahi almadı.Tek bir önemli günü hatırlamadı.Yaşattıklarını anlatsam anlatmakla bitmez.Bunlar birkaçı.Çok önemli bir ameliyat oldu orda benden habersiz.O zaman bile haber vermedi.Ölseydim yakacaklardı imza verdim dedi.Benim ardından öleceğimi düşünmedi.Ben hep affettim.Bu kez affetmek gelmiyor içimden.Eve gel demedim.Şimdi otellerde kalıyor ve ben ya ona bişey olursa diyorum.Hala vicdanımı susturamıyorum.Affetmeli miyim?
Kötü olan hangimiz? :50:

10 Yıllık evliyim ben.Eşim yurt dışında çalışıyor.Evlendiğimizden beri hep beni aşağılamaya çalıştı.Hatta yanına yakıştıramadı.Ne yaşadığı ülkeye götürdü ne de kesin dönüş yaptı.Hatta bir defasında oraya gittiğimde gece yarısı yanımda telefon bile yokken beni bir miktar parayla,dilini bilmediğim ülkede sokağa attı.Arkamdan merak edip,pişman olup gelmedi bile.Ben ona adeta çocuğum gibi baktım.Birgün 3 liralık çiçek dahi almadı.Tek bir önemli günü hatırlamadı.Yaşattıklarını anlatsam anlatmakla bitmez.Bunlar birkaçı.Çok önemli bir ameliyat oldu orda benden habersiz.O zaman bile haber vermedi.Ölseydim yakacaklardı imza verdim dedi.Benim ardından öleceğimi düşünmedi.Ben hep affettim.Bu kez affetmek gelmiyor içimden.Eve gel demedim.Şimdi otellerde kalıyor ve ben ya ona bişey olursa diyorum.Hala vicdanımı susturamıyorum.Affetmeli miyim?
Kötü olan hangimiz? :50:

bence sizin evlilik sadece kağıt üzerinde. 10 yıllık evlisin eşin Türkiye de değil oraya gidiyosun seni gecenin bi yarısı sokağa atıyo sen hala onu düşünüyosun. boşa gitsin neyini düşünüyosun hala o adamın

Düşünülecek bir adam değil.. Sıkma canını ne hali varsa görsün.. Kim bilir ne işler karıştırmıştır oralarda yoksa ya gelirdi yada seni isterdi yanına.. Bence affetme.

neden onunla evli kalmak istiyorsun? neden affetmek istiyorsun? 10 yıldır sana bırak kocalık arkadaşlık yapmamış. paran mı yok? ailen mi yok?

Aslında doğru söylüyorsunuz hepiniz de.üstelik bu adam benden orada malulen emekli olduğunu bile saklamış ve ben evliliğimin üçüncü yılında tesadüfen başkalarından öğrenmiştim.şimdi de vatandaşlıktan çıkarıldığı bir dönem de türk pasaportu olmadan türkiyeye giriş yaptığını öğrendim.bu çifte vatandaş olması ihtimalini doğurmuyor mu? şimdürk vatandaşı ama o dönemde nasıl gelmiş bu? Belki bilmediğim bir vatandaşlığı var. :44:

10 yıldır sana ne eş ne insan olarak hiç bir faydası dokunmamış sen hala ne düşünüyosun:20:

Son düzenleme:
evlı olmanızın bi onemi yok herkes kendı havasında herkes kendi alemınde.. sadece kagıta atmıssınız ımza okadar.. bence konusun esınızle .. kendisine cekı duzen vermesse bosanın derm ben

Back
X