affediyorum, affediyorum, afediyorum...

ZELAOLACAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
110
0
46
Ankara
Bana İhanet eden ey güzel gözlüm öncelikle seni (değerlisin nede olsa sevdim seni), ikinci kadınlarıda affediyorum, özellikle sen duyuyormusun beni eminim bir yerlerden görüyorsudur heloooo :) karakterli ikinci kadın,bir insanın sevgilisi olduğunu bile bile kabul eden ikinci kadın duy beni ben seni affediyorum ama ilahi adalete teslimsin :)...,

evet daha sayamadıklarım affediyorum, çünkü artık mutluyum bu gece 3:39 dan beri. bildiğim birşeyden emin oldum ve az kaldı herkez hakettiğini bulacak :)
artık yokum aşk derlerimiz formlarda hoşçakalın

affedin kızlar siz kazanırsınız gerisini Allaha bırakın o nun cevabı engüzel cevap
TECRÜBEYLE SABİTTİR!!!

Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence sen de şimdi herkes gibisin N.H. RAN... :)

çok güzel..çok olumlu bir adım...peki gece o saatte ne oldu canım ?

gece yatağıma yattığımda birşey ler olacağını hissettim, kalp atışlarım hızlandı bianda gece o saatte uyandım ;) yaşadığım tüm olumsuzlukların sonunda kazananın ben olacağımı gördüm birkez daha birkez daha birkez daha .... mutluyum. hepimizin dönüşü adalete kin duymuyorum kimseye kendim için :) huzurlu olmak herşeye bedel....

Bana İhanet eden ey güzel gözlüm öncelikle seni (değerlisin nede olsa sevdim seni), ikinci kadınlarıda affediyorum, özellikle sen duyuyormusun beni eminim bir yerlerden görüyorsudur heloooo :) karakterli ikinci kadın,bir insanın sevgilisi olduğunu bile bile kabul eden ikinci kadın duy beni ben seni affediyorum ama ilahi adalete teslimsin :)...,

evet daha sayamadıklarım affediyorum, çünkü artık mutluyum bu gece 3:39 dan beri. bildiğim birşeyden emin oldum ve az kaldı herkez hakettiğini bulacak :)
artık yokum aşk derlerimiz formlarda hoşçakalın

affedin kızlar siz kazanırsınız gerisini Allaha bırakın o nun cevabı engüzel cevap
TECRÜBEYLE SABİTTİR!!!

Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence sen de şimdi herkes gibisin N.H. RAN... :)

Çok güzel bir adım, Allah'ım işini bilir...
Size kötülük yapana iyi davranın affedin,
Onlara en büyük ceza bu olur denmiştir... :40:

Allah'ından bulsun :19:

Şehirlerin sevgisiz, saygısız sokaklarında savrulmak zorunda kalan insanlar, kalplerini karamsarlığa kaptırıyorlar.

Bizler taştan dağlara dönüşen dargınlıklarımızı, gittiğimiz yerlere taşımakta neden bu kadar ısrarcıyız?

İslam Peygamberi (asm) insanlara öyle iyi davranırdı ki, herkes en çok kendisini sevdiğini sanırdı.

Hz. Ali (ra) der ki, "İnsanlara öyle iyi davranınız ki, düşmanlarınız bile ölümünüze ağlasınlar."

sanırım ev telefonu fatura ayrıntısına ulaşmak zor yurtdışda :) yada sabitten aramak daha ucuz türkiyeyi Allah ALLAH :)...

bende affediyorum bende özellikle o ş... affediyorum ardından sevgilisi oldugu halde birlikte olan o kadını affediyorumm..ben affediyorum allahıma teslim ediyorum o en doğru olanı yapar :)

Back
X